kiniaaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nie przesadzajmy :evil_lol: Tylko mam nadzieję, że wpuszczą mnie z psem ;) Quote
kiniaaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dubel :angryy: i jeszcze posty skaczą... Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Super ! Będzie więcej dogomaniaków, jak tych wszystich wystawiających :evil_lol: Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Hehe :) Sandra mam do Ciebie sprawę :razz: . Quote
karkakarka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ale dużo was tam będzie :) A jest już wykaz wystawców? ps presov - 4 w kl mł Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nie ma ,prawdopodobnie w poniedziałek dadzą :) . A w pośredniej wiesz ile ? :cool3: Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 a dobrze że wiesz ;) . A wiesz jakie ? :cool3: . I to dużo chyba nie ,jak na tą wystawe ;P Quote
karkakarka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nie wiem czy duzo :roll: i nie wiem jakie, jest spis wystawców ale tylko z imienia i nazwiska a nie kto co wystawia... niestety... Quote
Princess_York Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nie to na PResov na słowację :) . Quote
Yourii Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Princess_York']Hehe :smile: Sandra mam do Ciebie sprawę :razz: .[/QUOTE] To mów :) czy to to co na fb pisałaś ? :) Quote
Princess_York Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Yourii']To mów :) czy to to co na fb pisałaś ? :)[/QUOTE] Tak ;p [quote name='agamewa']Martyna jest już wykaz wystawców;)[/QUOTE] Lece sprawdzać :) Quote
chrupcia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Cześć Martyna :) co tam z Arwenką, może nam ją pokarzesz :razz: Quote
Princess_York Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Z Arwi okej :) . Śpi sobie na łóżku ;p . Przygotowywujemy się na wystawę powoli no i sprawdziłam listę ..... 13 z nami .. . Boję się ;( . Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Hej dziewczyny :) . Mam pytanko do Was , czy ktos zamawial w germapolu cokolwiek ?? . W ile dni przychodzi paczka ? :lol: Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja stół i kosmetyki, jak zamówiłam w piątek to we wtorek wszystko było;) Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zaznacz może w komentarzu zamówień że zamówienie pilne! Quote
Marzena* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Princess_York napisał(a):Hej dziewczyny :) . Mam pytanko do Was , czy ktos zamawial w germapolu cokolwiek ?? . W ile dni przychodzi paczka ? :lol: Ja zamawiam wszystko w Germapolu. Przesyłka jest błyskawicznie. Szczególnie jak jest za pobraniem. Często jest na drugi dzień (zależy o której godzinie zamówienie jest złożone). Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja ringówkę, przyszła bardzo szybko,czekałam jakieś 3 dni max. Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Bo chce zamówic te kosmetyki do wystawy ;p . no i fajnie by bylo gdyby przyszly . Quote
Marzena* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 agamewa napisał(a):Ja ringówkę, przyszła bardzo szybko,czekałam jakieś 3 dni max. Aga miękka jest ta skórka w ringówce ??? I czy to skóra czy eko ? Myślałam o takiej dla Carmen tylko stalowej lub czarnej i podgardle musi być na wymiar a wiem, że ta dziewczyna co szyje dla germapolu robi na wymiar bo dla pudli mojej przyjaciółki robiła ;) Quote
Recommended Posts