Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Bardzo fajnie:)to co znów się widzimy?;)fajnie.[/QUOTE]
Super! :) Cieszę się ,znowu zobaczę Moniego :loveu:
[quote name='Yoko2009']Hej hej fajnie, ze będziesz w Bydgoszczy:) a co będziesz w baby wystawiała suczka czy piesek? W pośredniej Arwenę tak?
My też w Baby:):)[/QUOTE]
Hej :) . Suczka ,a w pośredniej Arwenke .
[quote name='chrupcia']Cześć Martyna :)[/QUOTE]
Hejka;)
[quote name='lenka13']to może w następny weekend..[/QUOTE]
Ok ,jeszcze się umówimy dokładnie ,czy w sobotę czy w niedzielę :) .

[quote name='olico']to może pod koniec działalności poprzedniego właściciela takie cyrki były, ja kiedyś ostatnio może ze 2 lata temu ostatni raz zamawiałam w amberhausie i zawsze wszystko było ok, zdarzało się sporadycznie, że czegoś nie mieli, zazwyczaj, dostawa max 3 dni. Byłam zadowolona. Teraz chciałam w amber coś zamówić, patrze ceny wyższe, mówię, co jest, patrze w zakładke kontakt no i się zmienił własciciel. Jakoś mam teraz obawy przed złożeniem tam zamówienia. :/[/QUOTE]
Jak ja zawsze zamawiałam to też wszystko było w porządku ,a teraz długo czekałam .. Ja chyba poszukam jakiegoś innego sklepu internetowego btw. gratuluje 1 lokaty :)

[COLOR="#afeeee"]Dziewczyny narazie Wam nie powiem co wystawiam ,po fakcie wstawie i fotki i przedstawie osobiście :p[/COLOR]

edit : Zmiana planów ,jednak wystawiam tylko Arweniastą :lol: :(

Posted

hej, hej
To teraz jak już bejbika nie wystawiasz to możesz powiedzieć co to za psiaczek miał być :)

Ekstra że będziecie w Bydgoszczy to się spotkamy :)

Posted

Pewnie takie wypasione na maxa, a w tym roku innych wystaw już nie ma ?
Tak po cichu Ci powiem że jak dobrze wszystko pójdzie to zabiorę was gdzieś na wystawę po za granice naszego Państwa ale na razie nic nie powiem :P

Posted

[quote name='agamewa']Cze Marti:multi: No właśnie fajnie bo będzie nas dużo z dogo..mini zlocik heh..i tradycyjnie już musimy zrobić wspólne zdjęcie;)[/QUOTE]
Właśnie ! Zdjęcie ! Tym razem mamy mieć wspólne :) . A nie tak jak wtedy nie wyszło :( .
[quote name='Yoko2009']Cześć dziewczyny:) fajnie, że bedziecie w Bydgoszczy:) jak wszystko dobrze pójdzie to bedzie nas z dogo dużo:)[/QUOTE]
No super ! Też się cieszę :) . Będzie kąt dogomaniacki :cool3: .

Dziewczyny jak coś to ja poproszę o zajęcie miejsca dla mnie ok ? :) . Najlepiej przy kontakcie gdzieś usiądzmy :razz:

Posted

[quote name='Princess_York']Dziewczyny jak coś to ja poproszę o zajęcie miejsca dla mnie ok ? :) . Najlepiej przy kontakcie gdzieś usiądzmy :razz:[/QUOTE]
To ja też poproszę o zajęcie kawałka :p

Hej :)