Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no widzisz, czyli dobrze jest:lol: ja też mam 4 z gegry :D nasz pan od religii nikomu 6 nie wstawia a jedna pani to sprawdziany daje do pisania w domu :p angielski jest spoko bo nie trzeba się uczyć:)

Posted

Już tydzień minął i teraz jeszcze jeden tydzień to są ferie pomorskie koniec semestru 1
2 tygodnie w Płocku chodzą (semestr 1 kończą) Czyli ja nie chodzę bo skończyłam 1 semestr
i potem 2 tygodnie ferii mazowieckich :cool3:
Razem 6 tygodni
Od 17 stycznia do 1 marca :-D

Posted

Princess_York napisał(a):
:
Razem 6 tygodni
Od 17 stycznia do 1 marca :-D

o boże też tak chce!! :roll: :eviltong:

ja musze nazbierać teraz jak najwięcej sił i musze się wynudzić, bo po feriach ostro do pracy się biore, musze poprawić trzy przedmioty!:lol:

Posted

Mi wstyd się przyznawać, o której teraz na feriach zdarza mi się wstawać :oops: Nie codziennie, bo jak mam coś do załatwienia, np. dzisiaj do weta, to też wstałam o 8, ale tak poza tym to uuu, śpię do upadłego i odsypiam te wszystkie miesiące wstawania do szkoły po 5 rano :lol:

Posted

lenka13 napisał(a):
Hej M.
nie wiem, a kiedy Ci pasuje? :lol:
sześć z angielskiego - wow :crazyeye::crazyeye:
Tobie to dobrze tyle wolnego czasu....:mad:

Hmm ... To może jakoś w tygodniu ? Albo w następny weekend ? :) . Bo mnie teraz na ten weekend nie ma w Płocku.

Hej dziewczyny :)
Mam dla Was wiadomość :) . Będę w Bydgoszczy 13 lutego na dziennej wystawie:-D . I będę wystawiała w klasie baby i pośredniej :loveu: . Taaak się cieszę .

Posted

Hmm ... To może jakoś w tygodniu ? Albo w następny weekend ? :) . Bo mnie teraz na ten weekend nie ma w Płocku.

Mam dla Was wiadomość :) . Będę w Bydgoszczy 13 lutego na dziennej wystawie:-D . I będę wystawiała w klasie baby i pośredniej :loveu: . Taaak się cieszę .

No,no...to fajnie że się zdecydowałaś:)

Posted

to może w następny weekend..

a co bedziesz wystawiała w baby?

Posted

agamewa napisał(a):
Poprzedni był z Bydgoszczy a obecny z Zawiercia...do tego to przynajmniej dodzwonisz się bo z poprzednim to graniczyło z cudem(no mi w każdym bądż razie nigdy się nie udało)
A propos powinni mieć tańszą przesyłkę:mad:

to może pod koniec działalności poprzedniego właściciela takie cyrki były, ja kiedyś ostatnio może ze 2 lata temu ostatni raz zamawiałam w amberhausie i zawsze wszystko było ok, zdarzało się sporadycznie, że czegoś nie mieli, zazwyczaj, dostawa max 3 dni. Byłam zadowolona. Teraz chciałam w amber coś zamówić, patrze ceny wyższe, mówię, co jest, patrze w zakładke kontakt no i się zmienił własciciel. Jakoś mam teraz obawy przed złożeniem tam zamówienia. :/