Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ja od chemi mam pana od fizyki więc wiesz :diabloti: narazie żadnej 2,3 nie miałam na półrocze ale kto tam wie:evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Aha nie no 2 to ja miałam z chemi .. Ale takiego potwora to nikt w szkole nie miał jak ja ... Straszna baba jak upiór jakiś ..:evil_lol: Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Nie no najważniejsze że z Angielskiego i z religii mam szóstki :evil_lol: .. Ja nie wiem czemu te dwie babki tak mnie lubią :-D . No i 4 z geografi ,rządzę ;d;d Quote
Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 no widzisz, czyli dobrze jest:lol: ja też mam 4 z gegry :D nasz pan od religii nikomu 6 nie wstawia a jedna pani to sprawdziany daje do pisania w domu :p angielski jest spoko bo nie trzeba się uczyć:) Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 No zobaczymy jak to będzie :p . Póki co to się cieszę przedłuzonymi feriami :d Quote
Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a do kiedy masz?? my dopiero od piątku zaczynamy a po feriach 7 sprawdzianów, aż chce się iść do szkoły :D Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Już tydzień minął i teraz jeszcze jeden tydzień to są ferie pomorskie koniec semestru 1 2 tygodnie w Płocku chodzą (semestr 1 kończą) Czyli ja nie chodzę bo skończyłam 1 semestr i potem 2 tygodnie ferii mazowieckich :cool3: Razem 6 tygodni Od 17 stycznia do 1 marca :-D Quote
Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 o ja , Ci to dobrze:lol: my pewnie się nie wyrobimy z książkami i 2 klase będziemy robić w 3 :D Quote
chrupcia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Princess_York napisał(a):: Razem 6 tygodni Od 17 stycznia do 1 marca :-D o boże też tak chce!! :roll: :eviltong: ja musze nazbierać teraz jak najwięcej sił i musze się wynudzić, bo po feriach ostro do pracy się biore, musze poprawić trzy przedmioty!:lol: Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Kasia - jedynki ? Czy tak poprostu ,chcesz poprawić :) Quote
chrupcia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Princess_York napisał(a):Kasia - jedynki ? Czy tak poprostu ,chcesz poprawić :) nie, nie jedynki to ja nie miałam żadnej ;) Quote
Karolina. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cześć M! Ale masz wolnego - zazdroszczę okropnie! Ja do końca tygodnia tylko, a potem znowu do szkoły :roll: Nie lubię mieć ferii w pierwszym terminie... Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Hej K :cool3: . No z jednej strony fajnie a z drugiej nie . Już nie umiem wstawać na 8 :o . Codziennie puntk 10 wstaje haha :-D . Quote
Karolina. Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mi wstyd się przyznawać, o której teraz na feriach zdarza mi się wstawać :oops: Nie codziennie, bo jak mam coś do załatwienia, np. dzisiaj do weta, to też wstałam o 8, ale tak poza tym to uuu, śpię do upadłego i odsypiam te wszystkie miesiące wstawania do szkoły po 5 rano :lol: Quote
lenka13 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Hej M. nie wiem, a kiedy Ci pasuje? :lol: sześć z angielskiego - wow :crazyeye::crazyeye: Tobie to dobrze tyle wolnego czasu....:mad: Quote
Princess_York Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 lenka13 napisał(a):Hej M. nie wiem, a kiedy Ci pasuje? :lol: sześć z angielskiego - wow :crazyeye::crazyeye: Tobie to dobrze tyle wolnego czasu....:mad: Hmm ... To może jakoś w tygodniu ? Albo w następny weekend ? :) . Bo mnie teraz na ten weekend nie ma w Płocku. Hej dziewczyny :) Mam dla Was wiadomość :) . Będę w Bydgoszczy 13 lutego na dziennej wystawie:-D . I będę wystawiała w klasie baby i pośredniej :loveu: . Taaak się cieszę . Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Princess_York napisał(a):Hmm ... To może jakoś w tygodniu ? Albo w następny weekend ? :) . Bo mnie teraz na ten weekend nie ma w Płocku. Hej dziewczyny :) Mam dla Was wiadomość :) . Będę w Bydgoszczy 13 lutego na dziennej wystawie:-D . I będę wystawiała w klasie baby i pośredniej :loveu: . Taaak się cieszę . No,no...to fajnie że się zdecydowałaś:) Quote
Princess_York Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Fajnie że moja ciocia sie zgodziła :p . Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Princess_York napisał(a):Fajnie że moja ciocia sie zgodziła :p . Bardzo fajnie:)to co znów się widzimy?;)fajnie. Quote
Yoko2009 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Hej hej fajnie, ze będziesz w Bydgoszczy:) a co będziesz w baby wystawiała suczka czy piesek? W pośredniej Arwenę tak? My też w Baby:):) Quote
lenka13 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Princess_York napisał(a):Hmm ... To może jakoś w tygodniu ? Albo w następny weekend ? :) . Bo mnie teraz na ten weekend nie ma w Płocku. Hej dziewczyny :) Mam dla Was wiadomość :) . Będę w Bydgoszczy 13 lutego na dziennej wystawie:-D . I będę wystawiała w klasie baby i pośredniej :loveu: . Taaak się cieszę . to może w następny weekend.. a co bedziesz wystawiała w baby? Quote
olico Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 agamewa napisał(a):Poprzedni był z Bydgoszczy a obecny z Zawiercia...do tego to przynajmniej dodzwonisz się bo z poprzednim to graniczyło z cudem(no mi w każdym bądż razie nigdy się nie udało) A propos powinni mieć tańszą przesyłkę:mad: to może pod koniec działalności poprzedniego właściciela takie cyrki były, ja kiedyś ostatnio może ze 2 lata temu ostatni raz zamawiałam w amberhausie i zawsze wszystko było ok, zdarzało się sporadycznie, że czegoś nie mieli, zazwyczaj, dostawa max 3 dni. Byłam zadowolona. Teraz chciałam w amber coś zamówić, patrze ceny wyższe, mówię, co jest, patrze w zakładke kontakt no i się zmienił własciciel. Jakoś mam teraz obawy przed złożeniem tam zamówienia. :/ Quote
Recommended Posts