Princess_York Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wzorzec jest jeden i myśle że każdy o nim wie. A tak wogóle to może zakończmy dyskusję co ? :) Quote
olico Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Princess_York napisał(a):Wzorzec jest jeden i myśle że każdy o nim wie. A tak wogóle to może zakończmy dyskusję co ? :) Wzorzec jest bardzo ogólny, a psy bardzo różne. Gorsze, lepsze.... i tych gorszych nie przeznaczałabym do dalszej hodowli. Takie moje zdanie. Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Tą wypowiedz uważam jako oskarżenie że Arwena jest nie zgodna ze wzorcem i nie powinno się jej rozmnażać... Dobrze zrozumiałam ? .. Quote
olico Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Princess_York napisał(a):Tą wypowiedz uważam jako oskarżenie że Arwena jest nie zgodna ze wzorcem i nie powinno się jej rozmnażać... Dobrze zrozumiałam ? .. ja nic takiego nie napisałam, to hodowca musi ocenić, czy pies się nadaje, czy nie Quote
Magda Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 olico napisał(a):ja nic takiego nie napisałam, to hodowca musi ocenić, czy pies się nadaje, czy nie Ale w podtekście mając na uwadze " i tych gorszych nie przeznaczałabym do dalszej hodowli. Takie moje zdanie. " Nie wiem dokładnie jaka jest teraz Twoja polityka w stosunku do innych hodowli/hodowców, ale ostatnimi czasy zauważyłam, że fajnie jest napisać kilka negatywnych rzeczy na forum za plecami samych zainteresowanych (mam tu na myśli chociażby hodowlę Oskar) i pozostać anonimowym. Słowa krytyki powinny być przede wszystkim poparte dowodami i podpisane imieniem i nazwiskiem aby mogły cokolwiek tutaj znaczyć. Takie zachowanie nazywa się w Internecie trollowaniem. Proszę o zaprzestanie tego typu zachowań. Magda Princess (przepraszam zapomniałam imienia:)) nie przejmuj się złośliwymi uwagami. Masz swój cel i dąż do niego. Jestem pewna, że sobie poradzisz. Gratulacje! Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Czytając Wasze posty, w każdym wyszukuje nutke złośliwości, negatywnego nastawienia. Teraz napiszecie że to jest forum i po to jest aby wyrażać swoje zdanie. Rozumiem, ale po pierwsze wszyscy się tutaj znamy i dajemy sobie pozytywne komentarze, a za kilka stron dalej jesteśmy trochę złośliwi dla jakiejś osoby chociaż przed chwilą było wszystko ok, a potem jak by nigdy nic przychodzimy i piszemy "ale Ona jest śliczna, ładna, piękna" chociaż tak na prawde nie uważamy.... Przepraszam, że wtrąciłam się do tej dyskusji, ale takie mam wrażenie, jeśli którejś osobie nie spodoba się to co ktoś inny napisze i wtedy szuka 'zaczepki' :roll: Quote
Karolina. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kasiu, piszesz o mnie, tak? A gdzie ja napisałam, że mi się Arwi nie podoba? Mi się Arwi jako suczka podoba, inaczej nie wchodziłabym do tej galerii i nie pisała że to "śliczna suczka", tylko po to, aby napisać, no proszę cię I ja jak już wielokrotnie pisałam nie miałam nic złego na myśli, to było zwyczajne pytanie, co w tym nieprzyzwoitego? :roll: Teraz niemal wszystko co napiszę odbierane jest jako zaczepka, złośliwość, dogryzka... nawet moje zwyczajne pytanie obracane jest w niewiadomoco... nie wiem co każdy sobie myśli, ale to nie jest tak że ja latam po galeriach i tylko wytykam ludziom błędy, życzę im jak najgorzej i Bóg wie co jeszcze no proszę Was, już taka zawistna nie jestem :roll: Może to przez moje 'niebieskie' zdanie z przewrotną emotką można było odczytać, że ja coś chcę 'sprawdzać', a napisałam je właśnie po to, aby uniknąć takich zarzutów. Ale słowo pisane w internecie ma to do siebie, że czasami ciężko jest odczytać intencje - człowiek chce dobrze, a to obróci się przeciwko niemu... Na serio, proszę Was, zakończmy tą dyskusję, bo to do niczego dobrego nie prowadzi, zrobiła się megaafera o byle co. Jak tak dalej pójdzie to do NDM wszystkie poprzyjeżdżamy poobrażane na siebie, i jak nam zdjęcie grupowe wyjdzie, z takimi nadąsanymi minami? ;-) Tym bardziej, że to Martyny suczka, Martyny decyzja, i ona i tak zrobi co zechce. I ja tak jak już pisałam, ja będę jej kibicowała, żeby spełniło się to co zaplanowała. Z resztą, my już to sobie wyjaśniłyśmy nawzajem. Mam tylko wielką nauczkę, żeby w końcu zacząć używać pw, i tam wszystko załatwiać :shake: A, i żeby nie było - użytkownika o nicku olico nie znam, i nie mam z nim nic wspólnego. Pierwszy raz go/ją na oczy widzę. Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Karolina nie pisze konkretnie o Tobie, absolutnie ! i nie chodzi mi tylko o tą dyskusje na dogo, tylko widze ze prawie zawsze, a raczej zawsze jest tak że kończą się te dyskusje nie miło. Quote
ladyyork Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ;)Ja coprawda spuźnione ,ale przesyłąm gratulacje za wynik na wystawie;) Quote
Princess_York Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Racja skończmy to ... Jedni uważają ża Arwena jest jakaś "nie taka" a drudzy że jest "taka" :roll: To ich sprawa , mnie to nie obchodzi zbytnio .. :diabloti: Na zgodę dam Wam zdjęcia ,dobrej jakości ! :evil_lol: Jutro jak będzie pogoda to może wezmę aparat na spacer i będę robiła :cool3: 1. 2. 3. 4. 5. Magda- Bardzo Ci dziękuje za zrozumienie ;) Karolina- Ja już Ci pisałam na PW ,masz być jaka jesteś ,bo nawet jeżeli zaczepiasz to tylko wyrażasz swoje zdanie i jeżeli coś piszesz to w taki sposób żeby nikogo nie zranić :) nie tak jak niektórzy ... Mila - Dziękuje :) Quote
ladyyork Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :lol:Wiesz ,ja jade do Kielc . Będziesz może? Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://i53.tinypic.com/ayve5e.jpg ' jak nie przestaniesz pstrykać tych zdjęć to będzie źle :angryy: ' :evil_lol: http://i52.tinypic.com/a0w9kz.jpg ale fajny transporterek :) myślałam nad takim, a nie nad plastikowym, ale jak na razie nie potrzebny mi do nieczego :) Quote
Princess_York Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='ladyyork']:lol:Wiesz ,ja jade do Kielc . Będziesz może? No właśnie nie .. Za daleko ,a poza tym zgłoszenia chyba już minęły .. może za rok ? :) . A Ty wybierasz się może bardziej w stronę Warszawy ?? :-D [quote name='chrupcia']http://i53.tinypic.com/ayve5e.jpg ' jak nie przestaniesz pstrykać tych zdjęć to będzie źle :angryy: ' :evil_lol: http://i52.tinypic.com/a0w9kz.jpg ale fajny transporterek :) myślałam nad takim, a nie nad plastikowym, ale jak na razie nie potrzebny mi do nieczego :) Przyznaję że dzisiaj Arwena ochoty na zdjęcia nie miała .. :lol: A transporter muszę zmienić na plastikowy :evil_lol: bo jedak w takim bezpieczniej . Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 tak, ja myślałam że i w takim i w takim bezpiecznie :) Quote
Karolina. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://i52.tinypic.com/ohqzvr.jpg Ale jej wygodnie :lol: :loveu: http://i52.tinypic.com/a0w9kz.jpg A ten transporterek to taka torba, on jest usztywniany, czy jak? Jak to wygląda? Bo właśnie kiedyś myślałam nad takim materiałowym transporterem, ale nie wiedziałam jak on się będzie sprawdzał, więc nie wzięłam... Quote
Marzena* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Martyna gratuluję wyniku :) Świetne zakończenie "kariery" w klasie młodzieży ;) Quote
Yoko2009 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 http://i52.tinypic.com/a0w9kz.jpg zapakowałam się w "walizkę" i jedziemy w podróż Pańcia:):) sliczna mokra mordeczka:) Quote
ladyyork Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Princess_York napisał(a):No właśnie nie .. Za daleko ,a poza tym zgłoszenia chyba już minęły .. może za rok ? :) . A Ty wybierasz się może bardziej w stronę Warszawy ?? :-D . Niestety nie jade chyba do Warszawy po Kielcach może zapisze do Nowej Rudy Quote
Princess_York Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Karolina.']http://i52.tinypic.com/ohqzvr.jpg Ale jej wygodnie :lol: :loveu: http://i52.tinypic.com/a0w9kz.jpg A ten transporterek to taka torba, on jest usztywniany, czy jak? Jak to wygląda? Bo właśnie kiedyś myślałam nad takim materiałowym transporterem, ale nie wiedziałam jak on się będzie sprawdzał, więc nie wzięłam... To jest taki materiał usztywniany ,no ale jak jakiś wypadek mocny że samochodu nie będzie to Arewene przygniecie i po (tfu tfu) a w plastiku to nic się jej nie stanie ;) Mila- szkoda .. Może kiedyś ja zjede na dół :) Quote
tigrunia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Martyna myślisz, że jak samochód przy wypadku wgniata to transportera z plastiku nie połamie? Nie wiem szczerze mówiąc co bezpieczniejsze :shake: Quote
chrupcia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Też myślę tak jak Beata, plastik też pęknie, połamie się jak będzie silne uderzenie.. Quote
*Agnieszka* Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja uważam tak i siak w jednym i drugim do niebezpieczeństwa może dojść!!!ja np.mam taki biały pet mate coś w tym stylu to powiem szczerze że ten plastik jest tak dziwnie "gumowaty"z kolei mam też z ferplasta to tu materiał jest już taki twardy. Quote
ladyyork Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Princess_York']Mila- szkoda .. Może kiedyś ja zjede na dół :) Mam nadzieje że kiedyś się spotkamy:lol: Quote
Connected Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Przy wypadku, czy tak czy tak ta klatka uległa by zniszczeniu (odpukać w niemalowane), chyba że było by to niegroźne zderzenie .:) Cześć :multi: Quote
slawi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 my jeździmy z kontenerkiem przypiętym pasami, tyle,że w przypadku hamowania zostanie na miejscu ale w ogóle tfu, tfu i odpukać co za temat się przyplątał Quote
Recommended Posts