Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Karolina. napisał(a):Nie wiem czy ktoś z dogo będzie coś wystawiał, ale nie można się przejechać ot tak sobie? :P Jak nie będzie znajomych, to można zawsze kogoś poznać :cool3: Ejj, ale jak do Legionowa jedziesz, to od Legionowa do Lublina już niemal rzut beretem :lol: 2-3 godz, to co to jest dla Ciebie :eviltong: No w sumie można poznać ;) .Ale ja na miejscu Kasi to wolałabym jechać i spotkać sie z kimś znajomym bo tak samotnie to dziwnie :p . Haha ! A ja właśnie jade do Legionowa nie z Gdyni a z Płocka :cool3: Bliżej mam . A z Płocka to orientujesz się ile to km lub godzin ?? . Za 2 lata już sama będę jeździła :razz: Co prawda smartem ale zawsze samochód :-D Gucci13 napisał(a):cześć:multi: ja też bym pojechała ale mam najdalej ze wszystkich:lol: No tak ,jak ja to kiedyś napisałam ,Ty mieszkasz gdzieś koło Czech :evil_lol: . Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Z Płocka do Lublina jest ~280km, jedzie się jakieś 5godz, więc niedużo :eviltong: A to czekaj, ile Ty masz lat? I jakim smartem? To te małe samochodziki które mają zostać wprowadzone od 13 lat, czy coś w tym stylu? :lol: Ja na szczęście za dwa lata to już będę miała prawko na normalne auto :diabloti: Tyle że, wątpię abym nim jechała przez pół Polski na wystawę - zwyczajnie bym się bała :razz: A tak szczerze, to nie opłaca się kupować tych smartów, przynajmniej teraz - kosztują one ok. 40tys, czyli już całkiem dobre auto normalne można za to kupić :lol: Ale co kto lubi ;) Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no tak, to daleko mam:evil_lol: smarty fajne ale malutkie:lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Najdalej do Legionowa mam ja:diabloti: Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 agamewa napisał(a):Najdalej do Legionowa mam ja:diabloti: my tylko 20 razy dalej:p Quote
chrupcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Do Rzeszowa jakieś 1.5h, ale nie wiem czy by mnie tak puścili rodzice.... no i po za tym ja to nie mam rozeznania w terenie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Karolina.']Z Płocka do Lublina jest ~280km, jedzie się jakieś 5godz, więc niedużo :eviltong: A to czekaj, ile Ty masz lat? I jakim smartem? To te małe samochodziki które mają zostać wprowadzone od 13 lat, czy coś w tym stylu? :lol: Ja na szczęście za dwa lata to już będę miała prawko na normalne auto :diabloti: Tyle że, wątpię abym nim jechała przez pół Polski na wystawę - zwyczajnie bym się bała :razz: A tak szczerze, to nie opłaca się kupować tych smartów, przynajmniej teraz - kosztują one ok. 40tys, czyli już całkiem dobre auto normalne można za to kupić :lol: Ale co kto lubi ;) Ja mam teraz 14 i od 16 lat można zdawać na smarty ,ale tylko smarty ! 40 tyś ?! :o no coś Ty ?! . Ja widziałam takie dobre za 12 tyś albo coś koło tego . http://allegro.pl/listing.php/search?string=smart+turbo&from_showcat=1&category=149 A wgl. to ja nie chce najnowszego bo to i tk mi się nie opłaca, tylko2 lata będę nim jeździła i to tylko na wystawy i spowrotem :evil_lol: . A zresztą tata kupuje i tata płaci :diabloti: . A co do tych Km to dużo !! :o :p No ale co to dla mnie ,jak rok temu z Gdyni do Kielc szorowałam :evil_lol: [quote name='Gucci13']no tak, to daleko mam:evil_lol: smarty fajne ale malutkie:lol: No malutkie ,ale musi mi sie zmieścić tylko namiot ,torebka na kosmetyki i transporter :-D [quote name='agamewa']Najdalej do Legionowa mam ja:diabloti: No taak Aga zapomniałam ! Pół Polski musisz przejechać :diabloti: [quote name='chrupcia']Do Rzeszowa jakieś 1.5h, ale nie wiem czy by mnie tak puścili rodzice.... no i po za tym ja to nie mam rozeznania w terenie :evil_lol: Hehe to z jakąś kuzynką czy coś :-D Quote
karkakarka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 hej Martyna, a czemu tak długo nie bedziesz wstawiać fotek? Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Tajemnica :p . Nie no robimy przerwe . Ale taką poważną ,więc wstawie fotki 19 msc Arweny (blee) a w kwietniu 23 msc (wow:) ) Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Martyna jesteś pewna że nie dasz fotek??pamiętasz jak ostatnio Ci wyłam w galerii heh; Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Princess_York napisał(a):Tajemnica :p . Nie no robimy przerwe . Ale taką poważną ,więc wstawie fotki 19 msc Arweny (blee) a w kwietniu 23 msc (wow:) ) hehe my robimy to samo ale w innym przeliczeniu:lol: Quote
karkakarka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 eh szkoda... to może w papilotach bedziesz dawała? :D Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Princess_York']Ja mam teraz 14 i od 16 lat można zdawać na smarty ,ale tylko smarty ! 40 tyś ?! :o no coś Ty ?! . Ja widziałam takie dobre za 12 tyś albo coś koło tego . http://allegro.pl/listing.php/search?string=smart+turbo&from_showcat=1&category=149 A wgl. to ja nie chce najnowszego bo to i tk mi się nie opłaca, tylko2 lata będę nim jeździła i to tylko na wystawy i spowrotem :evil_lol: . A zresztą tata kupuje i tata płaci :diabloti: . A co do tych Km to dużo !! :o :p No ale co to dla mnie ,jak rok temu z Gdyni do Kielc szorowałam :evil_lol: Ja mówiłam o nowych ;) Nie chcę mi się szukać, z resztą ja się też aż tak na tym nie znam, ale tak na szybko: klik, klik [quote name='Princess_York'] No malutkie ,ale musi mi sie zmieścić tylko namiot ,torebka na kosmetyki i transporter :-D Haha, dobre :D A psa to już w domu zostawisz? :grins: Quote
chrupcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Oooo ja super te auta :cool3: też chce takie :p Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Gucci13']hehe my robimy to samo ale w innym przeliczeniu:lol: A kiedy takie cuś robicie ? ;) [quote name='karkakarka']eh szkoda... to może w papilotach bedziesz dawała? :D No ok dam Wam ją kiedyś w papilotach :) . Specjalnie z dedykacją dla Ciebie Karinka :-D [quote name='Karolina.']Ja mówiłam o nowych ;) Nie chcę mi się szukać, z resztą ja się też aż tak na tym nie znam, ale tak na szybko: klik, klik Mój tata jakiegoś mi wykombinuje ,wkońcu długo już siedzi w samochodach ;) [quote name='Karolina.']Haha, dobre :D A psa to już w domu zostawisz? :grins: Nie no ,w transporterze będzie nie ? :cool3: . Może się tak wydarzyć ,kiedy będę nie przytomna :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 chrupcia napisał(a):Oooo ja super te auta :cool3: też chce takie :p No nie są duże ale 2 osoby wejdą ;) . No i pojedziesz już gdzieś sama :razz: Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Princess_York napisał(a):A kiedy takie cuś robicie ? ;) będziemy dawać tak co pół roku a potem może częściej:) Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny przestańcie wariować z tymi zdjęciami:p Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Gucci13 napisał(a):będziemy dawać tak co pół roku a potem może częściej:) Ło matko to nieźle :) agamewa napisał(a):Dziewczyny przestańcie wariować z tymi zdjęciami:p Dogo zrobi się puuste :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny, nie wygłupiać mi się tu :roll: :mad: Martyna, dawaj zdjęcia :mad: Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dokładnie..nie będzie zdjęć nie będzie dg (mądrzy się co sama daje jak na lekarstwo:evil_lol:)heh;) Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Karolina. napisał(a):Dziewczyny, nie wygłupiać mi się tu :roll: :mad: Martyna, dawaj zdjęcia :mad: Nieeeeee ............ mam :lol: :) agamewa napisał(a):Dokładnie..nie będzie zdjęć nie będzie dg (mądrzy się co sama daje jak na lekarstwo:evil_lol:)heh;) Nie no dogo będzie gorzej z galeriami :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A pfe! :obrazic: W takim razie ja też robię strajk! Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No dobra :p . Nie no ! Nie może tak być ,ja chce oglądać Wasze triki skokowe i aportowe :evil_lol: !!! . Quote
*kleo* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ale tu znowu nagadane, Martyna Wasza galeria ma coś ostatnio straszne przyspieszenie ;) Widzę, że jakiś bunt fotkowy się tu szykuje? :razz: Quote
Recommended Posts