Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna nie przesadzaj...... :shake: masz galerie to fotki trzeba wstawiać, przecież przy zapapilotowanej Arwi długości włosa nie będzie widać, jeśli nie chcesz pokazywać włosa....

Bu!

Posted

Cześć Martyna:multi: powiem Ci szczerze że Twój pomysł w ogóle mi się nie podoba...:shake:rozumiem chwilowy brak weny ale żeby tak specjalnie:angryy:daj spokój i pokazuj Arwi,już nawet w papilotach..niech Ci będzie już ten 1:0 dla Ciebie....

Posted

Ja to już w ogóle takich pomysłów nie rozumiem.
Myślałam,że galerie mamy po to,żeby pokazywać nasze psy?
No bo chyba nikt nie robi żadnej łaski,że da zdjęcia co? I chyba też nie chodzi o to,żebyśmy prosiły o fotki? Taką mam nadzieję.
No w każdym razie ja prosić nie zamierzam,każdy decyduje o sobie.

Cześć Martyna :multi:

Posted

Cześć Martyna ;)
Nadrobić musiałam z 15 stron u CIebe :crazyeye:
O co chodzi z tym smartem? Że on wolniej jeździ czy co, że można od 16 lat takim jeździć?
Hehe Karola żeś wystrzeliła z tymi 40 tyś.. :eviltong: Kto by takie auto kupił NOWE? Chyba jakiś fanatyk tylko .. zakładam, że to ma być auto tylko do czasu zdobycia normalnego prawka więc w ogóle by się nie opłacało;) Zresztą.. kto w dzisiejszych czasach w ogóle kupuje nowe samochody :shake:
A z tymi zdjęciami też Martyna nie przesadzaj .. jak nie trudno się domyślić, chcesz, żebyśmy zobaczyły różnicę po tych 4-ch m-cach no ale przecież w papilotach możesz ją pokazać :roll:

Posted

Te smarty mają ograniczoną prędkość, już nie pamiętam do ilu km, ale za szybko jeździć tym się nie da ;)

A no bo tak słyszałam, dlatego właśnie też tak myślałam że to całkiem nieopłacalne, tym bardziej że to się kupuje na 2-3 lata :roll:

Martyna dawaj zdjęcia!!!

Posted

Hej zawsze fotkowa Agnieszko :evil_lol: ;) .

Nie jeszcze nie ,i raczej jeszcze daleko do nerwów .. Tą wystawe traktuje bardzo lajtowo :lol:

Będzie co będzie , teraz czekam na przesyłkę bo zamówiłam nowe kosmetyki (nie te co mówiłaś) i tabletki na uspokojenie :-D

Posted

Princess_York napisał(a):
Hej zawsze fotkowa Agnieszko :evil_lol: ;) .

Nie jeszcze nie ,i raczej jeszcze daleko do nerwów .. Tą wystawe traktuje bardzo lajtowo :lol:

Będzie co będzie , teraz czekam na przesyłkę bo zamówiłam nowe kosmetyki (nie te co mówiłaś) i tabletki na uspokojenie :-D

Ja też podchodzę na luzie i jestem tego zdania co ma być to będzie,ale pewnie tam na miejscu może mnie ogarnąć mały straszek..musimy wszystkie sobotnie dziewczyny zebrać się i ustawić stoliki koło siebie(fajnie by było)...o ,której wyjeżdzasz???

Wiesz Martyna że wystawa zimowa nie jest już w Legionowie???a w Nowym Dworze..uważam że lepiej większe psy będą miały ringi na dworze...

Co za kosmetyki kupiłaś??jeśli to nie tajemnica??

Posted

Super by było !!! Kurcze ja wyjeżdzam w nocy bo przylatuje do nas taki Paweł i jedziemy wszyscy razem :multi: . No i on ędzie w piątek o 19 ,więc zjemy wieczorny obiad ,chwile posiedzimy i w nocy wyjazd ;) . A chce być na 8:30 . Jakby coś to mogę zająć dla Ciebie miejsce jak będę wcześniej ,a jak Ty będziesz wcześniej to możesz mi coś zająć ;) .

Lepiej jak w NDM ,mi będzie bliżej o 50 km :-D . (a tak wgl to przeczytaj to co napisałaś ,jak Ci się fajnie zrymowało :evil_lol:

Kosmetyki nazywają się Vulpes ,zobaczymy czy coś pomogą ;)

Posted

lepiej wcześniej .. No bo 300 km to na oko 5 godzin jazdy .. No ewentualnie 4,5 h .
więc jakbyś o 4 wyjechała to byś była na 8:30 ,9:00 :lol: .

Zdążysz ,ale kto wie czy jakiś wypadków nie będzie ,korków itp ?? .. Ja tak miałam jak d Chojnic jechałam .. Co 10 km wypadek i stanie 20 min...

Ja to chyba o 3 wyjade :p

Posted

Cześć Dziewczyny :)
widzę że już wszystko sobie obgadujecie, co, gdzie, kiedy :p
to kiedy ta wystawa, bo już nie pamiętam ? :razz:
i ile będzie dziewczyn z dogo :cool3:

Posted

agamewa napisał(a):

Wiesz Martyna że wystawa zimowa nie jest już w Legionowie???a w Nowym Dworze..uważam że lepiej większe psy będą miały ringi na dworze...

Aga, w Legionowie jakieś rasy to na stadionie też były. Nie wiem czy same te duże ;)

Posted

Cześć Martyna :p

Ja mam do Poznania trochę ponad 200 km (o ile mapa mnie nie oszukała ;)). Ale nie wiem jeszcze o której będziemy wyjeżdżać, muszę wszystko dogadać z moimi chiłałowcami :p