Princess_York Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 No i bardzo się cieszę że ma :cool3: . A szykuję się szykuję ;) ostatnie fotki to na święta będą . Quote
chrupcia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Martyna nie przesadzaj...... :shake: masz galerie to fotki trzeba wstawiać, przecież przy zapapilotowanej Arwi długości włosa nie będzie widać, jeśli nie chcesz pokazywać włosa.... Bu! Quote
*Agnieszka* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Martyna:multi: powiem Ci szczerze że Twój pomysł w ogóle mi się nie podoba...:shake:rozumiem chwilowy brak weny ale żeby tak specjalnie:angryy:daj spokój i pokazuj Arwi,już nawet w papilotach..niech Ci będzie już ten 1:0 dla Ciebie.... Quote
*Jot* Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja to już w ogóle takich pomysłów nie rozumiem. Myślałam,że galerie mamy po to,żeby pokazywać nasze psy? No bo chyba nikt nie robi żadnej łaski,że da zdjęcia co? I chyba też nie chodzi o to,żebyśmy prosiły o fotki? Taką mam nadzieję. No w każdym razie ja prosić nie zamierzam,każdy decyduje o sobie. Cześć Martyna :multi: Quote
tigrunia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cześć Martyna ;) Nadrobić musiałam z 15 stron u CIebe :crazyeye: O co chodzi z tym smartem? Że on wolniej jeździ czy co, że można od 16 lat takim jeździć? Hehe Karola żeś wystrzeliła z tymi 40 tyś.. :eviltong: Kto by takie auto kupił NOWE? Chyba jakiś fanatyk tylko .. zakładam, że to ma być auto tylko do czasu zdobycia normalnego prawka więc w ogóle by się nie opłacało;) Zresztą.. kto w dzisiejszych czasach w ogóle kupuje nowe samochody :shake: A z tymi zdjęciami też Martyna nie przesadzaj .. jak nie trudno się domyślić, chcesz, żebyśmy zobaczyły różnicę po tych 4-ch m-cach no ale przecież w papilotach możesz ją pokazać :roll: Quote
Karolina. Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Te smarty mają ograniczoną prędkość, już nie pamiętam do ilu km, ale za szybko jeździć tym się nie da ;) A no bo tak słyszałam, dlatego właśnie też tak myślałam że to całkiem nieopłacalne, tym bardziej że to się kupuje na 2-3 lata :roll: Martyna dawaj zdjęcia!!! Quote
chrupcia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 chyba 45km/h jadą i nie da nimi za daleko pojechać. myśle że lepiej poczekać te dwa lata i mieć normalne prawko :p Quote
Princess_York Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Smarty wyciągają 100 km/h !!! . Mój tata tak powiedział ,i miał idealnego smarta dla mnie no ale nie mam tych 16lat ... Bym miała smarta turbo :evil_lol: . Quote
kinnia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja też chce zdjęcia Arweny! Jak coś to dodawaj w papilotach! a jak przygotowania na poznań? ps. ja myślałam,że Ty masz 16lat:P Quote
Princess_York Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Przygotowania dobrze ;) ,narazie jest spokojnie :evil_lol: W piątek będzie nerwowo :p . Nie no ja niestety dopiero 14 ... :angryy: Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć bez fotkowa Martyno:multi:i jak przygotowania,czujesz już gorączkę poznańskiej wystawy?????? Quote
Princess_York Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Hej zawsze fotkowa Agnieszko :evil_lol: ;) . Nie jeszcze nie ,i raczej jeszcze daleko do nerwów .. Tą wystawe traktuje bardzo lajtowo :lol: Będzie co będzie , teraz czekam na przesyłkę bo zamówiłam nowe kosmetyki (nie te co mówiłaś) i tabletki na uspokojenie :-D Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Princess_York napisał(a):Hej zawsze fotkowa Agnieszko :evil_lol: ;) . Nie jeszcze nie ,i raczej jeszcze daleko do nerwów .. Tą wystawe traktuje bardzo lajtowo :lol: Będzie co będzie , teraz czekam na przesyłkę bo zamówiłam nowe kosmetyki (nie te co mówiłaś) i tabletki na uspokojenie :-D Ja też podchodzę na luzie i jestem tego zdania co ma być to będzie,ale pewnie tam na miejscu może mnie ogarnąć mały straszek..musimy wszystkie sobotnie dziewczyny zebrać się i ustawić stoliki koło siebie(fajnie by było)...o ,której wyjeżdzasz??? Wiesz Martyna że wystawa zimowa nie jest już w Legionowie???a w Nowym Dworze..uważam że lepiej większe psy będą miały ringi na dworze... Co za kosmetyki kupiłaś??jeśli to nie tajemnica?? Quote
Princess_York Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Super by było !!! Kurcze ja wyjeżdzam w nocy bo przylatuje do nas taki Paweł i jedziemy wszyscy razem :multi: . No i on ędzie w piątek o 19 ,więc zjemy wieczorny obiad ,chwile posiedzimy i w nocy wyjazd ;) . A chce być na 8:30 . Jakby coś to mogę zająć dla Ciebie miejsce jak będę wcześniej ,a jak Ty będziesz wcześniej to możesz mi coś zająć ;) . Lepiej jak w NDM ,mi będzie bliżej o 50 km :-D . (a tak wgl to przeczytaj to co napisałaś ,jak Ci się fajnie zrymowało :evil_lol: Kosmetyki nazywają się Vulpes ,zobaczymy czy coś pomogą ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja wyjeżdzam o 5 lub o 4..ale dobrze umówmy się tak ja zajmę Tobie miejsce jak wcześniej będę a Ty zajmij mi ok??ile masz km???bo ja w jedną ponad 300.. Quote
Princess_York Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 ja też coś koło 300 km ... Kurcze dużo nie ? .. Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Princess_York napisał(a):ja też coś koło 300 km ... Kurcze dużo nie ? .. Dużo:(..i tak właśnie kombinuję o ,której tu wyjechać żeby zdążyć tak na spokojnie??? Quote
Princess_York Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 lepiej wcześniej .. No bo 300 km to na oko 5 godzin jazdy .. No ewentualnie 4,5 h . więc jakbyś o 4 wyjechała to byś była na 8:30 ,9:00 :lol: . Zdążysz ,ale kto wie czy jakiś wypadków nie będzie ,korków itp ?? .. Ja tak miałam jak d Chojnic jechałam .. Co 10 km wypadek i stanie 20 min... Ja to chyba o 3 wyjade :p Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Dziewczyny :) widzę że już wszystko sobie obgadujecie, co, gdzie, kiedy :p to kiedy ta wystawa, bo już nie pamiętam ? :razz: i ile będzie dziewczyn z dogo :cool3: Quote
Karolina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nie ma zdjęć, więc powiem tylko "cześć Martyna" :) :P Quote
Connected Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 agamewa napisał(a): Wiesz Martyna że wystawa zimowa nie jest już w Legionowie???a w Nowym Dworze..uważam że lepiej większe psy będą miały ringi na dworze... Aga, w Legionowie jakieś rasy to na stadionie też były. Nie wiem czy same te duże ;) Quote
*kleo* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Martyna :p Ja mam do Poznania trochę ponad 200 km (o ile mapa mnie nie oszukała ;)). Ale nie wiem jeszcze o której będziemy wyjeżdżać, muszę wszystko dogadać z moimi chiłałowcami :p Quote
Princess_York Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 I już jutro Poznań ;) .Trzymać kciuki jak zawsze ! . I wiecie co ????? .. Będą zdjęcia nareszcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts