*kleo* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hej Martyna :p Powodzenia jutro :) Widzimy się w niedzielę tak? ;) Quote
Princess_York Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Mam taką nadzieje ,bo mama teraz coś marudzi mi ... :evil_lol: :mad: . Ale narazie jest na TAK ;) Quote
Marzena* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Martyna trzymam kciuki ;) Powodzenia :) Quote
Yoko2009 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 My też trzymamy kciuki i zcekamy na wieśći:) Quote
chrupcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Trzymałam kciuki :kciuki: teraz czekam na wynik :cool3: Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 No to mocno trzymalyście!!!:) A więc ogłaszam ! Moja Arwena Diamond Passion FCI ostatni raz w klasie młodzieży pokazała klasę :) . W stawce 14 suk zakfalifikowała się do najlepszej 5 po czym zeszła z ringu z oceną doskonałą !!!!!! :multi: Jestem tak bardzo szczęśliwa ,tymbardziej że to jest nasza pierwsza międzynarodówka ,nie licząc Kielc w szczeniakach :) zdjęcia baaardzo kiepskie ... Tam nikomu nie wychodziły .. Opis : Proporcjonalnie czysta głowa,długa szyja,prosty grzbiet,dosk.kątowanie kończyn, płaszcz lśniący ,dynamiczny ruch. Sędziowała Małgorzata Zakrzewska :) Klaudia znowu to napiszę ... Wolała ciemne psy :diabloti: Quote
Karolina. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gratulacje!!! No, nasze dogo-yorki szaleją!!! Oby tak dalej!!! :) Quote
slawi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Martynka, dla Ciebie też duże gratki na międzynarodówce i w tak dużej stawce to super wynik :) Quote
karkakarka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gratki!!! Super!!!! Stawka niezła! A jakieś lepsiejsze zdjęcia masz?? Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Wiem ,bardzo się cieszę !!! :) . Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Lepsiejszych nie mam .. Bo wogóle jakieś światło dziwne było :angryy::angryy::angryy: No i muszę kiedyś jakiś lepsiejszy aparat kupić .. Może Natalia ma jakieś zdjęcia ;) Quote
karkakarka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A Nati też była? Ale fajnie - takie sukcesy cieszą :) A jak na stoliku się młoda zaprezentowała? Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Tak była ;) . Stolik to mnie zadziwił :o . Szok totalny ,ani be ani me ,żadnych sprzeciwów ani nic . Normalnie dałam ją na stolik obmacała ,zeby zobaczyła poczesała i już . Była lekko spięta ale nie wyrywała mi się ani nie gryzła :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej Martyna, gratki ogromne :p Szczególnie, że nie było atrakcji na stoliku ;) Princess_York napisał(a):Klaudia znowu to napiszę ... Wolała ciemne psy :diabloti: Byłam już u tej pani, wiem co lubi, a raczej czego nie i z pełną świadomością nie pojechałam. Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Dziękujemy :) . Nie no tak tylko napisałam :lol: ,bo wybierała ciemne psy .. Quote
karkakarka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :) No to oby na stoliku już zawsze tak było :) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Mam nadzieje że tak pozostanie :) Quote
Karolina. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Princess_York napisał(a):Mam nadzieje że tak pozostanie :) Czyli widać , że ta socjalka na mieście o której pisałaś nie poszła na marne ;) :) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 No widocznie nie :) . Teraz to włos robimy i do NDM jedziemy :) Karola będziesz ?? Kto jedzie wogole ??? Wiem że Aga :lol: Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej Martyna, tu Iza od Brylanta (podglądam was od jakiegoś czasu :D ) Ogromne gratulacje, super Wam poszło :) Tez miałam być, ale z transportem nie wypaliło. Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 O hej Izka :multi: . Odnalazłaś się już na dogo ? :lol: Dziękujemy ,gdzie teraz się wybieracie ?? . Quote
Cloe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Powoli zaczynam sobie radzić :D Teraz to dopiero w styczniu do Gdańska jade, wybierasz się też ? Quote
Recommended Posts