Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 No właśnie coś się dzieje u nich ,bo ja czekałam baardzo długo .. pod koniec grudnia zamawiałam a 7stycznia napisali mi że z dostawą jest kłopot i jak tylko dostaną olej to wyślą .. No i czekałam 5 dni jeszcze . Cudem doszło ... :mad: :lol: . Quote
Yourii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Straszenie ta poczta, działa a kurierzy nie lepsi, ja przed świętami zamówiłam jedzonko dla mojej Panny i dopiero kilka dni temu dotarło... Princess_York napisał(a):No właśnie coś się dzieje u nich ,bo ja czekałam baardzo długo .. pod koniec grudnia zamawiałam a 7stycznia napisali mi że z dostawą jest kłopot i jak tylko dostaną olej to wyślą .. No i czekałam 5 dni jeszcze . Cudem doszło ... :mad: :lol: . A na allegro zamawiałaś, czy w jakimś sklepie internetowym? cóż to za olejek? chodzi mi o firmę :) bo rozumiem że norkowy Quote
slawi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Princess_York napisał(a):No właśnie coś się dzieje u nich ,bo ja czekałam baardzo długo .. pod koniec grudnia zamawiałam a 7stycznia napisali mi że z dostawą jest kłopot i jak tylko dostaną olej to wyślą .. No i czekałam 5 dni jeszcze . Cudem doszło ... :mad: :lol: . to może i mój już w drodze Quote
Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Zamawiam zawsze w amberhause.pl no i zawsze było dobrze .. Do teraz . Zamawiam Vulpesa ,bo na tych kosmetykach jestem . Ale tak jak Iwona pisała u siebie w galerii ,szybko się kończy ... :lol: Quote
Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 slawi napisał(a):to może i mój już w drodze Możliwe :lol: Quote
*Agnieszka* Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Princess_York napisał(a):Możliwe :lol: Cześć Martyna:)Amberhause zmienił właściciela..no właśnie widzę że ten też nie lepszy:p Z poprzednim zawsze jak zamawiałam miałam ogromne problemy(zawsze czegoś nie było a o czekaniu na przesyłkę nie wspomnę...)tak ogólnie nie ma chyba bardzo dobrego sklepu internetowego..szybko i na miejscu? Quote
Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 A patrz nie wiedziałam że zmienili .. No nie wiem muszę chyba popatrzeć na jakieś sklepy internetowe ,a może u mnie w mieście jakiś sklep na miejscu jest ? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Princess_York napisał(a):A patrz nie wiedziałam że zmienili .. No nie wiem muszę chyba popatrzeć na jakieś sklepy internetowe ,a może u mnie w mieście jakiś sklep na miejscu jest ? :cool3: Poprzedni był z Bydgoszczy a obecny z Zawiercia...do tego to przynajmniej dodzwonisz się bo z poprzednim to graniczyło z cudem(no mi w każdym bądż razie nigdy się nie udało) A propos powinni mieć tańszą przesyłkę:mad: Quote
Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 No że z Bydgoszczy to wiem :) ,do tego ten Pan ma hodowlę :lol: . No nie wiem ... Ale z przesyłką to masz rację .. Quote
slawi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 agamewa napisał(a):Cześć Martyna:)Amberhause zmienił właściciela..no właśnie widzę że ten też nie lepszy:p Z poprzednim zawsze jak zamawiałam miałam ogromne problemy(zawsze czegoś nie było a o czekaniu na przesyłkę nie wspomnę...)tak ogólnie nie ma chyba bardzo dobrego sklepu internetowego..szybko i na miejscu? kilka razy kupowałam w Royaldog, do tej pory zawsze szybko otrzymywałam towar, jak czegoś nie mieli na stanie sami dzwonili czy np może być inny kolor papieru do papilotów, jak z vulpesem nie wyjdzie to wracam do nich;) Quote
*Agnieszka* Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 slawi napisał(a):kilka razy kupowałam w Royaldog, do tej pory zawsze szybko otrzymywałam towar, jak czegoś nie mieli na stanie sami dzwonili czy np może być inny kolor papieru do papilotów, jak z vulpesem nie wyjdzie to wracam do nich;) O dobrze wiedzieć Iwona;)germapol- jest jeszcze chyba w miarę,wydaje mi się że szybko i rzeczowo,odpowiedzi na @ też bez zwlekań..zobaczymy jak będzie z otrzymaniem towaru;p Quote
Princess_York Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 No ja w germapolu będę zamawiała niedługo ,zobaczymy jak to będzie :) . Dobra dziewczyny lece do kina :) . Hmm.. ktoś był na och Karol 2 ? :-D Quote
lenka13 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Princess_York napisał(a): Hejka :) . Tak już jestem w Płocku . O, a byłybyście chętne na wspólny spacerek? :cool3: Quote
Karolina. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cześć Martyna :) I jak tam film się podobał? Fajny? :) Quote
Princess_York Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 lenka13 napisał(a):O, a byłybyście chętne na wspólny spacerek? :cool3: Jasne :) . Tylko kiedy ? :-D Karolina. napisał(a):Cześć Martyna :) I jak tam film się podobał? Fajny? :) Hejka :) . A fajny fajny ,ale widziałam śmieszniejsze komedie :) . Quote
Yourii Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mi Polskie komedie nie pasują... wszystkie właściwie są jakby na jednym scenariuszu pisane.... Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Hejka :loveu: . Dziewczyny załatwiam sobie szkołę ,ale coraz bardziej się jej boję... Podobno nauczyciele są straszni ,nie mogę opuszczać lekcji .. i do tego u taty cały czas muszę się uczyć :( .Masakra ,mój tata chce żebym wróciła do dawnych ocen ,typu 5 i 6 w szkole podstawowej ... Nie wiem jak dam radę . No a poza tym to nie wiem czy będę jeździła tak często na wystawy ,bo mój tata tego nie lubi . I mu szkoda jeździć (nie chodzi tu o kase).. Wielki znak zapytania to wystawa w NDM w kwietniu .. A przecież ja muszę jechać .. Tak po cichu ją już zgłosiłam i jakoś trzeba pojechać .. Już tylko czekam do tych 16 urodzin ,żeby sama jeździć ... Masakra . No i jeden plus to to że Arwenie znowu włosy urosły :) Dzisiaj ją przewijałam i włos na przednich łapach powoli się zawija (a włos był pokrzywiony od papilotów) . Tak więc kiedyś jak włosa nie bylo ,to były wystawy ,a jak włos jest to wystawy są w znaku zapytania .. I tak i tak źle :lol: . Quote
chrupcia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Oj Martyna, będzie dobrze ! :p tata zobaczy że to nie tak prosto jak w podstawówce, a na wystawy chyba możesz z mamą jeździć ;) Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Mama wylatuje na Majorkę . Nie będzie jej .. A z tatą to może i będzie okej ,sama nie wiem ... Quote
karkakarka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nie martw się - będzie dobrze ;) tato na pewno da się namówić na wystawę :) Quote
Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 będzie dobrze;) pewnie że w gimnazjum ma się troszke słabsze stopnie bo dochodzą trudne przedmioty i nie jest już tak łatwo jak wcześniej:) ale przecież 4 to też są dobre oceny:lol: Quote
Princess_York Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Gucci13 napisał(a):ale przecież 4 to też są dobre oceny:lol: No wiem że są dobre :evil_lol: A 3 ? :lol:. Ja to bardziej na trójkach jade :oops: :( Quote
Marzena* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 agamewa napisał(a):Cześć Martyna:)Amberhause zmienił właściciela..no właśnie widzę że ten też nie lepszy:p Z poprzednim zawsze jak zamawiałam miałam ogromne problemy(zawsze czegoś nie było a o czekaniu na przesyłkę nie wspomnę...)tak ogólnie nie ma chyba bardzo dobrego sklepu internetowego..szybko i na miejscu? Ja kupuje w Germapolu i jeszcze nigdy nie miałam z nimi problemów :) Quote
Gucci13 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 przecież 3 to nie 1 ani nie 2, u nas w klasie jest w jedności siła i prawie wszyscy z gegry mają 2:diabloti:( nie chcą nas trzymać w szkole):eviltong: bardziej liczy się to czy umiesz a nie oceny, bo czasami ze stresu na kartkówce lub sprawdzianie z głowy wszystko wylatuje:lol: mój tata wystaw też nie lubi ale chociaż pospać sobie może:p Quote
Recommended Posts