Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie coś się dzieje u nich ,bo ja czekałam baardzo długo .. pod koniec grudnia zamawiałam a 7stycznia napisali mi że z dostawą jest kłopot i jak tylko dostaną olej to wyślą .. No i czekałam 5 dni jeszcze . Cudem doszło ... :mad: :lol: .

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszenie ta poczta, działa a kurierzy nie lepsi,
ja przed świętami zamówiłam jedzonko dla mojej Panny i dopiero kilka dni temu dotarło...

Princess_York napisał(a):
No właśnie coś się dzieje u nich ,bo ja czekałam baardzo długo .. pod koniec grudnia zamawiałam a 7stycznia napisali mi że z dostawą jest kłopot i jak tylko dostaną olej to wyślą .. No i czekałam 5 dni jeszcze . Cudem doszło ... :mad: :lol: .

A na allegro zamawiałaś, czy w jakimś sklepie internetowym?
cóż to za olejek? chodzi mi o firmę :) bo rozumiem że norkowy

Posted

to może i mój już w drodze

Posted

Możliwe :lol:

Cześć Martyna:)Amberhause zmienił właściciela..no właśnie widzę że ten też nie lepszy:p
Z poprzednim zawsze jak zamawiałam miałam ogromne problemy(zawsze czegoś nie było a o czekaniu na przesyłkę nie wspomnę...)tak ogólnie nie ma chyba bardzo dobrego sklepu internetowego..szybko i na miejscu?

Posted

A patrz nie wiedziałam że zmienili ..
No nie wiem muszę chyba popatrzeć na jakieś sklepy internetowe ,a może u mnie w mieście jakiś sklep na miejscu jest ? :cool3:

Poprzedni był z Bydgoszczy a obecny z Zawiercia...do tego to przynajmniej dodzwonisz się bo z poprzednim to graniczyło z cudem(no mi w każdym bądż razie nigdy się nie udało)
A propos powinni mieć tańszą przesyłkę:mad:

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć Martyna:)Amberhause zmienił właściciela..no właśnie widzę że ten też nie lepszy:p
Z poprzednim zawsze jak zamawiałam miałam ogromne problemy(zawsze czegoś nie było a o czekaniu na przesyłkę nie wspomnę...)tak ogólnie nie ma chyba bardzo dobrego sklepu internetowego..szybko i na miejscu?

kilka razy kupowałam w Royaldog, do tej pory zawsze szybko otrzymywałam towar, jak czegoś nie mieli na stanie sami dzwonili czy np może być inny kolor papieru do papilotów, jak z vulpesem nie wyjdzie to wracam do nich;)

Posted

slawi napisał(a):
kilka razy kupowałam w Royaldog, do tej pory zawsze szybko otrzymywałam towar, jak czegoś nie mieli na stanie sami dzwonili czy np może być inny kolor papieru do papilotów, jak z vulpesem nie wyjdzie to wracam do nich;)

O dobrze wiedzieć Iwona;)germapol- jest jeszcze chyba w miarę,wydaje mi się że szybko i rzeczowo,odpowiedzi na @ też bez zwlekań..zobaczymy jak będzie z otrzymaniem towaru;p

Posted

lenka13 napisał(a):
O, a byłybyście chętne na wspólny spacerek? :cool3:

Jasne :) . Tylko kiedy ? :-D
Karolina. napisał(a):
Cześć Martyna :)

I jak tam film się podobał? Fajny? :)

Hejka :) .
A fajny fajny ,ale widziałam śmieszniejsze komedie :) .

Posted

Hejka :loveu: .
Dziewczyny załatwiam sobie szkołę ,ale coraz bardziej się jej boję... Podobno nauczyciele są straszni ,nie mogę opuszczać lekcji .. i do tego u taty cały czas muszę się uczyć :( .Masakra ,mój tata chce żebym wróciła do dawnych ocen ,typu 5 i 6 w szkole podstawowej ... Nie wiem jak dam radę . No a poza tym to nie wiem czy będę jeździła tak często na wystawy ,bo mój tata tego nie lubi . I mu szkoda jeździć (nie chodzi tu o kase).. Wielki znak zapytania to wystawa w NDM w kwietniu .. A przecież ja muszę jechać .. Tak po cichu ją już zgłosiłam i jakoś trzeba pojechać .. Już tylko czekam do tych 16 urodzin ,żeby sama jeździć ... Masakra . No i jeden plus to to że Arwenie znowu włosy urosły :) Dzisiaj ją przewijałam i włos na przednich łapach powoli się zawija (a włos był pokrzywiony od papilotów) .
Tak więc kiedyś jak włosa nie bylo ,to były wystawy ,a jak włos jest to wystawy są w znaku zapytania .. I tak i tak źle :lol: .

Posted

będzie dobrze;) pewnie że w gimnazjum ma się troszke słabsze stopnie bo dochodzą trudne przedmioty i nie jest już tak łatwo jak wcześniej:) ale przecież 4 to też są dobre oceny:lol:

Posted

agamewa napisał(a):

Ja kupuje w Germapolu i jeszcze nigdy nie miałam z nimi problemów :)

Posted

przecież 3 to nie 1 ani nie 2, u nas w klasie jest w jedności siła i prawie wszyscy z gegry mają 2:diabloti:( nie chcą nas trzymać w szkole):eviltong:

bardziej liczy się to czy umiesz a nie oceny, bo czasami ze stresu na kartkówce lub sprawdzianie z głowy wszystko wylatuje:lol:

mój tata wystaw też nie lubi ale chociaż pospać sobie może:p