Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawaj do Legionowa :-D .

To ja coś pomyliłam chyba ,ja myślałam że Border :evil_lol: .

Nie no tak jakoś zapytałam o sprzedaż :p , bo teraz tyle jest jakiś akcji .. np. w Inowrocławiu ktoś ukradł szczeniaka z hodowli (nie wiem jakiej) ,który był w kojcu na sprzedanie ...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
Fakt najlepiej było by Ci się załapać z kimś pociągiem czy autobusem by dotrzeć do areny może być trochę trudne...

No ja sama bym się nie połapała co i jak, bo o ile do Warszawy mam bezpośrednie połączenie, to do Legionowa już nie :shake: Więc do W-wy bym bez problemu (mam nadzieję) dojechała, tylko muszę wymyślić co dalej :evil_lol:

Posted

Martyna - ja oczywiście tak przy okazji pytam, może inne dziewczyny by jechały przez W-wę? Ja nikomu specjalnie po mnie wyjeżdżać nie będę kazała, ale miło by było się spotkać w takim licznym składzie :)

Princess_York napisał(a):
Karolina ,rowerem ! Rowerem :evil_lol:

Taaa :diabloti: Może piechotą do Was przyjdę, co mi tam :diabloti:

Posted

[quote name='Princess_York']Nie no jasne .
Dziewczyny a więc czy któraś z Was jedzie z Wawy do Legionowa ?? ALbo przez Wawę do Legionowa ??

Taki jogging (jakkolwiek to się pisze) z Luckym sobie zrobisz :evil_lol:

Haha, Martyna, transparenty zróbmy :diabloti: Potrzebny transport Warszawa-Legionowo! Powtarzam! Warszawa-Legionowo! :diabloti:

Lucky to już mnie całkiem znienawidzi - ciąganie rolek, biegi długodystansowe z przeszkodami, wolę nie ryzykować :lol: Z resztą nie wiem czy bym go brała...

Posted

Zapomniałaś że ewentualnie Lublin - Leginowo ! :evil_lol: .
Dobre :diabloti:

nie no wkońcu terier ,nie? :cool3: I to jeszcze taki ktory lubi sporty , w takiej sytuacji (wawa -legionowo) można napisać że są to sporty ekstremalne :-D

Posted

Hejka ;) .My nie miałyśmy takiego problemu bo Arwena w czasie wyrywania miala już stałe :evil_lol:

No ja z Ulą też nie, bo miała albo komplet mleczaków, albo już potem komplet stałych ;)

A co do rozmowy z tą jakże "kulturalną i na poziomie" panią, to nie opłaca się dyskutować z takimi ludźmi. Ewentualnie jak już chciałaś się wdawać w dyskusję, to mogłaś zapytać, czy skoro jej psy to prawdziwe yorki to ma na to papier potwierdzony przez odpowiednią organizację, albo pocisnąć jak ona - jak Arwi wypłosz bo mała, to jej kaszaloty :eviltong:
Taak zamawiaj , ja to od razu bym zamawiała !!!

Martyna pamiętaj, nic na szybko. Łatwo się tak podpalić, wydać kupę pieniędzy i mieć bardzo drogiego... przeciętnego pieska. Jeśli chcesz to mogę Ci opowiedzieć bardzo ładną historyjkę jak wkopał się mój znajomy.
AA i od razu mówie od stycznia do kwietnia nie będzie zdjęć :-D .

Robimy przerwe od zdjęć ,więc w grudniu dam Wam zdjęcia Arweny takiej jaka jest ,a następne będą za 4 msc :lol: .

No wiesz? Jesteś gorsza ode mnie, ja to chociaż w papilotach Ulkę pokazuję, ale żeby tak wcale? :mad:
Dziewczyny słyszalyście może cos kiedyś o sprzedaży psa na wystawie ?? . można tak czy nie ??

Słyszałam, owszem. Teoretycznie nie można, ale wiadomo, teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze.

A co do pytania Karoli, mi do Legionowa przez Wawę też niestety nie po drodze :shake:

Posted

*kleo* napisał(a):

A co do rozmowy z tą jakże "kulturalną i na poziomie" panią, to nie opłaca się dyskutować z takimi ludźmi. Ewentualnie jak już chciałaś się wdawać w dyskusję, to mogłaś zapytać, czy skoro jej psy to prawdziwe yorki to ma na to papier potwierdzony przez odpowiednią organizację, albo pocisnąć jak ona - jak Arwi wypłosz bo mała, to jej kaszaloty :eviltong:
Haha , nie no ja nie będę zjeżdzała do jej poziomu .. A poza tym to moja sąsiadka więc nie wypada ;)
Ale zła byłam jak najbardziej ..
*kleo* napisał(a):
Martyna pamiętaj, nic na szybko. Łatwo się tak podpalić, wydać kupę pieniędzy i mieć bardzo drogiego... przeciętnego pieska. Jeśli chcesz to mogę Ci opowiedzieć bardzo ładną historyjkę jak wkopał się mój znajomy.

Wiem wiem ,nawet w bardzo dobrej hodowli może znaleźć się gorszy szczeniak .. Tak właśnie pomyślałam o Wi-Fi no bo skoro została jako ostatnia z miotu na sprzedaż to może coś nie tak jest ? :cool3: . PRzykładem z tej hodowli jest Britney Spears BP . w sumie stanęła na lokacie ale tak to bdb oceny miała :lol:
*kleo* napisał(a):
No wiesz? Jesteś gorsza ode mnie, ja to chociaż w papilotach Ulkę pokazuję, ale żeby tak wcale? :mad:

Nie no w papilotach może Wam ją pokaże jakoś w lutym :evilington: :evil_lol: .Tak pół na pół ;) . W kwietniu Wam wszystko opowiem (napisze) o co mi chodziło :-D
*kleo* napisał(a):

Słyszałam, owszem. Teoretycznie nie można, ale wiadomo, teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze.

No tak ,racja ;)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Sorki Karola, ale ja też raczej przez Wawe nie jadę :(

Marzka, ależ nie masz przecież za co przepraszać ;)

*kleo* napisał(a):

A co do pytania Karoli, mi do Legionowa przez Wawę też niestety nie po drodze :shake:

Martyna tu zrobiła akcję 'przygarnij Karolinę' :diabloti: hihi
Nic nie szkodzi Klaudia ;) Jak nie teraz to i tak kiedyś kiedyś się poznamy ;)

Karola znalazłaś kogoś :razz: ?

Zobaczymy :razz:

Posted

Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3:

Posted

[quote name='Princess_York']Hihi , przygrarnij Karolinę . Wcale nie ! Ja poprostu chce żeby dogomania przyjechała do Legionowa :evil_lol:

No a może cała dogomania przyjechałaby do Lublina w przyszłym roku, hę? :eviltong: Czyż to nie cudowny pomysł? :multi::loveu:

[quote name='chrupcia']Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3:

No wiesz... :eviltong: Nie ktoś, nie ktoś, przecie to sami swoi są :razz: ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3:

Oj to szkoda.. A wybierzesz się kiedyś na jakąś ? :)
Karolina. napisał(a):
No a może cała dogomania przyjechałaby do Lublina w przyszłym roku, hę? :eviltong: Czyż to nie cudowny pomysł? :multi::loveu:

Cudowny cudowny . Tylko mi troche daleko chyba :evil_lol:

Posted

Znaczy no ja wiem Karola, tak mi sie napisało :lol:

no nie wiem Martyna, może kiedyś, kiedyś może będę u kuzynki w Warszawie i będzie wystawa to się pojawie, postaram sie :) ale tak to mi nie podrodze jechać z końca podkarpacia :roll:

Posted

Nie wiem czy ktoś z dogo będzie coś wystawiał, ale nie można się przejechać ot tak sobie? :P Jak nie będzie znajomych, to można zawsze kogoś poznać :cool3:

Cudowny cudowny . Tylko mi troche daleko chyba :evil_lol:

Ejj, ale jak do Legionowa jedziesz, to od Legionowa do Lublina już niemal rzut beretem :lol: 2-3 godz, to co to jest dla Ciebie :eviltong: