Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Dawaj do Legionowa :-D . To ja coś pomyliłam chyba ,ja myślałam że Border :evil_lol: . Nie no tak jakoś zapytałam o sprzedaż :p , bo teraz tyle jest jakiś akcji .. np. w Inowrocławiu ktoś ukradł szczeniaka z hodowli (nie wiem jakiej) ,który był w kojcu na sprzedanie ... Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Karolina ja raczej bym Cie nie mogła zabrać bo z Płocka to na NDM najlepiej a nie na Warszawe :roll: Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Aga kalendarz z Yorkami ! Wejdz w tamten temat :) Quote
Karolina. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 agamewa napisał(a):Fakt najlepiej było by Ci się załapać z kimś pociągiem czy autobusem by dotrzeć do areny może być trochę trudne... No ja sama bym się nie połapała co i jak, bo o ile do Warszawy mam bezpośrednie połączenie, to do Legionowa już nie :shake: Więc do W-wy bym bez problemu (mam nadzieję) dojechała, tylko muszę wymyślić co dalej :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Karolina ,rowerem ! Rowerem :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Martyna - ja oczywiście tak przy okazji pytam, może inne dziewczyny by jechały przez W-wę? Ja nikomu specjalnie po mnie wyjeżdżać nie będę kazała, ale miło by było się spotkać w takim licznym składzie :) Princess_York napisał(a):Karolina ,rowerem ! Rowerem :evil_lol: Taaa :diabloti: Może piechotą do Was przyjdę, co mi tam :diabloti: Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Nie no jasne . Dziewczyny a więc czy któraś z Was jedzie z Wawy do Legionowa ?? ALbo przez Wawę do Legionowa ?? Taki jogging (jakkolwiek to się pisze) z Luckym sobie zrobisz :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Princess_York']Nie no jasne . Dziewczyny a więc czy któraś z Was jedzie z Wawy do Legionowa ?? ALbo przez Wawę do Legionowa ?? Taki jogging (jakkolwiek to się pisze) z Luckym sobie zrobisz :evil_lol: Haha, Martyna, transparenty zróbmy :diabloti: Potrzebny transport Warszawa-Legionowo! Powtarzam! Warszawa-Legionowo! :diabloti: Lucky to już mnie całkiem znienawidzi - ciąganie rolek, biegi długodystansowe z przeszkodami, wolę nie ryzykować :lol: Z resztą nie wiem czy bym go brała... Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Zapomniałaś że ewentualnie Lublin - Leginowo ! :evil_lol: . Dobre :diabloti: nie no wkońcu terier ,nie? :cool3: I to jeszcze taki ktory lubi sporty , w takiej sytuacji (wawa -legionowo) można napisać że są to sporty ekstremalne :-D Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ja mam NDM Legionowo..niestety przez Wawę nie jedziemy:( Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193880-Yorkowy-kalendarz-2011/page5?p=15608899#post15608899 ;) . Quote
Marzena* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Sorki Karola, ale ja też raczej przez Wawe nie jadę :( Quote
*kleo* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Princess_York napisał(a):Hejka ;) .My nie miałyśmy takiego problemu bo Arwena w czasie wyrywania miala już stałe :evil_lol: No ja z Ulą też nie, bo miała albo komplet mleczaków, albo już potem komplet stałych ;) A co do rozmowy z tą jakże "kulturalną i na poziomie" panią, to nie opłaca się dyskutować z takimi ludźmi. Ewentualnie jak już chciałaś się wdawać w dyskusję, to mogłaś zapytać, czy skoro jej psy to prawdziwe yorki to ma na to papier potwierdzony przez odpowiednią organizację, albo pocisnąć jak ona - jak Arwi wypłosz bo mała, to jej kaszaloty :eviltong: Princess_York napisał(a):Taak zamawiaj , ja to od razu bym zamawiała !!! Martyna pamiętaj, nic na szybko. Łatwo się tak podpalić, wydać kupę pieniędzy i mieć bardzo drogiego... przeciętnego pieska. Jeśli chcesz to mogę Ci opowiedzieć bardzo ładną historyjkę jak wkopał się mój znajomy. Princess_York napisał(a):AA i od razu mówie od stycznia do kwietnia nie będzie zdjęć :-D . Robimy przerwe od zdjęć ,więc w grudniu dam Wam zdjęcia Arweny takiej jaka jest ,a następne będą za 4 msc :lol: . No wiesz? Jesteś gorsza ode mnie, ja to chociaż w papilotach Ulkę pokazuję, ale żeby tak wcale? :mad: Princess_York napisał(a):Dziewczyny słyszalyście może cos kiedyś o sprzedaży psa na wystawie ?? . można tak czy nie ?? Słyszałam, owszem. Teoretycznie nie można, ale wiadomo, teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze. A co do pytania Karoli, mi do Legionowa przez Wawę też niestety nie po drodze :shake: Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Viky i Ja napisał(a):Sorki Karola, ale ja też raczej przez Wawe nie jadę :( Karola znalazłaś kogoś :razz: ? Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 *kleo* napisał(a): A co do rozmowy z tą jakże "kulturalną i na poziomie" panią, to nie opłaca się dyskutować z takimi ludźmi. Ewentualnie jak już chciałaś się wdawać w dyskusję, to mogłaś zapytać, czy skoro jej psy to prawdziwe yorki to ma na to papier potwierdzony przez odpowiednią organizację, albo pocisnąć jak ona - jak Arwi wypłosz bo mała, to jej kaszaloty :eviltong: Haha , nie no ja nie będę zjeżdzała do jej poziomu .. A poza tym to moja sąsiadka więc nie wypada ;) Ale zła byłam jak najbardziej .. *kleo* napisał(a):Martyna pamiętaj, nic na szybko. Łatwo się tak podpalić, wydać kupę pieniędzy i mieć bardzo drogiego... przeciętnego pieska. Jeśli chcesz to mogę Ci opowiedzieć bardzo ładną historyjkę jak wkopał się mój znajomy. Wiem wiem ,nawet w bardzo dobrej hodowli może znaleźć się gorszy szczeniak .. Tak właśnie pomyślałam o Wi-Fi no bo skoro została jako ostatnia z miotu na sprzedaż to może coś nie tak jest ? :cool3: . PRzykładem z tej hodowli jest Britney Spears BP . w sumie stanęła na lokacie ale tak to bdb oceny miała :lol: *kleo* napisał(a): No wiesz? Jesteś gorsza ode mnie, ja to chociaż w papilotach Ulkę pokazuję, ale żeby tak wcale? :mad: Nie no w papilotach może Wam ją pokaże jakoś w lutym :evilington: :evil_lol: .Tak pół na pół ;) . W kwietniu Wam wszystko opowiem (napisze) o co mi chodziło :-D *kleo* napisał(a): Słyszałam, owszem. Teoretycznie nie można, ale wiadomo, teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze. No tak ,racja ;) Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Viky i Ja napisał(a):Sorki Karola, ale ja też raczej przez Wawe nie jadę :( Marzka, ależ nie masz przecież za co przepraszać ;) *kleo* napisał(a): A co do pytania Karoli, mi do Legionowa przez Wawę też niestety nie po drodze :shake: Martyna tu zrobiła akcję 'przygarnij Karolinę' :diabloti: hihi Nic nie szkodzi Klaudia ;) Jak nie teraz to i tak kiedyś kiedyś się poznamy ;) Princess_York napisał(a):Karola znalazłaś kogoś :razz: ? Zobaczymy :razz: Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Hihi , przygrarnij Karolinę . Wcale nie ! Ja poprostu chce żeby dogomania przyjechała do Legionowa :evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3: Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Princess_York']Hihi , przygrarnij Karolinę . Wcale nie ! Ja poprostu chce żeby dogomania przyjechała do Legionowa :evil_lol: No a może cała dogomania przyjechałaby do Lublina w przyszłym roku, hę? :eviltong: Czyż to nie cudowny pomysł? :multi::loveu: [quote name='chrupcia']Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3: No wiesz... :eviltong: Nie ktoś, nie ktoś, przecie to sami swoi są :razz: ;) Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 chrupcia napisał(a):Wiem że będziesz zawiedziona, ale ja nie przyjadę :placz: :eviltong: za daleko i brak transportu tak jak w przypadku Karoliny, ale coś czytałam że ktoś chętny by z nią pojechać :cool3: Oj to szkoda.. A wybierzesz się kiedyś na jakąś ? :) Karolina. napisał(a):No a może cała dogomania przyjechałaby do Lublina w przyszłym roku, hę? :eviltong: Czyż to nie cudowny pomysł? :multi::loveu: Cudowny cudowny . Tylko mi troche daleko chyba :evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Znaczy no ja wiem Karola, tak mi sie napisało :lol: no nie wiem Martyna, może kiedyś, kiedyś może będę u kuzynki w Warszawie i będzie wystawa to się pojawie, postaram sie :) ale tak to mi nie podrodze jechać z końca podkarpacia :roll: Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kasiu - a ty masz daleko do Rzeszowa? Bo w Rzeszowie też jest chyba jakaś wystawa, bodajże w lutym? Nie pamiętam dokładnie. Quote
Princess_York Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 No coś koło tego jest w Rzeszowie ;) . Ale czy ktoś z dogo będzie wystawiał coś w Rzeszowie ? :lol: Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie wiem czy ktoś z dogo będzie coś wystawiał, ale nie można się przejechać ot tak sobie? :P Jak nie będzie znajomych, to można zawsze kogoś poznać :cool3: Princess_York napisał(a): Cudowny cudowny . Tylko mi troche daleko chyba :evil_lol: Ejj, ale jak do Legionowa jedziesz, to od Legionowa do Lublina już niemal rzut beretem :lol: 2-3 godz, to co to jest dla Ciebie :eviltong: Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 cześć:multi: ja też bym pojechała ale mam najdalej ze wszystkich:lol: Quote
Recommended Posts