Murka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 P.Mariola podczytuje wątek i mam nadzieję, że uda się jej zalogować. Tylko to pewnie nieprędko będzie, bo teraz dwa tygodnie jest w Modliborzycach u rodziny i nie wiem czy ma tu dostęp do netu. W każdym razie informacje o Nesi na pewno będą. Imię zostaje :p Miłość oczywiście była obóstronna od pierwszego wejrzenia :loveu: Tymczasem robię końcowe rozliczonko i zapytuję co zrobić z pozostałością: Stan na 11 sierpień wynosił +34,50 zł Wpłaty: 150 zł p.Mariola (zwrot kosztów sterylizacji) Razem: 184,50 zł Koszty: 32,50 zł hotelowanie (12-16.08) 14 zł kołnierz Razem: 46,50 zł 184,50 zł - 46,50 zł = 138 zł Pozostałość po hotelowaniu Nesci to +138 zł. Quote
Tola Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Świetnie, ze sunia juz ze swoją nowa Rodziną:loveu: Bądz szczęsliwa malenka:loveu: Quote
bianka0 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Pieniądze po Nesce, jeżeli Ala po powrocie z wakacji wyrazi zgodę chciałabym przeznaczyć na sterylizację malutkiej ,wiejskiej suczki Muszki. Jest to pies kobiety która wzięła na tymczas Sabę z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-wyrzucona-na-drodze-krajowej-143717/ Więc Murko jeżeli możesz poczekajmy na powrót Ali. Quote
bianka0 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rozmawiałam wczoraj z bratową nowej pani Nesci -kobietki są już prawdziwymi przyjaciółkami i obie są sobą zauroczone. A teraz tak dla przypomnienia dla tych którzy zapomnieli i tych którzy tego na tym wątku nie widzieli w jakim stanie była ta piękna Nesca w schronisku: Quote
lucySxy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zal patrzec!Płakać mi sie chciało jak ją zabierałam ze schroniska.I za tymi psiakami co zostały tez.NESKA dostała od Was wszystkich w prezencie wspaniały los! Zeby sie do niej tak dalej uśmiechał! Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kilka dni mnie nie było, a tu takie cudne wieści! :multi: :multi: :multi: Czekam z niecierpliwością na fotki z nowego domku. :cool3: Quote
Murka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 P.Mariola dzwoniła do mnie wczoraj i chwaliła Nescę na wszystkie mozliwe sposoby :lol: Podbiła serca wszystkich i wniosła ogrom radości do domu. Oby wszystkie adopcje kończyły się tak szybkim happy endem ;) Quote
lucySxy Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Bardzo sie cieszę! Nie miałam żadnych wątpliwosci , że tak będzie!! Quote
Asia & Ginger Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Murka napisał(a):A do mnie dzwoniła jeszcze jedna zainteresowana Pani. Nie ma ktoś pod ręką jeszcze jednej spanielki, koniecznie lubiącej dzieci? :cool3: Czy to nadal aktualne? Ciekawe co tam u Nesi. :cool3: Quote
Murka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 O Nescę miałam masę telefonów, ale potem już nawet nie wypytywałam o warunki i nie zapisywałam namiarów :shake: Quote
Murka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Nesca pozdrawia i podobno rządzi w domu :D Dzwoniła dzisiaj pańcia Nesci, aby powiedzieć że wszystko ok i poprosić o pomoc w znalezieniu pieska/suczki podobnej do king charles spaniela, może tylko przypominać tę rasę. Dla sąsiadki :) Quote
Asia & Ginger Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Murka']Nesca pozdrawia i podobno rządzi w domu :D Dzwoniła dzisiaj pańcia Nesci, aby powiedzieć że wszystko ok i poprosić o pomoc w znalezieniu pieska/suczki podobnej do king charles spaniela, może tylko przypominać tę rasę. Dla sąsiadki :) Fajnie, że są wieści z domku Nesi. :p Co do psiaka dla sąsiadki, to ja w takim razie wybieram się na jakieś fora o miniaturowych spanielach i poszukam jakiegoś cavalierka albo kinga do adopcji. Czy wiek psiaka ma jakieś znaczenie? Quote
Recommended Posts