Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P.Mariola podczytuje wątek i mam nadzieję, że uda się jej zalogować. Tylko to pewnie nieprędko będzie, bo teraz dwa tygodnie jest w Modliborzycach u rodziny i nie wiem czy ma tu dostęp do netu. W każdym razie informacje o Nesi na pewno będą. Imię zostaje :p
Miłość oczywiście była obóstronna od pierwszego wejrzenia :loveu:

Tymczasem robię końcowe rozliczonko i zapytuję co zrobić z pozostałością:

Stan na 11 sierpień wynosił +34,50 zł
Wpłaty:

150 zł p.Mariola (zwrot kosztów sterylizacji)
Razem: 184,50 zł

Koszty:
32,50 zł hotelowanie (12-16.08)
14 zł kołnierz
Razem: 46,50 zł

184,50 zł - 46,50 zł = 138 zł
Pozostałość po hotelowaniu Nesci to +138 zł.

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam wczoraj z bratową nowej pani Nesci -kobietki są już prawdziwymi przyjaciółkami i obie są sobą zauroczone.

A teraz tak dla przypomnienia dla tych którzy zapomnieli i tych którzy tego na tym wątku nie widzieli w jakim stanie była ta piękna Nesca w schronisku:

Posted

Zal patrzec!Płakać mi sie chciało jak ją zabierałam ze schroniska.I za tymi psiakami co zostały tez.NESKA dostała od Was wszystkich w prezencie wspaniały los!
Zeby sie do niej tak dalej uśmiechał!

Posted

P.Mariola dzwoniła do mnie wczoraj i chwaliła Nescę na wszystkie mozliwe sposoby :lol: Podbiła serca wszystkich i wniosła ogrom radości do domu.
Oby wszystkie adopcje kończyły się tak szybkim happy endem ;)

• 1 year later...
Posted

Nesca pozdrawia i podobno rządzi w domu :D
Dzwoniła dzisiaj pańcia Nesci, aby powiedzieć że wszystko ok i poprosić o pomoc w znalezieniu pieska/suczki podobnej do king charles spaniela, może tylko przypominać tę rasę. Dla sąsiadki :)

Posted

[quote name='Murka']Nesca pozdrawia i podobno rządzi w domu :D
Dzwoniła dzisiaj pańcia Nesci, aby powiedzieć że wszystko ok i poprosić o pomoc w znalezieniu pieska/suczki podobnej do king charles spaniela, może tylko przypominać tę rasę. Dla sąsiadki :)
Fajnie, że są wieści z domku Nesi. :p

Co do psiaka dla sąsiadki, to ja w takim razie wybieram się na jakieś fora o miniaturowych spanielach i poszukam jakiegoś cavalierka albo kinga do adopcji. Czy wiek psiaka ma jakieś znaczenie?