Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pytałam dzisiaj o nią,
niestety jest w schronisku straszny "wysyp" nowych piesków,
jeszcze nie było badań...
mam jutro sie dowiadywać....

Posted

[quote name='kikou']
niestety jest w schronisku straszny "wysyp" nowych piesków,
jeszcze nie było badań...
.
Jezuuuuuuuu.................................:placz::placz::placz::placz:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
malo tego w izolatce lezy jakis pies naprawdę w złym stanie :( nawte sie o niego nie dopytalam, mase staruszkow duzych i malych

Nie chcę nawet o tym mysleć....nie umiem zrozumieć...co u Sonieczki..?????DAlej taka smutna i zatęskniona..????:-(

Posted

Noż sie otwiera w kieszeni ,gdy taki pańcio ,malo ,że glodził biedna sunię tyle lat i po 12 latach ma czelność oddać psa do schronu , bo żaluje jej miski karmy i pies ma guzka ?? Zebym miala kontakt do tego dziada -to bym mu w oczy powiedziala ,kim jest i żeby go to samo spotkalo na starość : wyrzucenie na bruk i choroby . Dobrze jeszcze ,że psa nie uwiazał w lesie albo pod kola aut nie wepchnał -malo ,że wyniszczył psa -to pozbywa się jak zbędnego grata -po tylu latch służenia mu !!!!:angryy::angryy::angryy:
jak ktos ma tel. -do drania ,chętnie mu powiem co nieco -szkoda ,że nei jest to mozliwe chyba ...szkoda .. :(
a Sonia -to taki sliczny ,nieśmialy i pokorony piesek -wyrzucony jak śmieć czy stara szmata ...:((

Posted

Przynoszę dobrą nowinę !
Nasze schronisko rozpoczęło z dniem dzisiejszym współpracę z fundacją niemiecką ( fundacja sprawdzona i polecona przez inne schronisko )
Dzisiaj miały właściwie nie jechać żadne pieski, ale po rozmowie zdecydowaliśmy inaczej , a mianowicie ,że dwa staruszki , które nie mają czasu i szans pojadą już dzisiaj.
Decyzja co do wyboru psiaków spadła na mnie ....
Podjęłam decyzję o wydaniu Sonii jako jednej z najbardziej potrzebujących , drugim szczęściarzem został Becker "piękny inaczej "....
Tak więc Sonia pojechała dzisiaj po nowe życie do Niemiec.
Ja będę z ramienia schroniska w stałym kontakcie z tą fundacją - wiadomości o dalszych losach Sonii i innych psiaków będę otrzymywać .

Posted

iwa77 napisał(a):
Przynoszę dobrą nowinę !
(...)
Tak więc Sonia pojechała dzisiaj po nowe życie do Niemiec.
Ja będę z ramienia schroniska w stałym kontakcie z tą fundacją - wiadomości o dalszych losach Sonii i innych psiaków będę otrzymywać .

:multi::multi::multi::multi:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
malo tego w izolatce lezy jakis pies naprawdę w złym stanie :( nawte sie o niego nie dopytalam, mase staruszkow duzych i malych

jeśli jeszcze bedziesz w schronie to może dopytaj o niego, żeby "nie zniknął"...

Posted

Sonia , a właściwie Saba - bo takie imię jeszcze z domu miała dziewczynka wpisane w karcie , daleką podróż zniosła bardzo dobrze .
Wręcz błyskawicznie podbiła serce pewnej rodziny .W sobotę została zaadoptowana przez rodzinę z dwójką dzieci i ma wreszcie swój domek stały.
A tu parę foteczek juz szczęśliwej Sonii/Saby :

Z nowym Pańciem :

Przedstawiam Wam moją nową Rodzinkę :

Uśmiecham się do Was wszystkich i pozdrawiam :

A teraz chodźmy już nareszcie do tego nowego domku: