zuzolandia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89'][IMG]http://kaena.blog.sk/images/3/e/3e2631f25832c89cd7eedd6c1d6d1143[/IMG] mmmniam :P Cyniczny cham ,prostak i ciacho w jednym.jednym słowem IDEAŁ:P[/QUO [I][B]dlaczego dlaczego.....:placz: te wszystkie ciasteczka do schrupania muszą być gejami????? :placz::placz:[/B][/I]
*Monia* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Bo tu przyłażą same NORMALNE osobniki ,w sumie osobniczki:evil_lol:[/QUOTE] Pomyliłam wątek? :hmmmm: Ja kiedyś na wycieczce miałam ciężką noc, wróciłyśmy do pokoju o 5, a o 6 mi już babka kazała wstawać 'bo wyjeżdżamy'. Podobno podniosłam głowę, spojrzałam na nią i ze złością wrzasnęłam 'spier*alaj' :evil_lol:. A uchodziłam za kulturalną osóbkę :razz:. Innym razem moje gadanie mnie obudziło - powiedziałam "może byś zapiął rozporek", a jak otworzyłam oczy zobaczyłam że akurat tata przechodził przez pokój. Jego zdziwiona mina bezcenna, a ja udałam że wcale się nie obudziłam bo było mi głupio :lol:. Jak mi TZ chrapie to zabieram kołderkę i podusię i idę do drugiego pokoju trzaskając drzwiami żeby mu się za dobrze nie spało albo dostaje delikatnego kopa :p [quote name='olekg89']Ale dziś był prawie rozwód tak mnie wqr..ł od samego rana ,że mialem ochote go walnąć patelnią. [/QUOTE] Ojojoj, nieładnie... Szkoda patelni bo nie będzie na czym jedzonka zrobić, lepiej krzesłem ;).
olekg89 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 A czemu wszyscy ,którzy mnie zarąbiście jarali byli hetero?:P Tam w tym Queer as folk chadzają w 99% same takie ciasteczka ,wiesz klata ,brzuch same mięśnie.mmmniam Chociaż ten mój co go hoduje też nie taki zły :P [URL]http://img814.imageshack.us/img814/5175/sl550747.jpg[/URL] Zuzolandia ten też fajny?:P
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Arkadiusz śpi i pierdzieli przez sen "przewróć się" haha Ale hitem było jak przez sen się pytał "zrobisz mi kopytka na obiad?"[/QUOTE] No i coś zrobił!!! Piję colę i sie poplułam!!! Czyść klawiaturę teraz! edit Doczytałam sny Żonkilowej, ta to ma nierówno pod przykrywką hahaha
zuzolandia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']A czemu wszyscy ,którzy mnie zarąbiście jarali byli hetero?:P Tam w tym Queer as folk chadzają w 99% same takie ciasteczka ,wiesz klata ,brzuch same mięśnie.mmmniam Chociaż ten mój co go hoduje też nie taki zły :P[/QUOTE] [I][B]poka tego hodowanego :cool3::cool3:[/B][/I]
olekg89 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [IMG]http://img203.imageshack.us/img203/3334/sl554760.jpg[/IMG]Dobrze ,że nie czyta bo byłbym trupem :P Zwiedzanie:proszę zwrócić uwagę na okolice rozporka.To nie spodnie się odgięły :P
zuzolandia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89'][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/3334/sl554760.jpg[/IMG]Dobrze ,że nie czyta bo byłbym trupem :P Zwiedzanie:proszę zwrócić uwagę na okolice rozporka.To nie spodnie się odgięły :P[/QUOTE] [I][B]no i nie mówiłam :placz::placz: jakbym miała taki torcik w wyrku to bym mu nawet chrapac pozwoliła :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
olekg89 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Już 8miesięcy razem ponad :Pjesteśmy i mieszkamy za razem.Więc jak na gey związek to długo :P A ja chce jeszcze dom ,samochód więc tak szybko się nie skończy.
zuzolandia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Już 8miesięcy razem ponad :Pjesteśmy i mieszkamy za razem.Więc jak na gey związek to długo :P A ja chce jeszcze dom ,samochód więc tak szybko się nie skończy.[/QUOTE] [I][B]aleś zachciywny hihihihi a macie wielkie łoże?? bo tak w piatke to troche pewnie ciasnoo ;-)[/B][/I]
Unbelievable Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Alicja']żeby mi to było ostatni raz :roll: :evil_lol:[/QUOTE] postaram się :grins: [quote name='Caachou_']Ależ oczywiście, że są. Byłam ciekawa reakcji, stąd ta ironia :diabloti:[/QUOTE] my kochamy wszystkich, bez względu na inteligencję i wrodzony spryt :loveu::loveu::diabloti: [quote name='olekg89']Mówiłem już kiedyś ,że kocham mój wąteczek?:diabloti: Bo tu przyłażą same NORMALNE osobniki ,w sumie osobniczki:evil_lol:[/QUOTE] :loveu: [quote name='olekg89']Już 8miesięcy razem ponad :Pjesteśmy i mieszkamy za razem.Więc jak na gey związek to długo :P A ja chce jeszcze dom ,samochód więc tak szybko się nie skończy.[/QUOTE] czyli jednym słowem biednego Areczka wykorzystujesz :diabloti:
olekg89 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Zwykłą kanape ,ale spaliśmy na niej w 3ke z kolegą :P Psy nie po dogomaniacku jeden w klatce ,dwa na podłodze :P I nie wykorzystuje tylko dbam ,żeby rozsądnie wydawał zarobione przez siebie tysiące :P
zuzolandia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Zwykłą kanape ,ale spaliśmy na niej w 3ke z kolegą :P Psy nie po dogomaniacku jeden w klatce ,dwa na podłodze :P I nie wykorzystuje tylko dbam ,żeby rozsądnie wydawał zarobione przez siebie tysiące :P[/QUOTE] [I][B]niedobry tatuś :mad:dzieci na zimnej podłodzee a feeee :mad: oooooo i jeszcze tysiace zarabiaaaa.........:crazyeye::crazyeye:: moze jednak zmieni orientacje ? :cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]gdzies Ty go dorwał??[/B][/I]? :evil_lol::evil_lol:
Darianna Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Melduję, że wróciłam z męczenia psów na obwoźnym cyrku zwanym wystawami :D Urlop mają do końca września :D
*Monia* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Już 8miesięcy razem ponad :Pjesteśmy i mieszkamy za razem.Więc jak na gey związek to długo :P A ja chce jeszcze dom ,samochód więc tak szybko się nie skończy.[/QUOTE] Tylko się w kredyty nie bawcie, bo moi koledzy przez to nasz kraj opuścili :shake:. A teraz się jednym nazwiskiem podpisują w mailach :evil_lol:. Brakuje mi tych wieczorów z nimi, chlania (z nimi nawet byłam skłonna pić :razz:), śmiechów, grania w karty, wypraw na zakupy... Nawet ich kłótni i pocieszania ich :lol:. Raz TZ wpadł do pokoju, zapalił światło, a ja z kumplem siedzę na podłodze, obejmuję go, coś tam gadamy o tym jakie to chłopy niektóre potrafią być okropne, kumpel w samych gaciach ja w piżamce. Mina TZa przedstawiała pomieszanie zdziwienia, niedowierzania i odrobiny zazdrości :evil_lol:
MM. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [QUOTE]my kochamy wszystkich, bez względu na inteligencję i wrodzony spryt :loveu::diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE]Miłość rośnie wokół nas!
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zozol-a no nie oddam bez walki :P A poznany na czacie :P
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Monia-bez kredytu to domu nie będzie.Areczek weźmie na 30lat:diabloti:Dom zapiszemy pół na pół:evil_lol:co bym nie został bezdomny w razie co:diabloti:
Obama Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89'] Ale dziś był prawie rozwód tak mnie wqr..ł od samego rana ,że mialem ochote go walnąć patelnią. [/QUOTE] Widzę,że wszyscy faceci są wkurzający bez względu na orientację:diabloti::mad: U mnie drugi dzień "foch".Pfffffff.:evil_lol:
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Oluś trzymaj się bo jest czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sobie wypraszam jakoż miałabym źle pod sufitem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']Arkadiusz śpi i pierdzieli przez sen "przewróć się" haha Ale hitem było jak przez sen się pytał "zrobisz mi kopytka na obiad?"[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]:roflt::roflt: Obama ma rację o tych wkurzających facetach ..... mój na dzień dobry mnie wqrw... wie że piję kawę tylko w kubku ...zrobił mi w filiżance , bo jakobym za dużo kawy żłopała :roll: a potem zapytał ...O rosółka nie ma ??? ...kto zna mojego TZta to wie jak to jest z tym rosółkiem :roll: a poza tym Dzień dobry ! :roflt:[/B][/COLOR]
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Dlatego jak mnie wk... to zwijam bambusową podkładke pod talerz i jeb jeb jeb jeb w łeb.Najlepiej w dopiero co nażelowany sasasa
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']Dlatego jak mnie wk... to zwijam bambusową podkładke pod talerz i jeb jeb jeb jeb w łeb.Najlepiej w dopiero co nażelowany sasasa[/QUOTE] bambusik się porysuje ;)
Recommended Posts