Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja nie mam SH ,wystarczy mi Czarek xD.Jak go pilnuje to ok ,ale pare minut nie mówie "wróć" co 2słowo to znika na 20min i nawet już wiem co robi pływa w bagnie za kaczkami ;/.Trzeba odkurzyć OE sasasa
Dobrze ,że chociaż Kaja z Lucasem są normalni.

Sh to tylko szelki rower i dziennie tyrać po 15-20km.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Ci, że da się i bez tego. U nas są dwa hasiory i wyją co prawda non stop, jak nikt nie znajdzie dla nich chwili na ganianie za psem na rowerze (bo w końcu przyzwyczaiły się do ciągnięcia pod górę i podczas bikejoring'u nie istnieje dla nich komenda "równaj"), ale to przechodzi jak pańcia się zjawia.

Co gorsza, przypomniałam sobie jak Heiko (SH znajomej ojca) wyrwał się do lasu na kilka godzin, aby wszamać sarenkę :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']No ja nie mam SH ,wystarczy mi Czarek xD.Jak go pilnuje to ok ,ale pare minut nie mówie "wróć" co 2słowo to znika na 20min i nawet już wiem co robi pływa w bagnie za kaczkami ;/.Trzeba odkurzyć OE sasasa
[/QUOTE]
szczura jak wołam co chwila to się wkurwia i zwiewa :evil_lol:
ja też chcę OE :placz:

Posted

[IMG]http://img534.imageshack.us/img534/3438/dscf5983.jpg[/IMG]

Patrzcie jaki był malutki tylko 2cm wyższy od Kai czyli miał 48cm ,a teraz 62 xD

Posted

[quote name='olekg89']No 48cm a 62 to żadna różnica :P[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]tyci tyci ;)[/B][/COLOR]

[COLOR=Navy][B] a zrób mu na pamiątkę fotę jajek ;)[/B][/COLOR]

Posted

Jedna "laska" z afryki rozpisuje ,bzdury na wątkach że moje psy są nieposłuszne ,a na oczy żadnego z nich nie widziała.Żenada i żal.Ale widocznie w Afryce tylko tacy "ludzie" są.

Posted

[quote name='olekg89']Jedna "laska" z afryki rozpisuje ,bzdury na wątkach że moje psy są nieposłuszne ,a na oczy żadnego z nich nie widziała.Żenada i żal.Ale widocznie w Afryce tylko tacy "ludzie" są.[/QUOTE]

oooo to musi swoje ma super wytresowane ...po afrykańsku ;)

Posted

[quote name='olekg89']Jedna "laska" z afryki rozpisuje ,bzdury na wątkach że moje psy są nieposłuszne ,a na oczy żadnego z nich nie widziała.Żenada i żal.Ale widocznie w Afryce tylko tacy "ludzie" są.[/QUOTE]

to chyba jakas tępa strzała jest :roll: bo co jak co, ale akurat Twoje psy są jednymi z najbardziej wychowanych jakie w życiu spotkałam :evil_lol: a trochę ich spotkałam :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Ale najwięcej wiedzą ci co w Dupie byli ,i g.... widzieli.[/QUOTE]

ale wiesz ..tacy zawsze mają najwięcej do powiedzenia i naj o tobie wiedza ...nawet tego czego nie wiesz ty ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']chyba te głupoty nie są dla wszystkich zrozumiałe :evil_lol:[/QUOTE]

toż to poważna sprawa ;) a nie głupoty ;)

Posted

[quote name='olekg89']Zrobie przed kastracją.Albo poprosze o jąderka i bd je trzymał w słoiku z formaliną hahaha[/QUOTE]
Znam takich co trzymają w słoiku macice z ropomaciczem na biureczku więc już mnie nic nie zdziwi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...