Lucky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ale afrykańskie foty ! Które odtworzyły mi się do połowy . i te afrykańskie rogzy *,* Miłej nocy !! :lol::evil_lol::loveu:
olekg89 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Miłego piątku ,który będzie już za 12minut.
Lucky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Miłego piatku który będzie za 7 min . :loveu: Wrócę tu jutro ! I idę spać :P
jonQuilla Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłego piątku który trwa od 3 minut :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 a Ty synu w tej afryce , to nie masz jakiegoś programu graficznego , do zmniejszania fotek ? musisz tą żabkę tak męczyć ? :( ona ci tak na złość , fotki psuje miłego piątku oczywiście :cooldevi:
olekg89 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 W moich zdjęciach się nie da już nic popsuć xD ,bo są brzydkie tak czy siak... A ja tak nienawidze wklejania fot ,że prosto z aparatu na imageszajs ładuje od razu wszystkie i wrzucam :P Jedynie powypi.. te całkiem niedorobione.
Patka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 OLeczku wstyd czas się douczyć w zmniejszamu a nie liczyć na starszą siostrę Ewkę ;) Swoja droga fotki nie takie złe ;)
NightQueen Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89'] Small-a czemu wcześniej wróciłaś?[/QUOTE] mam dziś ostatni dzień bo wyjeżdżam w niedziele do Danii, a muszę kilka spraw w biurze załatwić. niestety :razz:
Onomato-Peja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Łukasz im starszy tym mniej brzydki :) Ale szczeniaki zawsze są brzydkie :D
olekg89 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Onomato-Łukaszek xD ja tak go wołam w pobliżu matek z dziećmi :diabloti: Lubie ten wzrok kiedy słyszą "Kajunia ,Łukasz ,Cezary do mnie":evil_lol:
Darianna Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 i dodajesz czule: "chodźcie do tatusia!" [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG]
gops Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']Onomato-Łukaszek xD ja tak go wołam w pobliżu matek z dziećmi :diabloti: Lubie ten wzrok kiedy słyszą "Kajunia ,Łukasz ,Cezary do mnie":evil_lol:[/QUOTE] bosz juz widze te miny! jak tam relacje Lucaso-Czarkowe? Lucas ma juz TEN wiek ? ;p
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mina mojej kuzynki, która ma synka Teodora bezcenna gdy dowiedziała się że nazwałam tak królika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
łamAga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nooo widać że z Lucasa to olbrzym będzie :P a bedziesz go kastrowal ??:evil_lol:
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='dOgLoV']Nooo widać że z lukasa to olbrzym będzie :P a bedziesz go kastrowal ??:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oby nie !!! :) przecież świetny reproduktor z niego będzie...znajdziemy mu jakąś fajną dupe na dogo bądź nawet w Afryce jak dobrze pójdzie, ogłoszenie na allegro też się da :razz: [/B][/COLOR][/FONT]
łamAga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oby nie !!! :) przecież świetny reproduktor z niego będzie...znajdziemy mu jakąś fajną dupe na dogo bądź nawet w Afryce jak dobrze pójdzie, ogłoszenie na allegro też się da :razz: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] a fuj ej :eviltong: świetny pomysł :evil_lol: podobno w Afryce bardzo cenią rozmnażanie psów w typie :evil_lol:
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='dOgLoV']a fuj ej :eviltong: świetny pomysł :evil_lol: podobno w Afryce bardzo cenią rozmnażanie psów w typie :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dokładnie a poza tym mamy wtyki w Afryce, będzie nam łatwiej wszystko zorganizować :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
Obama Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [url]http://img534.imageshack.us/img534/4236/dscf6637b.jpg[/url] edukacja seksualna,sądząc po wyrazie pyska to się chłopak lekko zdziwił co tam pod tą nogą zastał")
olekg89 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Będzie kastrowany na wiosne ,chce żeby się troszkę rozwinął.Zresztą w umowie mam ,że do maja ma być wykastrowany.Ale nawet bez tego i tak bym go odjajcowił. Ten wiek czyli bunt?Jeszcze nie i chyba nas ominie.Chociaż zrobił się troszkę bardziej samodzielny i już nie depta mi po piętach. Zdziwił się chyba tym ,że u Czarka nie ma dżonderek. A relacje Czarkowo-Lucasowe i Kajowo-Lucasowe wyśmienicie.Wkurza ich ,ale jest już swój chłop więc mu dużo odpuszczają ,chociaż czasem zbiera baty od Kai najczęsciej.Jest już od niej sporo większy ,silniejszy i nie ma wyczucia w zabawach. Jakoś 62cm w kłębie ma xD Wierzgał troche to nie wiem czy 61 czy 62 ,ale na pewno powyżej 60cm.13Sierpnia będzie miał umownie 6miesięcy.
gops Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 w wieku 6 meisiecy taki wzrost... on to chyba jakis mix doga a nie onka :lol: dobrze ze sie dogaduja , mam nadzieje ze was ominie ten okres ;) co do kastrowania ja bym poczekala jescze z pol roku ;), niech przestanie rosnac i wtedy go ciachnac
olekg89 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 No własnie dlatego ciachne go na wiosne wtedy będzie miał około roku.Też nie chcę wcześniej ,żeby nie zaburzać wzrostu. Według wzorca ON pies ma mieć 60-65cm w kłębie.Suka 55-60cm (+-).Szkoda ,że takiej wielkości ON już nie ma ,a są same olbrzymy.
Recommended Posts