Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Ty synu w tej afryce , to nie masz jakiegoś programu graficznego , do zmniejszania fotek ?
musisz tą żabkę tak męczyć ? :( ona ci tak na złość , fotki psuje

miłego piątku oczywiście :cooldevi:

Posted

W moich zdjęciach się nie da już nic popsuć xD ,bo są brzydkie tak czy siak...
A ja tak nienawidze wklejania fot ,że prosto z aparatu na imageszajs ładuje od razu wszystkie i wrzucam :P Jedynie powypi.. te całkiem niedorobione.

Posted

[quote name='olekg89']
Small-a czemu wcześniej wróciłaś?[/QUOTE]

mam dziś ostatni dzień bo wyjeżdżam w niedziele do Danii, a muszę kilka spraw w biurze załatwić. niestety :razz:

Posted

Onomato-Łukaszek xD ja tak go wołam w pobliżu matek z dziećmi :diabloti: Lubie ten wzrok kiedy słyszą "Kajunia ,Łukasz ,Cezary do mnie":evil_lol:

Posted

i dodajesz czule: "chodźcie do tatusia!" [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

[quote name='olekg89']Onomato-Łukaszek xD ja tak go wołam w pobliżu matek z dziećmi :diabloti: Lubie ten wzrok kiedy słyszą "Kajunia ,Łukasz ,Cezary do mnie":evil_lol:[/QUOTE]
bosz juz widze te miny!
jak tam relacje Lucaso-Czarkowe? Lucas ma juz TEN wiek ? ;p

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mina mojej kuzynki, która ma synka Teodora bezcenna gdy dowiedziała się że nazwałam tak królika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dOgLoV']Nooo widać że z lukasa to olbrzym będzie :P a bedziesz go kastrowal ??:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oby nie !!! :) przecież świetny reproduktor z niego będzie...znajdziemy mu jakąś fajną dupe na dogo bądź nawet w Afryce jak dobrze pójdzie, ogłoszenie na allegro też się da :razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oby nie !!! :) przecież świetny reproduktor z niego będzie...znajdziemy mu jakąś fajną dupe na dogo bądź nawet w Afryce jak dobrze pójdzie, ogłoszenie na allegro też się da :razz:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

a fuj ej :eviltong: świetny pomysł :evil_lol: podobno w Afryce bardzo cenią rozmnażanie psów w typie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']a fuj ej :eviltong: świetny pomysł :evil_lol: podobno w Afryce bardzo cenią rozmnażanie psów w typie :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dokładnie a poza tym mamy wtyki w Afryce, będzie nam łatwiej wszystko zorganizować :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://img534.imageshack.us/img534/4236/dscf6637b.jpg[/url]
edukacja seksualna,sądząc po wyrazie pyska to się chłopak lekko zdziwił co tam pod tą nogą zastał")

Posted

Będzie kastrowany na wiosne ,chce żeby się troszkę rozwinął.Zresztą w umowie mam ,że do maja ma być wykastrowany.Ale nawet bez tego i tak bym go odjajcowił.
Ten wiek czyli bunt?Jeszcze nie i chyba nas ominie.Chociaż zrobił się troszkę bardziej samodzielny i już nie depta mi po piętach.
Zdziwił się chyba tym ,że u Czarka nie ma dżonderek.
A relacje Czarkowo-Lucasowe i Kajowo-Lucasowe wyśmienicie.Wkurza ich ,ale jest już swój chłop więc mu dużo odpuszczają ,chociaż czasem zbiera baty od Kai najczęsciej.Jest już od niej sporo większy ,silniejszy i nie ma wyczucia w zabawach.
Jakoś 62cm w kłębie ma xD Wierzgał troche to nie wiem czy 61 czy 62 ,ale na pewno powyżej 60cm.13Sierpnia będzie miał umownie 6miesięcy.

Posted

w wieku 6 meisiecy taki wzrost...
on to chyba jakis mix doga a nie onka :lol:
dobrze ze sie dogaduja , mam nadzieje ze was ominie ten okres ;)
co do kastrowania ja bym poczekala jescze z pol roku ;), niech przestanie rosnac i wtedy go ciachnac

Posted

No własnie dlatego ciachne go na wiosne wtedy będzie miał około roku.Też nie chcę wcześniej ,żeby nie zaburzać wzrostu.
Według wzorca ON pies ma mieć 60-65cm w kłębie.Suka 55-60cm (+-).Szkoda ,że takiej wielkości ON już nie ma ,a są same olbrzymy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...