Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='teqquila']Czyli afrykanskim, nie badziewiem :D[/QUOTE] Nikonem ...i wezme dobre szkło ;)..nie te denko od kufla :grins:
teqquila Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 tylko uwazaj by ci ktos tego nie zwinal bez twojej zgody :P
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='teqquila']tylko uwazaj by ci ktos tego nie zwinal bez twojej zgody :P[/QUOTE] pożyczę od TZta
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 A to Twój TZ nie wziął aparatu ,żeby pofocić ulice?kurde ,ale masz fajnie mój to jest taki ,że szkoda gadać.xD Lucky-witam w jaskini rozpusty ,ociekającej szyderstwem ,sexem i brutalnością.To prawie club s/m xD
gops Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 oo widze lansik w rogzach :cool3: Lukas coraz wiekszy , Kaja i Czarek bez zmian ladne chudzielce :eviltong:
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Się psa odpowiednio karmi i gania to jest szczupły mimo kastracji/sterylizacji.Ale cóż:)Ano lansujemy się lansujemy.
Vectra Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='olekg89']Się psa odpowiednio karmi [/QUOTE] a po co ? nie szkoda ci kasy ? :diabloti:
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 No szkoda szkoda dlatego jedzą głodowe dawki.I dzięki temu nie musze latać do weta :) Ale mnie taka jedna wkurza jak nie wiem.wrrrrr mamo kup mi kałacha i płyniemy do ....... AFRYKI xD
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Miłej środy. Miłego Czwartku. Miłego piątku. Miłej soboty. Miłej niedzieli.
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jak tu milusio :loveu::loveu::evil_lol: [QUOTE]Miłej środy. Miłego Czwartku. Miłego piątku. Miłej soboty. Miłej niedzieli. [/QUOTE] Tak nie można :shake: Codziennie pisać trzeba a nie raz na cały tydzień :shake::evil_lol:
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Tz zabrał aparat musze pożyczyć od niego:(
jonQuilla Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Przylazłam tylko na chwilkę sprawdzić jak gówniarz podrósł a zostałam na dłużej czytając i niemalże sikając pod siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego wtorku porąbańcze :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Kupić ci podkłady? Musiało być ostro na woodstocku w namiocie z Fenrisem skoro aż popuszczasz :P
jonQuilla Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='olekg89']Kupić ci podkłady? Musiało być ostro na woodstocku w namiocie z Fenrisem skoro aż popuszczasz :P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :evil_lol::evil_lol: dzięki, obejdzie się bez podkładów ostry to czasami sos w żarciu się przytrafiał :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT]
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 A wiecie ,że w styczniu już nie będziemy biedni kupimy Afrykański samochód?xD
Marta_Ares Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='olekg89']A wiecie ,że w styczniu już nie będziemy biedni kupimy Afrykański samochód?xD[/QUOTE] :crazyeye: stac was na samochod?????
Kashdog Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Przylazłam tylko na chwilkę sprawdzić jak gówniarz podrósł a zostałam na dłużej czytając i niemalże sikając pod siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Z niektórych wypowiedzi sikam razem z Tobą :evil_lol::evil_lol: A no i bym zapomniała- miłego wtorku życzę :lol::diabloti:
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Marta-znaleźliśmy po 8prac to stać xD Kashdog-jejka wpadłaś do nas z rewizytą jupi jupi.Również życzę miłego wtorku.
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Marta_Ares']:crazyeye: stac was na samochod?????[/QUOTE] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]:splat: dżisys ..jak Ty czytasz :diabloti: na afrykański ich będzie stać :roflt: Miłego wtorku , wnusiek :grins:[/FONT] [/B][/COLOR]
Marta_Ares Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]:splat: dżisys ..jak Ty czytasz :diabloti: na afrykański ich będzie stać :roflt: Miłego wtorku , wnusiek :grins:[/FONT] [/B][/COLOR][/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sikam..... :lol:
Migori Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kulam się tutaj, humor od razu lepszy hehehe :lol: a w ogóle :placz: To jestem niemile widziana :placz:
Recommended Posts