Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Młody w końcu musi się dowiedzieć gdzie jest jego miejsce. Suka koleżanki (zresztą też ONek) kilka razy Salsę zorała zanim ten mój głupek zakumał że nie ma co zbytnio podskakiwać, potem było spoko. Podobnie zresztą z innymi psami większymi od niej...najpierw porządna nawalanka a potem Ruda chodzi jak w zegarku.[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie.Ale tu na naszym cudnym forum jak pieski na siebie warczą to koniecznie trzeba tego starszego komuś oddać.Przecież nie można pozwolić ,zeby psy najzwyczajniej w świecie się ustawiły...Ale cóż.
Teraz po naukach Kai nawet jak ją zaczepia do zabawy to bezdotykowo.Za to Czarka gryzie po łapach ,uszach i totalna głupawka lata jak naćpany ,wywala się.Zresztą ze mną też się tak bawi ja szurne butem a Lucas już szał zabawy.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Lucas jest młody więc może wyrośnie jeszcze z takiej kompletnej głupawki bo ja niestety straciłam już nadzieję że Salsa kiedyś dorośnie i zmądrzeje...wystarczy ją dotknąć bądź coś powiedzieć do niej a ona skacze, cieszy się i podgryza do zabawy :stupid:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive] [B]Pogłaskać spokojnie ją można jedynie jak jest zaspana albo w kagańcu.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Swoją drogą też należałam do osób panikujących i srających się o swojego psa....yhh zmieniło się trochę od tamtego czasu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

U mnie ustawianie trwa już prawie 11 miesięcy, a ten mały półgłówek nie rozumie nadal że Hexolinie się nie dokucza. Jak się nie widzą ze 2 tygodnie to aż mi Hexy szkoda jak to małe po niej skacze i drze japę do ucha z radości :roll:. Hexę to za warczenie i pokazywanie zębów, nie mówiąc już o karcącym łapaniu za pysk bo to już straszna agresja, powinnam już we wrześniu oddać jak przyniosłam najpaskudniejszego szczeniaka z miotu. Oddałam ją dużo później, o ja zła i niedobra :diabloti:. Przedwczoraj oddałam też Shinę i mam spokój, ciszę, nie muszę na deszcz wychodzić, nie muszę sprzątać waty z pluszaków, żadne kawałki kości mi nie wchodzą w stopy, nawet nikt nie szczeka - pełen relaks :cool3:. Tylko ja już sama spać nie umiem :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Lucas jest młody więc może wyrośnie jeszcze z takiej kompletnej głupawki bo ja niestety straciłam już nadzieję że Salsa kiedyś dorośnie i zmądrzeje...wystarczy ją dotknąć bądź coś powiedzieć do niej a ona skacze, cieszy się i podgryza do zabawy :stupid:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive] [B]Pogłaskać spokojnie ją można jedynie jak jest zaspana albo w kagańcu.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Swoją drogą też należałam do osób panikujących i srających się o swojego psa....yhh zmieniło się trochę od tamtego czasu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

mojej Wice stuknie 10 lat w sierpniu, a też tak się zachowuje :evil_lol:

Olek, coś Ty zrobił Kajutce :shake: i Czarkowi, że takie smutne na tych fotach :shake: ojjjj nie dobry tatuś :eviltong: wziął sobie jakiegoś kundla co biedne pieski dręczy :shake:

Posted

Mysia-no ,żebyś wiedziała że chyba mi dalej nie wybaczyli tego czynu jakim było przytaszczenie do domu tego czegoś co szczypie ,gryzie i lata w kółko jak debil.Ale cóż jak im nie pasuje mogą sie wyprowadzić :P Poza tym Czarek w domu zawsze "smutny" ,bo w domu tylko ziemia miejsca spania.

Posted

[quote name='olekg89']Malutki właśnie:( aty spać o 4 nie możesz?[/QUOTE]
A tam malutki, duży i będzie tylko większy :cool3:

Jakaś cholerna bezsenność mnie dopadła. Brałam coś bez recepty na sen, to tak jak wszystko bez recepty - gówno daje. A ja się do lekarza wybrać nie mogę, więc sobie siedzę nocami na dogo....

Posted

Żegnam się z dogo...nie będę się udzielał od teraz na tym chorym forum gdzie rządy prowadzi Deer ,której wolno spamować ,obrażać ,czepiać się i żadnych konsekwencji nie ponosi.A ja co chwile coś a to ostrzeżenie ,a to bany z durnych powodów.
Wrócę jak ktoś zainteresuje się spamowaniem deer i będzie miała bana.
Żegnam

Posted

A tak w ogóle... co takiego niezwykłego zrobiła deer, tzn co zrobiła innego, niż to co robi od kilku miesięcy ? Tak z ciekawości pytom :)

Posted

Musze sobie odpocząć ,bo tak jak Magda pisze dostane wrzodów.Po prostu ja tak światły i inteligentny człowiek jestem uczulony na zakłamane ,głupie osoby.

Posted

A no np. wyjeżdża mi tekstem ,żebym zajął się swoją seksualnością:evil_lol: tak jakby to ,że jestem pedałem miało jakieś znaczenie:lol:
A powiem szczerze ,że to jest 1 osoba przy kości ,która jest tak wredna i zawistna.Zawsze mi się wydawało ,że ludzie przy kości są sympatyczni ,mili i weseli i co najważniejsze mają dystans do wszystkiego.A tu taka niespodzianka.
Zresztą szkoda na nią klawiaturki mojego laptopiczusia.;)

Posted

Kompleksy się leczy, a dla niektórych najlepszym lekarstwem jest przysrywanie innym ;). Nie przejmuj się, bo się szybciej zestarzejesz i nie zdołasz zarobić na kremy przeciwzmarszczkowe :eviltong:

Posted

Hahaha Odzywka na poziomie, nie ma co. Wiesz, jak sie kończą argumenty do konstruktywnej dyskusji, to właśnie takie dziwadła padają. Luuz orzeszki ;) Prawda taka, że na dogo świat i internet sie nie kończą

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Aż mnie zatkało...takie teksty są poniżej krytyki. Wiem że żyjemy w kraju mało tolerancyjnym no ale jakby nie patrzeć to ten kto to napisał w nim nie żyje i stale to podkreśla :diabloti:
Swoją drogą żal mi osób tak ograniczonych że nie są w stanie zaakceptować inności innych.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Zawsze mi się wydawało ,że ludzie przy kości są sympatyczni ,mili i weseli i co najważniejsze mają dystans do wszystkiego.A tu taka niespodzianka.
Zresztą szkoda na nią klawiaturki mojego laptopiczusia.;)[/QUOTE]

to Ci się źle wydawało :diabloti:
ja wcale nie jestem miła i sympatyczna :cool3:

No kto jak to ale żebyś ty się ludźmi przejmował... Baba jest starszej daty i myśli że wszystkie rozumy pozjadała, olać to i tyle ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...