Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to nie idzie zmienić tytułu jak idzie :eviltong: sama przed chwilą sprawdzałam , trzeba edytować pierwszy post wybrać " zaawansowana edycja" zmieniamy tytuł zapisujemy i jest :lol: a psiak rośnie Ci jak na drożdżach :lol: 75 cm osiagnie jak nic :eviltong:

Posted

doglov-nie denerwuj mnie.A co do tytułu to za cholere się nie da...
sunszajs- wrrr ja ci dam E.T.

Znów się zaczną upały chyba zdechne....

Posted

[quote name='olekg89']doglov-nie denerwuj mnie.A co do tytułu to za cholere się nie da...
[/QUOTE]

a ja zmieniłam :eviltong: zmieniasz ten tytuł w gornej czesci pierwszego postu po nacisnieciu zaawansowana edycja tzn w górnej czesci hmmmm tak jak by nad pierwszym postem w takiej linijce ( wiem pisze jak do dziecka ale inaczej nie potrafie tlumaczyc:eviltong:)

ja Cie nie denerwuje ale widze ze Twój szczeniol wyglada tak samo jak mój w młodości :eviltong:

co do upałów to fakt , nadciagaja i to 36 stopniowe :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja zmieniłam :eviltong: zmieniasz ten tytuł w gornej czesci pierwszego postu po nacisnieciu zaawansowana edycja tzn w górnej czesci hmmmm tak jak by nad pierwszym postem w takiej linijce ( wiem pisze jak do dziecka ale inaczej nie potrafie tlumaczyc:eviltong:)

ja Cie nie denerwuje ale widze ze Twój szczeniol wyglada tak samo jak mój w młodości :eviltong:

co do upałów to fakt , nadciagaja i to 36 stopniowe :angryy:[/QUOTE]
ja jestem pewna, że Olek wie jak to się robi, tylko niekoniecznie MOŻE to zrobić ;)

Posted

No własnie mi się zdaje ,że kiedyś się to robiło inaczej.To nowe dogo to się nadaje tylko dla ........ (sami wiecie kogo)
Doglov-zaraz spróbuje z instrukcją.

Posted

Super z tego stadka to jest tylko Kaja:diabloti:Pies idealny ,bezproblemowy.Może spać 2tyg chodząc tylko na siku ,ale może też biegać od rana do nocy.Szalenie inteligentna taki kujon z 1klasy podstawówki.:evil_lol:
Czarek to szkoda słów:diabloti:(dziś mam ochote poczęstować go morbitalem):evil_lol:
Lucas jeszcze nieoszlifowany diament.Chociaż ma kilka wrodzonych zalet między innymi totalna olewka ludzi i wrodzony aport.;)

Posted

Nosz przecież nie przyszły jeszcze. Na razie łażą w tym co zawsze :P Lucas Lupine ,czarek kolczata i parciana chaba ,Kaja 3rdpole (podpierdzielone Lucasowi ,bo na niego już za mała i za słaba).
Lucas coraz bardziej kumaty już nie jojczy jak się ubieram i wychodze.Marudzi tylko jak zamykam drzwi ,a potem siedzi cicho (chyba) ,ale wracam o różnych porach ,wychodze na krócej ,dłużej ,na 5 min i 7godzin i nigdy nie słyszałem ,żeby wył więc chyba siedzi cicho.
A jaki z niego "obrońca" przy otwieraniu drzwi warczy w kennelu.Chyba nie odważę się go zostawić luzem przez najbliższe 5lat :P Mam tyle kabli nieschowanych ,że tylko Czarkowi i Kai ufam.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale Ci to chuchro wyrosło :crazyeye:
[FONT=Arial][COLOR=Black]
"Czarek to szkoda słów:diabloti:(dziś mam ochote poczęstować go morbitalem):evil_lol:"[/COLOR][/FONT][/B][B] tylko dzisiaj? ja Salsę mam ochotę niemalże codziennie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

w końcu mądrze piszesz, że tylko Kaja jest super, ja to zawsze wiedziałam :loveu: u Czarka mi się tylko podoba jak na komende atakuje :loveu: :evil_lol:

[quote name='olekg89']Jak dostane jeszcze jedno PW o jakimś kundlu w potrzebie to mnie chyba coś trafi.Dziennie dostaje takich przynajmniej 3.[/QUOTE]

No widzisz jak Cię tu wszyscy lubią i widzą w Tobie dobrego człowieka :cool3: mi to jakoś prawie w ogóle nie wysyłają.... Ale nie ma co się dzwić skoro jestem anty psia i żaden ze mnie dogomaniak :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja raz na ruski rok dostaje takie PW :eviltong: pewnie dlatego że nigdzie poza galeriami się nie udzielam tylko obserwuje co niektóre wątki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A mi wiecznie "żebramy o 5zł" bla bla wczoraj odpisałem tak "miło" ,że aż niemiło jak na mnie xD
Czy jak widzą 3psy w bannerze w dodatku same kundle to chyba raczej k.... logiczne ,że są adoptowane ,a skoro mam 3psy które jedzą blisko 30kg miesięcznie to chyba nie sram luźną kasą ,którą mam ochotę darować psu który powinien zostać uśpiony bo cierpi.Prawda?Prawda.

Mysia- z atakowaniem na komende ost. się ubawiłem. Idzie grupka kibiców takich nawalonych ,a ja z Czarkiem sobie wracam ze stacji beznzynowej no to zawczasu mówie "Czar bierz go" ,żeby zaczął ujadać :P ,a ta durna pała patrzy na mnie z pytaniem "ja nikogo nie widze" pokazałem mu prawie palcem w jakim kierunku ma się drzeć xD "Ty patrz jaki pop..... pies.Ja bym do niego nie podszedł" tekst kibola.xD i bardzo dobrze.W sumie to taki łagodny pies jest ,a na komende zmienia się w agresora to takie słodkie.
Aż mi się przypomnieli zboczeńcy z Sierakowa xD "Psem mnie będziesz szczuć ******" (wrrr hap w dupe i poszli) xD ale było wesoło.I cnota rzygającej mysi uratowana(tzn. chyba nie było co ratować:P)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czarek obrońca osłabionych i uciśnionych :)
zuch chłopczyk :)

A co do żebractwa to mnie też to drażni., szczególnie przypadki starych i schorowanych psów. Żal mi ich ale co z tego jeśli mają małe szanse na adopcje a schroniska i tak są pełne.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]A co do żebractwa to mnie też to drażni., szczególnie przypadki starych i schorowanych psów. Żal mi ich ale co z tego jeśli mają małe szanse na adopcje a schroniska i tak są pełne.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

O, widzę, że nas - niedogopolitycznych jest więcej :cool3:

Posted

Jesteśmy samo ZUO.
Miałem zrobić foty ,ale zaczęło mi lać na spacerze i walić grzotami ,które Czarek goni.
W Czarka wstąpiły siły i skakał po rurach ciepłowniczych jak nienormalny sam z siebie.

Posted

A co do Czarkowego bronienia mnie na komende to jest w stanie oszczekać nawet moją matke ,którą lubi.Ale tak śmiechowo ,bo piskliwym głosem ujda i macha ogonem "nie chce ,ale on mi kazał" hehe.Żulik miał z niego pozytek

Posted

[quote name='evl']O, widzę, że nas - niedogopolitycznych jest więcej :cool3:[/QUOTE]
możemy się zebrać w klub obrońców śmierci humanitarnej :diabloti:

u mnie na szczęście się skończyło ... czemu ja nie biorę biednych piesków ze schroniska , tylko te rasowe kundle mam ...

kurde , ale może chcesz szczeniaczka ? bo chciałam ci sprezentować na gwiazdkę :cooldevi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...