Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciekawe jak on to robi nie .. moja tylko sie tapla a dalej wchodzić nie chce :(:( a na naszej miejskiej plaży nie wejde do wody z psem bo plaża za mała a ludzi za dużo ... na kijki nakręcona straszliwie .. gdy patyk odpływa, to durna piszczy, piszczy.. skowyczy i nic ;[

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:evil_lol::evil_lol:jaki wypłosz
[url]http://img534.imageshack.us/img534/478/sl554212.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]chyba Ci podeślę mojego debila cobyś go przekonał do tego że woda jest fajna i służy także do pływania a nie tylko do picia i moczenia łapek

ale chucherko :) - osoba mizernej postury tzw. chudzielec (to tak na wszelki wypadek gdybyś nie znał znaczenia) :evil_lol:
[URL]http://img716.imageshack.us/img716/7739/sl554233.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]chyba Ci podeślę mojego debila cobyś go przekonał do tego że woda jest fajna i służy także do pływania a nie tylko do picia i moczenia łapek

ale chucherko :) - osoba mizernej postury, chudzielec (to tak na wszelki wypadek gdybyś nie znał znaczenia) :evil_lol:
[url]http://img716.imageshack.us/img716/7739/sl554233.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]aż zajrzałam kto taki mizerny :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]aż zajrzałam kto taki mizerny :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: myślałaś że Olek będzie widniał na fotografii?[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Olek , ja mam do Ciebie jako moderator prośbę :)
Bardzo ładnie Cię proszę , bądź mądrzejszy , ignoruj , nie dawaj się prowokować ... bo jedna userka zagięła na Ciebie parola .. i każde Twoje słowo , jest raportowane ...
Nie czytaj postów Deer , one i tak nie wnoszą nic cennego do życia ... a ja mam mase pracy w domu

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: myślałaś że Olek będzie widniał na fotografii?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

haha :d ja tak sobie pomyślałam :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: myślałaś że Olek będzie widniał na fotografii?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
nie no skądże , mój wnuczek , nie jest chuderlakiem [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]znaczy jeden jest a drugi nie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zaba14']haha :d ja tak sobie pomyślałam :D[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
nie no skądże , mój wnuczek , nie jest chuderlakiem [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]znaczy jeden jest a drugi nie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]drugiego nie widziałam ale ten pierwszy ostatnimi czasy nabrał nieco ciała :cool3:
(teraz się wydało że śledziłam kiedyś Olka) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]drugiego nie widziałam ale ten pierwszy ostatnimi czasy nabrał nieco ciała :cool3:
(teraz się wydało że śledziłam kiedyś Olka) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Matusza nie widziałaś ???toż to Twój siostrzeniec .... wstyd córcia [/B][/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Matusza nie widziałaś ???toż to Twój siostrzeniec .... wstyd córcia [/B][/COLOR]:diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a no wstyd, słabo się staram aby poznać swoją rodzinę :oops:
w końcu dopiero co dowiedziałam się że mam jakiegokolwiek siostrzeńca[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Wszyscy mi jadą ,że sie spasłem :( Tylko 4kg a wy musicie wytykać.:( :P[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]zmężniałeś a nie spasłeś [/B][/COLOR]

Posted

[url]http://img716.imageshack.us/img716/7739/sl554233.jpg[/url] - Boski szczur wypierdek :loveu: Życzę Ci, aby był wiecznym ADHD z żebrami na wierzchu, bo takie poczwary chyba są najlepsze ;)

P.S. Wy się śmiejecie, że szczeniak taki nieproporcjonalny... Moja dorosła suka tak wygląda po wyjściu z wody.

Posted

Jak ja kocham swojego Foto Blożka. Nigdy noga moich wrogów tu nie postaje.Bo się boją ,wejść na mój teren.Cudowne to uczucie wiedzieć ,że sieje się strach na dogo xD

Oh oh dziekuje wam moje drogie.Jeszcze bym musiał przypakować żeby mieć takie sexi umięśnione ramionka.I heja do Voliery wyrywać dupeczków. xD

Posted

Poszliśmy na inne jeziorko z łagodnym zejściem.Bo tam gdzie zwykle chodzimy są stawy i od razu głęboko.Dodać do tego upał ,ciepło mu było strasznie wszedł i położył się w wodzie ,potem rzuciłem jego ulubioną piłeczke i wskoczył do wody.A teraz wskakuje już nawet tam gdzie jest głęboko.Nie boi się jak wpadnie pod wode.A już się bałem ,że gnojec nigdy się nie odważy wejść głębiej niż po brzuchol.

Posted

[quote name='olekg89']Wiesz co to ta Voliera??:P Bo reszta pewnie nie wie :P[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mi się wydaje że wiem, mój znajomy poznaniak kiedyś opowiadał że był w klubie o takowej nazwie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...