Nadziejka Posted September 8 Posted September 8 KROPKA73 WRZEŚNIOWE CEGIEŁKI 30 zl DZIĘKUJĘ SERCE MAM NA KONCIE KOJA WRZEŚNIOWE CEGIEŁKI 20 zl DZIĘKUJĘ WIELCE MAM NA KONCIE NADZIEJKA CEGIEŁKI 8 zl NESIA CEGIEŁKI 10 zl DZIĘKUJĘ BARDZO _AGA_ kup teraz NUM 6 książka ,,SKLEPIK Z MARZENIAMI,, 7 zl DZIĘKUJĘ PIĘKNIE MAM NA KONCIE 10 zl MAŁA KRUSZYNKA WIKUNIA I Z BRACISZKIEM SAMIM PRZYBĄDŻCIE DOBREDUCHY POTRWA od 8.09 do 27.09 DO GODZ 7.00 CIUT FANTÓW W OPCJI WYWOŁ. I KUP TERAZ WYSYŁAM TYLKO POCZTA POLSKA Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 NUM 1 ksiązka ,,PRZEDSIONEK PIEKŁA,, thriller ale jaki str 352 okładka ze skrzydełkami stan b bardzo dobry jak nowa cena wywoł 14 zl kt 16 zl nowa cena kt 8 zl ,,Ameryka alternatywnego XIX wieku. Daj się porwać światu , w którym technologia, zamiast pełzać, pomknęła naprzód. Na wschodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych znajduje się miasto Exmore – betonowa dżungla wieżowców, ciężkich fabryk i mrocznych zaułków. A pośrodku tego sztucznego tworu stoi potężna elektrownia, której źródłem energii jest technologia trzymana w głębokiej tajemnicy. Staruszek Andrew Milton spędza czas w szpitalu psychiatrycznym, na oddziale dla skazańców o szczególnie niebezpiecznym rodowodzie. Kathleen Turner trzymana w zamknięciu jak zwierzę czeka, aż nastąpi jej smutny koniec. Janusz Szewczyk, nastoletni syn polskich emigrantów, stara się przetrwać w niebezpiecznych dokach Exmore. Cała trójka jeszcze nie wie, w jaki sposób niepowstrzymana fala wydarzeń powiąże ich losy. Szaleni naukowcy, okaleczeni pacjenci, szpitale psychiatryczne, tajne laboratoria i osobnicy nazywający siebie bogami-naukowcami. Historia o odkupieniu, zemście i ambicji...,, https://www.empik.com/przedsionek-piekla-kaczmarek-tomasz,p1240070956,ksiazka-p?mpShopId=0&pc=g&gad_source=1&gad_campaignid=23841282472&gbraid=0AAAAADwt86d1y2jNlr2X45dGQq-Vg37Hz&gclid=EAIaIQobChMIjuysytnelgMVu71oCR3hxwT4EAQYASABEgJw0fD_BwE Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 NUM 2 bułka tarta w pudełku 500 gram plus przyprawa do kurczaka z kardamonem polecam cena kt 3 zl Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 NUM 3 ceramika domek lampion mały piękna ozdoba bez daszku kolor kremowy stan idealny jest super polecam wymiary cena wywoł 16 zl kt 18 zl nowa cena kt 8 zl https://www.google.com/search?tbnid=AN77nNC9bvpEBM&tbnh=0&tbnw=0&sca_esv=3aa3b3cf03932886&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&cs=0&sxsrf=APpeQns-m776vAxyIjzxiFJzu9eNxjrnug:1788862980781&udm=2&tbs=rimg:CQDe-5zQvW76YRXxGKvTp1jl4AIA&q=lampion+kremowy+domek+ceramika&sa=X&ved=2ahUKEwjFxpT04d6WAxUaBdsEHZDHDUsQuIIBegQIOBAA&biw=1536&bih=738&dpr=1.25 Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 NUM 4 zestaw pisaki plus kredki plus 2 dlugopisy wszystko nowe i zapakowane polecam cena wywoł 8 zl kt 10 zl Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 Wycofuję przepraszam! NUM 5 książka ,,KARNAWAŁ,,ALICJA SINICKA str 384 okładka ze skrzydełkami Na to miejsce wyszukam inne I JuŻ JEST: polecam polecam NUM 5 książka ,,GRA O MIŁOŚĆ,, str 280 okładka ze skrzydełkami stan b dobry cena kt 4 zl nowa kt 1 zl Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 NUM 6 książka ,,SKLEPIK Z MARZENIAMI, S. KING horror stan nowa mały format str 670 cena wywoł 11 zl kt 13 zl do 14 września kt 7 zl kupiła _AGA_ DZIĘKUjĘ https://www.taniaksiazka.pl/sklepik-z-marzeniami-p-2291733.html?srsltid=AfmBOorVustfl27I5cZiOIf3bXprOqS1cY1Q64bNOT-E9TuY-zE463Nv ,,Sklepik z marzeniami przenosi czytelników do mrocznego świata, gdzie marzenia i rzeczywistość splatają się w niebezpieczny sposób. Akcja toczy się w miasteczku Castle Rock, znanym z innych dzieł mistrza horroru. Głównym bohaterem jest tajemniczy Leland Gaunt, który otwiera sklep, w którym można nabyć wszystko, o czym się zamarzy. Jednak, jak to w opowieściach Kinga bywa, nic nie jest proste i bez konsekwencji. Mroczne tajemnice Castle Rock W tym niezwykłym miejscu każdy klient może spełnić swoje pragnienia, ale musi być świadomy, że cena może być znacznie wyższa niż się spodziewa. Gaunt nie tylko sprzedaje przedmioty, ale również manipuluje ludzkimi duszami, zmuszając mieszkańców do płacenia za swoje pragnienia w sposób, który zakłóca naturalny porządek życia. W miarę rozwoju fabuły, ludzie zaczynają odkrywać, że ich pragnienia mogą prowadzić do katastrofalnych skutków.,, Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 Z SERCA ZAPRASZAM PIENIĄŻKI Z KRAMIKU PRZEŚLĘ DO EWY MARTY Quote
Ewa Marta Posted September 8 Posted September 8 A ja z serca dziękuję za ten bazarek dla Vikuni Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 Przedłużyłam jednak bo jeszcze moja koleżanka Cegiełeczki będzie słała ale dopiero pod koniec m-ca Quote
Nadziejka Posted September 8 Author Posted September 8 Dnia 8.09.2026 o 17:20, Ewa Marta napisał: A ja z serca dziękuję za ten bazarek dla Vikuni Dnia 8.09.2026 o 19:55, Onaa napisał: Też podniosę bazarek . Dnia 8.09.2026 o 19:01, paulina83 napisał: podnoszę bazarek Spokojności wszelkiej zasyłam Quote
Nadziejka Posted September 9 Author Posted September 9 Dnia 9.09.2026 o 08:55, Nesiowata napisał: Cegiełkę za dychę poprosimy! PIĘKNIE DZIĘKUJĘ POZDRAWIAM NESINKOWO PACZUCHA ZAGINĘŁA DO CIOCI MIESIĄCE TEMU.. MIAŁAM ZABRAŁAM DO PRACY ... ALE ALE NA NOWO WSZYTKO ODKUPUJĘ I USZYKUJĘ Quote
Nadziejka Posted September 9 Author Posted September 9 Dnia 9.09.2026 o 08:57, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 5 - Karnawał - KT WIELCE DZIĘKUJĘ MOC POZDROWIEŃ PRZEKAZUJĘ Quote
Recommended Posts