Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
KROPKA73
WRZEŚNIOWE
CEGIEŁKI 30 zl 
DZIĘKUJĘ SERCE
MAM NA KONCIE

KOJA
WRZEŚNIOWE
CEGIEŁKI 20 zl
DZIĘKUJĘ WIELCE
MAM NA KONCIE

NADZIEJKA
CEGIEŁKI 8 zl 

NESIA CEGIEŁKI 10 zl
DZIĘKUJĘ BARDZO

_AGA_ kup teraz
NUM 6 książka ,,SKLEPIK Z MARZENIAMI,, 7 zl
DZIĘKUJĘ PIĘKNIE
MAM NA KONCIE 10 zl

MAŁA KRUSZYNKA WIKUNIA

💓

Vika01.jpg

I Z BRACISZKIEM SAMIM

image.thumb.jpeg.0da3508103fdd52c8ecde27c2b9b4037.jpeg

PRZYBĄDŻCIE DOBREDUCHY 
 POTRWA od 8.09 do 27.09
              DO GODZ  7.00

CIUT FANTÓW
W OPCJI WYWOŁ. I KUP TERAZ 
WYSYŁAM TYLKO POCZTA POLSKA 
Posted
NUM 1
ksiązka ,,PRZEDSIONEK PIEKŁA,,
thriller ale jaki str 352
okładka ze skrzydełkami
stan b bardzo dobry jak nowa 
                      cena wywoł 14 zl                                                       kt 16 zl
                                         nowa cena kt 8 zl

,,Ameryka alternatywnego XIX wieku. Daj się porwać światu , w którym technologia, zamiast pełzać, pomknęła naprzód.

Na wschodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych znajduje się miasto Exmore – betonowa dżungla wieżowców, ciężkich fabryk i mrocznych zaułków. A pośrodku tego sztucznego tworu stoi potężna elektrownia, której źródłem energii jest technologia trzymana w głębokiej tajemnicy.

Staruszek Andrew Milton spędza czas w szpitalu psychiatrycznym, na oddziale dla skazańców o szczególnie niebezpiecznym rodowodzie. Kathleen Turner trzymana w zamknięciu jak zwierzę czeka, aż nastąpi jej smutny koniec. Janusz Szewczyk, nastoletni syn polskich emigrantów, stara się przetrwać w niebezpiecznych dokach Exmore. Cała trójka jeszcze nie wie, w jaki sposób niepowstrzymana fala wydarzeń powiąże ich losy.

Szaleni naukowcy, okaleczeni pacjenci, szpitale psychiatryczne, tajne laboratoria i osobnicy nazywający siebie bogami-naukowcami. Historia o odkupieniu, zemście i ambicji...,,

https://www.empik.com/przedsionek-piekla-kaczmarek-tomasz,p1240070956,ksiazka-p?mpShopId=0&pc=g&gad_source=1&gad_campaignid=23841282472&gbraid=0AAAAADwt86d1y2jNlr2X45dGQq-Vg37Hz&gclid=EAIaIQobChMIjuysytnelgMVu71oCR3hxwT4EAQYASABEgJw0fD_BwE

Posted
NUM 2
bułka tarta w pudełku 500 gram plus przyprawa do kurczaka z kardamonem
polecam
                                                 cena kt 3 zl 
  • Nadziejka changed the title to KROPKA73 KOJA NADZIEJKA💓SERCEM DLA MAŁEJ BIEDUNI CZARNUNI 17.09
Posted
NUM 3
ceramika domek lampion mały piękna ozdoba bez daszku kolor kremowy  stan idealny jest super polecam 
wymiary 
                      cena wywoł 16 zl                                                           kt 18 zl
                                               nowa cena kt 8 zl

Posted
NUM 4
zestaw pisaki
plus kredki
plus 2 dlugopisy 
wszystko nowe i zapakowane  polecam  
                      cena wywoł 8 zl                                                           kt 10 zl

• Nadziejka changed the title to KROPKA73 KOJA NADZIEJKA💓SERCEM DLA MAŁEJ WIKUNI CZARNUNI 17.09
Posted
Wycofuję przepraszam!

NUM 5 
książka ,,KARNAWAŁ,,ALICJA SINICKA
str 384 okładka ze skrzydełkami 

Na to miejsce wyszukam inne

I JuŻ JEST:
polecam polecam
NUM 5 
książka ,,GRA O MIŁOŚĆ,,
str 280 okładka ze skrzydełkami
stan b dobry 
                                                    cena kt 4 zl    nowa kt 1 zl                                                                
Posted
NUM 6 
książka ,,SKLEPIK Z MARZENIAMI, S. KING horror
stan nowa  mały format str 670
                      cena wywoł 11 zl                                                           kt 13 zl
                    do 14 września kt 7 zl kupiła _AGA_ DZIĘKUjĘ

,,Sklepik z marzeniami przenosi czytelników do mrocznego świata, gdzie marzenia i rzeczywistość splatają się w niebezpieczny sposób. Akcja toczy się w miasteczku Castle Rock, znanym z innych dzieł mistrza horroru. Głównym bohaterem jest tajemniczy Leland Gaunt, który otwiera sklep, w którym można nabyć wszystko, o czym się zamarzy. Jednak, jak to w opowieściach Kinga bywa, nic nie jest proste i bez konsekwencji.

Mroczne tajemnice Castle Rock

W tym niezwykłym miejscu każdy klient może spełnić swoje pragnienia, ale musi być świadomy, że cena może być znacznie wyższa niż się spodziewa. Gaunt nie tylko sprzedaje przedmioty, ale również manipuluje ludzkimi duszami, zmuszając mieszkańców do płacenia za swoje pragnienia w sposób, który zakłóca naturalny porządek życia. W miarę rozwoju fabuły, ludzie zaczynają odkrywać, że ich pragnienia mogą prowadzić do katastrofalnych skutków.,,

• Nadziejka changed the title to KROPKA73 KOJA NADZIEJKA💓SERCEM DLA MAŁEJ WIKUNI CZARNUNI 27.09
Posted
Dnia 8.09.2026 o 17:20, Ewa Marta napisał:

A ja z serca dziękuję za ten bazarek dla Vikuni ❤️

Dnia 8.09.2026 o 19:55, Onaa napisał:

Też podniosę bazarek 🐾🐾.

Dnia 8.09.2026 o 19:01, paulina83 napisał:

podnoszę bazarek

Spokojności wszelkiej  zasyłam
  • Nadziejka changed the title to OBNIŻECZKI 4 DNI.KROPKA73 KOJA NADZIEJKA💓SERCEM DLA MAŁEJ WIKUNI CZARNUNI 27.09
Posted
Dnia 9.09.2026 o 08:55, Nesiowata napisał:

Cegiełkę za dychę poprosimy!

PIĘKNIE DZIĘKUJĘ 
POZDRAWIAM NESINKOWO   

PACZUCHA ZAGINĘŁA DO CIOCI MIESIĄCE TEMU..
MIAŁAM ZABRAŁAM DO PRACY ...
ALE ALE NA NOWO WSZYTKO ODKUPUJĘ I USZYKUJĘ
Posted
Dnia 9.09.2026 o 08:57, Isiak napisał:

Dzień dobry 🙂

Proszę nr 5 - Karnawał - KT

WIELCE 
DZIĘKUJĘ
MOC POZDROWIEŃ
  PRZEKAZUJĘ