Kamila Proc Posted yesterday at 11:08 AM Posted yesterday at 11:08 AM Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? braaaawo 1 Quote
elik Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Dnia 3.09.2026 o 11:41, teresaa118 napisał: U mnie byly juz wykopki ziemniakow, jeszcze marchew i buraki sa w ziemi. Czekam, az fasolka szparagowa wyschnie na grzadce i dojrzeja malutkie pomidorki. Za to astry pysznia sie wieloma odmianami i kolorami, nie mowiac o daliach. Orzech wloski zaczyna zrzucac orzechy na ziemie i trzeba zaczac zbierac i suszyc. Jest co robic i dlatego zycze wszystkim ogrodkowym ciociom milego czasu Nie mam ziemniaczków, ani marchewki, ale fasolkę szparagową i pomidorki jak najbardziej. Niestety orzechy w mojej okolicy nie obrodziły Bardzo żałuję, ale niestety. Też życzę miłego czasu Quote
elik Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? Witam cieplutko kolejną klientkę i bardzo dziękuję za pomoc dla suniek Informację w sprawie nawilżacza poda limonka, bo to u Niej są wszystkie fanty od nr 31. Quote
Radek Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dnia 3.09.2026 o 15:55, elik napisał: Nie mam ziemniaczków, ani marchewki, ale fasolkę szparagową i pomidorki jak najbardziej. Niestety orzechy w mojej okolicy nie obrodziły Bardzo żałuję, ale niestety. Też życzę miłego czasu U nas orzechów masa. I tylko wiewiórki śmigają Quote
limonka80 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? Na płaski napewno, czy na żeberkowy nie wiem, ale to chyba kwestia uchwytu i zawieszenia, choćby na śrubie mocującej kaloryfer do ściany. Moim zdaniem się da, ale pewnosci nie nam. Quote
elik Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Dnia 3.09.2026 o 16:30, Radek napisał: U nas orzechów masa. I tylko wiewiórki śmigają A my naszą wiewiórkę musimy zaopatrzyć w orzechy. Zamierzamy pozawieszać siateczki z orzechami w kilku miejscach na orzechu u sąsiada. 1 Quote
elik Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Na koncie bazarkowym pojawiły się pierwsze wpłaty 10,00 zł od Nesiowata - 2.09. 50,00 zł od kasiasekret - 2.09. Serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dnia 3.09.2026 o 17:50, elik napisał: A my naszą wiewiórkę musimy zaopatrzyć w orzechy. Zamierzamy pozawieszać siateczki z orzechami w kilku miejscach na orzechu u sąsiada. Ale fajnie. 1 Quote
Isiak Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dnia 3.09.2026 o 17:12, limonka80 napisał: Na płaski napewno, czy na żeberkowy nie wiem, ale to chyba kwestia uchwytu i zawieszenia, choćby na śrubie mocującej kaloryfer do ściany. Moim zdaniem się da, ale pewności nie nam. Dziękuję za informację. Ja właśnie zmieniłam kaloryfery z żeberek na płaskie Poproszę w takim razie nr 43 w opcji KT. I tę bluzeczkę nr 4 zmieniam też na opcję KT. 1 Quote
limonka80 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dnia 4.09.2026 o 10:34, Isiak napisał: Dziękuję za informację. Ja właśnie zmieniłam kaloryfery z żeberek na płaskie Poproszę w takim razie nr 43 w opcji KT. I tę bluzeczkę nr 4 zmieniam też na opcję KT. Jakby co, sówki są dwie Quote
Isiak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dnia 4.09.2026 o 11:34, limonka80 napisał: Jakby co, sówki są dwie Ooooo To proszę obydwie, bo kaloryfer dłuuuugi 1 Quote
Isiak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dnia 4.09.2026 o 11:53, limonka80 napisał: Super, żal mi było je rozdzielać No nie można, z pewnością są bardzo ze sobą zżyte Quote
elik Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dnia 4.09.2026 o 10:34, Isiak napisał: Dziękuję za informację. Ja właśnie zmieniłam kaloryfery z żeberek na płaskie Poproszę w takim razie nr 43 w opcji KT. I tę bluzeczkę nr 4 zmieniam też na opcję KT. Dnia 4.09.2026 o 11:48, Isiak napisał: Ooooo To proszę obydwie, bo kaloryfer dłuuuugi Dnia 4.09.2026 o 13:45, Isiak napisał: No nie można, z pewnością są bardzo ze sobą zżyte Bardzo pięknie dziękujemy To bardzo dobra i empatyczna decyzja 2 Quote
elik Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dnia 4.09.2026 o 13:02, Aska7 napisał: Poproszę serduszek za 50zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Nr konta leci na PW Quote
Radek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Taki młyn mam dzisiaj, że w południe nie dało rady zajrzeć Quote
Recommended Posts