Kamila Proc Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? braaaawo 1 Quote
elik Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Dnia 3.09.2026 o 11:41, teresaa118 napisał: U mnie byly juz wykopki ziemniakow, jeszcze marchew i buraki sa w ziemi. Czekam, az fasolka szparagowa wyschnie na grzadce i dojrzeja malutkie pomidorki. Za to astry pysznia sie wieloma odmianami i kolorami, nie mowiac o daliach. Orzech wloski zaczyna zrzucac orzechy na ziemie i trzeba zaczac zbierac i suszyc. Jest co robic i dlatego zycze wszystkim ogrodkowym ciociom milego czasu Nie mam ziemniaczków, ani marchewki, ale fasolkę szparagową i pomidorki jak najbardziej. Niestety orzechy w mojej okolicy nie obrodziły Bardzo żałuję, ale niestety. Też życzę miłego czasu Quote
elik Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? Witam cieplutko kolejną klientkę i bardzo dziękuję za pomoc dla suniek Informację w sprawie nawilżacza poda limonka, bo to u Niej są wszystkie fanty od nr 31. Quote
Radek Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dnia 3.09.2026 o 15:55, elik napisał: Nie mam ziemniaczków, ani marchewki, ale fasolkę szparagową i pomidorki jak najbardziej. Niestety orzechy w mojej okolicy nie obrodziły Bardzo żałuję, ale niestety. Też życzę miłego czasu U nas orzechów masa. I tylko wiewiórki śmigają Quote
limonka80 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dnia 3.09.2026 o 12:37, Isiak napisał: Dzień dobry Proszę nr 4 za wyw. Czy nr 43 - nawilżacz - nadaje się na płaski kaloryfer czy na żeberkowy? Na płaski napewno, czy na żeberkowy nie wiem, ale to chyba kwestia uchwytu i zawieszenia, choćby na śrubie mocującej kaloryfer do ściany. Moim zdaniem się da, ale pewnosci nie nam. Quote
elik Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Dnia 3.09.2026 o 16:30, Radek napisał: U nas orzechów masa. I tylko wiewiórki śmigają A my naszą wiewiórkę musimy zaopatrzyć w orzechy. Zamierzamy pozawieszać siateczki z orzechami w kilku miejscach na orzechu u sąsiada. 1 Quote
elik Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Na koncie bazarkowym pojawiły się pierwsze wpłaty 10,00 zł od Nesiowata - 2.09. 50,00 zł od kasiasekret - 2.09. Serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dnia 3.09.2026 o 17:50, elik napisał: A my naszą wiewiórkę musimy zaopatrzyć w orzechy. Zamierzamy pozawieszać siateczki z orzechami w kilku miejscach na orzechu u sąsiada. Ale fajnie. Quote
Recommended Posts