Marysia_i_gończy Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 [B]Magda [/B]wiem, Melinda mówiła, że z Tobą rozmawiała i że nawet porównywałyście rodowody :lol: Podobieństwo jest naprawdę niesamowite! I ja na zdjęciu nie mam pojęcia która jest która :oops: tzn wiem, że napisałaś, ale sama bym nie rozpoznała :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewka i haker Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 super relacja!!!dziękujemy!!! Sunday super wygląda w koszulce:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aussie Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Dzięki za relacje - Marysi zdjęciową i Oldze pisaną! A skąd Sunday ma taki dresik? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niuka Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 ano... prawie wszyscy... dzieki za wczesniejsze zdjecia! jestem zachwycona! mimo warunkow wyszly swietne! a te zakrety do tunelu miekkiego - jakie profesjonalnie ciasne juz nie mowiac o mistrzostwach swiata... to dopiero byla impreza... i nie pojechalam tam po oficjalne zwyciestwo... wewnetrznie i tak z Tolka zostalysmy Mistrzyniami! i nauczylysmy sie jeszcze wiecej niz rok temu... pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHI Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 GRATULACJE jesteście SUPER!!! To tak na szybko z łąki pod Paszkowem ;) jak wrócę do rzeczywistości to sobie dokładnie poczytam CHI & wybiegana po łąkach sużbowo BBB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torzysława Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 [url]http://img245.imageshack.us/img245/2599/imgp1516yokobcljouni.jpg[/url] :iloveyou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davie Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 [quote name='Torzysława'][URL]http://img245.imageshack.us/img245/2599/imgp1516yokobcljouni.jpg[/URL] :iloveyou:[/quote] Jouni czy Yoko? ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marysia_i_gończy Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Uprzejmie informuję, że zdenerwowałam się na swoje zdjęcia tak bardzo, że właściwie wszystkie obrobiłam raz jeszcze (z wyjątkiem końcówki, którą od razu obrabiałam inaczej) i wszystkie tutaj podmieniłam... Poza tym zamieściłam je [URL="http://una.net.pl/AWC09/"]TUTAJ[/URL]. Opisy robiłam przy średniej przytomności umysłu, więc jakby ktoś natrafił na błędy, to proszę o info :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Obie relacje - pisemna i zdjęciowa - super :loveu: A może będzie też jakaś mała relacja... filmowa? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torzysława Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 [quote name='Davie']Jouni czy Yoko? ;) :lol:[/quote] No koszulka w mojej szafie nie należała raczej do yoko.. :razz: :loveu: ale to jedynie dzięki terapii JD. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielsko Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Dziekuje Wszystkim Wspanialym Polskim Kibicom za wsparcie, trzymanie kciukow i zdzieranie gardel :loveu: Fajnie, ze tyle kibicow zapakowalo sie do ciasnego autobusu i przyjechalo nam kibicowac. Gratuluje sukcesow calej ekipie dlatego, ze mysle, ze jestesmy coraz lepsi i coraz wiecej umiemy pokazac na MS. Widac, ze sie rozwijamy, ze pracujemy nad swoimi metodami treningowymi i technika prowadzenia psa na torze. Mamy fajne, coraz szybsze psy i nie mamy sie czego wstydzic! Mam nadzieje, ze wiecej polskich kibicow zarezerwuje sobie termin 1-3.10.1010 i do Niemieckiego Rieden pojedziemy silniejsza ekipa! [B]Rieden - Niemcy - Mistrzostwa Świata Agility FCI 2010[/B] [B]1. 10. - 3. 10. 2010[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 [quote name='Zielsko'] Mam nadzieje, ze wiecej polskich kibicow zarezerwuje sobie termin 1-3.10.1010 i do Niemieckiego Rieden pojedziemy silniejsza ekipa! [B]Rieden - Niemcy - Mistrzostwa Świata Agility FCI 2010[/B] [B]1. 10. - 3. 10. 2010[/B][/quote] Hmm kuszące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia123 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 OOOOooooooooo to Jazda Halina!!! :multi::evil_lol: jak miło! a trener mowil ze w Niemczech bedzie prawdopodobnie, takze bede ;d;d wiadomo;d jak dobrze tu mieszkac :evil_lol: hahhaahahah jak miło ze znow bede!!! z Niemcami, ale wezme flage i Polska i Niemiecka tak jak zaproponowala Monika ;) zeby nie bylo.... . niech juz beda mś 2010! :loveu: :-( zacznijmy odliczanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale czad, nie dość że beda w miesiacu moich urodzin, to jeszcze niecała godzine jazdy z tamtad jest do miejsca gdzie sie urodziłam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia123 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 [quote name='Torzysława'][B]No koszulka w mojej szafie nie należała raczej do yoko.. :razz:[/B] :loveu: ale to jedynie dzięki terapii JD. ![/quote] Tylko do jej/jego właściciela o nienagannym wręcz ciele :eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynkao Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=ZNu2OZYTuQo&feature=related]YouTube - Hunde Agility WM 2009 Teil19[/url] Magda [url=http://www.youtube.com/watch?v=IzZHud64EK4&feature=related]YouTube - Hunde Agility WM 2009 Teil18[/url] Marta Iwonki nie moge znalezc :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojenka Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Marysia,dzięki za komentarz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts