Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ketunia napisał(a):
Sama jestem ciekawa. Napisałam do Dragon82 i Zytka55 ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi.
Szkoda psiaka.

Cholernie szkoda, zwlaszca, że tyle osób chce mu pomóc!

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

z ostatniej chwili:

Witam. Mam niestety smutną wiadomość o naszym podhalanie, nie znam szczegółów, ale weterynarz podjął decyzję o uśpieniu (pies był bardzo chory, zapewne to wynik wcześniejszych zaniedbań)
napisała dragon83

Pytałam wierle razy jak się ma - odpowiadano mi że dobrze, że jest wesoły i przybrał na wadze. No ze wszystko jest ok.
Jak wierzyć? a może oni nie wiedzą co się dzieje z ich psami?
To że pies popada w depresję , tłumaczy się jakąś bajką o rozstaniu ze współlokatorem. Ble ble ble, to jest chore.

Posted

[quote name='luka1']z ostatniej chwili:

Witam. Mam niestety smutną wiadomość o naszym podhalanie, nie znam szczegółów, ale weterynarz podjął decyzję o uśpieniu (pies był bardzo chory, zapewne to wynik wcześniejszych zaniedbań)
napisała dragon83

Pytałam wierle razy jak się ma - odpowiadano mi że dobrze, że jest wesoły i przybrał na wadze. No ze wszystko jest ok.
Jak wierzyć? a może oni nie wiedzą co się dzieje z ich psami?
To że pies popada w depresję , tłumaczy się jakąś bajką o rozstaniu ze współlokatorem. Ble ble ble, to jest chore.
Wiecie co?Byłam tam w schronie i odniosłam dobre wrażenie(w porównaniu do innych schronów).Psiaki po dwa w boksie,żarcie z misek sie wysypuje,czasami ktoś pogłaszcze...jednak chyba trafne będzie w tym wypadku powiedzenie "Na wierzchu strój,pod spodem gnój":shake:
I jak zwykle cierpią zwierzęta:-(

Posted

Dostałam odpowiedż od dragon82

Jestem bardzo rozczarowana Pani komentarzem pod moją informacją. Wypowiada się Pani tak jakby nigdy nie była w naszym schronisku i nie wiedziała jak dba się tam o zwierzęta. To była ostatnia informacja jaką osobiście przekazałam Pani o psach z sochaczewskiego schroniska.

Jakoś trudno sie doczekac informacji o psach, które maja założone watki.

Posted

Zapewne dlatego psiaki są po dwa w boksach i jedzenie się z misek wysypuje, nie ma przepełnienia, bo "przepełnienie" za TM. Ciekawe ile ich schron dostaje za uśpienie jednego psa.

Już bezpieczny jesteś
[*]