Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem co sie stało ze zdjęciami, powrzucałam wszystkie które sie nie wyświetlały od nowa, mam nadzieje że nie bede miała wiecej takich niespodzianek...

jutro ma przyjechać Pan po ciapka, dzisiaj lub jutro z samego rana ciapuś ma mieć ciachniete klejnoty...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azunia mieszka w Schronisku od roku, jest bardzo towarzyska, zgadza się z innymi psami, jest wysterylizowana, szybko nawiązuje kontakt z człowiekiem, jest średniej wielkości.

Posted

Kaja 22 ogłoszona z takim tekstem:
Kaja nie chce już być samotna
Kajunia jest staruszką w typie owczarka niemieckiego. W schronisku przebywa już dwa lata. Nie jest to dobre miejsce by spędzić tam ostatnie lata swojego życia. Mimo otaczającego ją nieszczęścia jest bardzo spokojnym pieskiem. Ładnie spaceruje na smyczy. Czeka na dzień w którym odmieni się jej los i ktoś przygarnie ją do siebie. Zapewne zapomniała jak wygląda normalne życie - bez krat i samotności……..

Kontakt w sprawie adopcji: Tel 501 762 009 [email protected]
nasipupile.pl

kupiepsa.pl
adopcje.org
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
katowice.gumtree.pl
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
e-zwierzak.pl
katowiceslask.pajeczyna.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net
adopcjepsow.org
pineska.pl
Mam wielką prośbę o więcej informacji o takich psiakach: Pimpek, Gala, Dragon, oraz druga staruszka onkowa. Chętnie poogłaszam. Mam również zamiar założyć wątek PIMPKOWI. Pisząc więcej informacji mam na myśli: jak długo w schronie, jak w stosunku do psów, jak do ludzi oraz czy po kastracji/sterylizacji. Jak będą jeszcze jakieś dodatkowe informacje to bardzo mnie ucieszą :). Przypominam też o ogłoszeniach do OFERTY:mad:

Posted

basia jest na urlopie do poniedziałku, więc obawiam się że dopiero w przyszłym tygodniu beda zdjęcia Pudzianki... a szkoda bo mozna byłoby już szukać domku. Szkoda że Tereska nie ma aparatu :shake:

Posted

w sobote to pewnie tereska bedzie w schronie, chyba ze nie da rady sie wyrwac od swojego zwierzyńca, jutro do niej zadzwonie i zapytam. A obfocić: Pudzianke, dziadzia z guzem w pyszczku, slicznotke i Mufe, też powoli zaczniemy jej szukać domu, choć tereska chce ja jeszcze podtuczyć, ale nie zaszkodzi zrobic juz ogloszenia

Posted

Witam dziewczyny,:loveu::loveu::loveu:Miałam trochę pracy i oczekiwania na nową panią dla psinki naszej cudownej. Stało się inaczej niż planowano ale to wcale nic nie znaczy, mamy więcej czasu na totalne doleczenie kaszlu . Fryzurka juz odrasta. Sylwetka super, odkarmiona, psychika super, nie ma śladu po przejściach . Czekamy tylko na nową panią do kochania. Co do Pudzianki to ok 30 sierpnia zdejmujemy szwy, jeśli nie będzie komplikacji, a wygląda narazie wszystko dobrze to i zdjęcia zdążymy zrobić, może w poniedziałek.I tak lepiej ją ogłaszać jako psa zdrowego i urodziwego. Narazie Pudzia się odżywia jak królowai,rozkoszuje przestrzenią i nie spuszcza z nas oczu. Jest bardzo posłuszna, spokojna , niemal pokorna, jeszcze dalej b.łapczywie je, najbardziej zadziwia że lubi zupki, jako jedyna z wszystkich podopiecznych. łapczywość jej minie i wróci do normy. Też jak Ślicznotka godzi się z innymi psami, ale z kotami jest gorzej. Nie trzeba się martwić tymi biedami u mnie , wszystko jest pod kontrolą przecież to nie na zawsze. Zuzka biało czarne cudne maleństwo to największa troska bo to super okurzacz a trzeba ją ograniczać z jedzeniem na raz, za to pieszczot domaga się bezwzględnie. Najbardziej martwi mnie Misiaczek, był niemal zasuszony, sam je z trudem, karmię go kilka razy dziennie po trochę, ale zmienia się z godziny na godzinę. Już wygląda lepiej, sierść się błyszczy, oczka czyszczone kilka razy dziennie nie ropieją, i są wyrażne. Akceptuje tylko pieczony drób i żółteczko . ale dostaje na siłę trochę mixów koniecznych.chodzi na spacerki 2, 3 razy dziennie. chociaz jest słaby. Stale mam nadzieję że da się zoperować te narośle koło uszu. W sumie jest ładny i posłuszny, reaguje na nowe imię i wie kiedy pora na spacerek. Miał naprawdę ciężki los, i nie można mu dać odejść nie rekompensując doznanej krzywdy. Narazie tyle wiadomości z mojego placu boju. pozdrawiam serdecznie.

Posted

A ja moją sunię mam właśnie z Gliwic.Ale adoptowałam ją 3 lata temu,w 2006 roku.I znalazłam ją właśnie dzięki ogłoszeniom w internecie a dokładnie na kupsprzedaj.pl.
Czy w Gliwicach wydawane są psy na DT?

Posted

Witam miłe panie,

Będę w sobotę w schronisku, trzeba podmasować psiaka sporego z trudnościami w chodzeniu masażerem na promienie podczerwone.To pomaga. Umówimy się dokładnie. Bardzo jestem zainteresowana spotkaniem z Zerduszko. Mam wiele pytań dotyczących Rybnika. Macie mój telefon. Nie jest zastrzeżony dla dogomaniaczek. Co do Misiaczka to ta narośl najwyrażniej nie jest w pyszczku tylko sporo za pyszczkiem jakby pod uchem, może bedzie większa szansa, chyba go tak odrazu przekreślili bo on b. dziwnie wygląda, taki suchy i sztywny, sam kadłubek i kudełki. :placz:Walczę o niego jednak.

Posted

To ja prosze o nr tel. albo proszę zadzwonić do mnie 519 186 694. Musze kupić baterie do aparatu, bo mi ładowarka padła :watpliwy: Sobota może byc i po południu, byle nie za późno, bo obiecałam być w Żorach.

Posted

Brysio napisał(a):
czy mogę prosic aby ktos zrobil allegratkę? nagle wprowadzili ograniczeie na 25 ogłoszeń a ja niestety nie moge juz zadnego psiaka z moich wykasowac;/

Nie ma sprawy mam jeszcze ,, luzy" to mu zrobię ;)

Posted

kaa dziękuję slicznie;)

zaraz wrzucę zdjęcia zrobione dzis w schronie;) wiele psiaczków było na spacerkach

nie wiem czy jest szczenię owczarka niemieckiego, szczerze nie widziałam ale jak Iwonka wejdzie to moze napisac. Mamy za to młodą piękną dziewczynkę Owczrka Niemieckiego, przekochaną, ma moze ze 3 latka, ale jak sie dorwie do człowieka to juz nie mozna jej odpędzic, jest cudona.Zaraz wrzucę jej zdjęcia.

I jeszcze dobra wiadomosc dzis cudowna sunia znalazła dom