Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A tu moja Gerdunia, taka cudowna sunieczka. Jak siedzi w kojcu jest bardzo smutna, spogląda swoimi oczkami, powoli podchodzi polizac rękę ale jak tylko wyjdzie z boksu to zaraz się z niej robi inny piesek!! Skacze, biega, chce się bawic. Jest bardzo grzeczna, uwielbia się tulic. Quote
Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 allegro i pare ogłoszeń Gerdy z nowymi zdjęciami;) www.allegro.pl/show_item.php?item=726748519 ale.gratka.pl/ogloszenie/2129893_gerda_mlodziutka_przekochana_sunia_do.html www.rozglos.net/ogloszenie-99663.html katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Gerda-m-odziutka-przekochana-sunia-do-adopcji-W0QQAdIdZ152103615 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45379 Quote
iwona213 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 nie mam pojęcia czy jest jakiś szczenior owczarkowaty (zresztą trudno stwierdzić co z psa wyrośnie, jak się nie zna zazwyczaj rodziców...) ale jak mówiła Bryśka jest cudna owczareczka, powiedziałabym że jest całkiem owczarkowata z jednym małe ale... jest nieco mniejsza niż owczarek, odrobinke... ale jest naprawde cudna... brysio zaraz pewnie wstawi zdjęcia dziewczynki :) no i bardzo zła wiamość, wrócił z adopcji mój kochany boksio... moja pierwsza schroniskowa miłość od której wszystko się zaczeło :placz: podobno zaczął warczeć na dzieci, nie wiem ile w tym prawdy, Boksio ma rane na głowie, tak więc musiał być porządnie czymś uderzony. Jest tak kochanym psem, że aż trudno mi uwierzyć w to co się stało, Pani była nim przecież zachwycona, pisała nawet maila że boksio jest przecudny... a po miesiącu przyprowadziła do spowrotem... z kanapy za kraty... Quote
Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Azunia to sredniej wielkości suczynka, przecudowna, milutka, kochana, totalna przylepka. Jak juz się raz zacznie ją głaskac to nie ma odwrotu, nie da spokoju, będzie skakac i piszczec, domagac się więcej. Ładnie chodzi na smyczce. Musimy jej szybko znalesc domek, strasznie płakała kiedy odstawiłysmy ją do boksu:-(:-(:-( Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 O to ta sunia której chciałam zrobić ogłoszenia i zdjęcie mi się nie chciało otwierać, ja jej jutro zrobię trochę ogłoszeń .;) Quote
Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ja własnie jej zrobilam allegro;) www.allegro.pl/show_item.php?item=724911157 Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Brysiu jak byś była w schronisku, mogła byś dorobić zdjęć Ernestowi, bo w ogłoszeniach ma tylko jedną fotkę. Jak by miał więcej dodała bym mu. Quote
GoskaGoska Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dostalam zapytanie o Galé czy bédziecie odpisywac: [email protected]ień dobry..Czy ten piesek jeszcze jest w schronisku czy znalazł już swój domek?.Nie mam domu tylko mieszkanie,ale mogę się zając tą sunią bo mam czas na spacery.Widzę,że piesek potrzebuje wyczesania itp.Ale czy ona znosi inne psy??-bo ja mam małego pieska już od 5 lat Quote
Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 kaa napisał(a):Brysiu jak byś była w schronisku, mogła byś dorobić zdjęć Ernestowi, bo w ogłoszeniach ma tylko jedną fotkę. Jak by miał więcej dodała bym mu. kaa jasne, w następną sobotę;) Quote
Brysio Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 okazałao się, ze z kaa razem w tym samym momencie zaczęłysmy robic ogłoszenia Azuni, będzie miała podwójne najwyzej niektóre www.eoferty.com.pl/id139944.html www.najpewniej.pl/anons.php?nr=58395 www.rozglos.net/ogloszenie-99724.html www.morusek.pl/ogloszenie/5344/Azunia-najwieksza-przytulanka-jaka-znam/ www.petworld.pl/ogloszenie/psy/azunia-najwieksza-przytulanka-jaka-znam/6456 katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Azunia-najwi-ksza-przytulanka-jak-znam-W0QQAdIdZ152219578 katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Azunia-najwi-ksza-przytulanka-jak-znam-W0QQAdIdZ152219578 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/azunia-najwieksza-przytulanka-jaka-znam_1959.html www.kokosy.pl/ogloszenie/52446 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3382747&cid=170 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/4869/ petsy.pl/ogloszenia/13/1/34/3934.html www.przygarnijzwierzaka.pl www.ojej.pl animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=23939 www.pineska.pl/?do=view&id=65429®ion=12&category=18&buyOrSell=2 www.pajeczyna.pl Quote
kaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Azunia teraz na pewno ktoś Cię wypatrzy :evil_lol: . Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Piękna Azunia , szuka przyjaciela na zawsze. Piękna Azunia , szuka przyjaciela na zawsze. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna Azunia , szuka przyjaciela na zawsze. - Wielorasowe Piękna Azunia , szuka przyjaciela na zawsze. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Piękna Azunia , szuka przyjaciela na zawsze. / Psy > Pozostałe - Gliwice Suczka- Azunia to średniej wielkości, / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Do akceptacji na: ojej, przygarnijzwierzaka Quote
Brysio Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 i wypatrzył, własnie dzwonili do Iwonki ludzie z Zabrza!! zaraz mają przyjechac do schroniska zobaczyc Azę, umowili się z Panią Dorotą;) Mają małe dziecko, więc chcą zobaczyc jak Azunia będzie reagowała;) czekamy na wiesci;) Quote
Brysio Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 przedstawiam piękną młodziutką sunię owczarka niemieckiego. Jest bardzo grzeczna, ogromnie się cieszy na widok człowieka, za chwilę pieszczot jest bardzo, bardzo wdzięczna. Równiez bardzo plakała, kiedy musiałysmy ją zostawic:( Sunia nie bedzo zgadza się z innymi psiakami. Nie mamy dla niej imienia, nie wiem czemu ale mi by psaowała Lady, jakie macie pomysły? Quote
Brysio Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Muszka prosząca o spacerek- kolezanka Gerdy z kojca Wrzuta.pl - MVI_3533 Gerda i Muszka na spacerku Wrzuta.pl - MVI_3535 Wrzuta.pl - MVI_3439 Wrzuta.pl - MVI_3536 Kora i Fela oraz 2 kolegow na spacerku Wrzuta.pl - MVI_3473 Quote
Recommended Posts