Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu moja Gerdunia, taka cudowna sunieczka. Jak siedzi w kojcu jest bardzo smutna, spogląda swoimi oczkami, powoli podchodzi polizac rękę ale jak tylko wyjdzie z boksu to zaraz się z niej robi inny piesek!! Skacze, biega, chce się bawic. Jest bardzo grzeczna, uwielbia się tulic.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam pojęcia czy jest jakiś szczenior owczarkowaty (zresztą trudno stwierdzić co z psa wyrośnie, jak się nie zna zazwyczaj rodziców...) ale jak mówiła Bryśka jest cudna owczareczka, powiedziałabym że jest całkiem owczarkowata z jednym małe ale... jest nieco mniejsza niż owczarek, odrobinke... ale jest naprawde cudna... brysio zaraz pewnie wstawi zdjęcia dziewczynki :)

no i bardzo zła wiamość, wrócił z adopcji mój kochany boksio... moja pierwsza schroniskowa miłość od której wszystko się zaczeło :placz: podobno zaczął warczeć na dzieci, nie wiem ile w tym prawdy, Boksio ma rane na głowie, tak więc musiał być porządnie czymś uderzony. Jest tak kochanym psem, że aż trudno mi uwierzyć w to co się stało, Pani była nim przecież zachwycona, pisała nawet maila że boksio jest przecudny... a po miesiącu przyprowadziła do spowrotem... z kanapy za kraty...

Posted

Azunia to sredniej wielkości suczynka, przecudowna, milutka, kochana, totalna przylepka. Jak juz się raz zacznie ją głaskac to nie ma odwrotu, nie da spokoju, będzie skakac i piszczec, domagac się więcej. Ładnie chodzi na smyczce. Musimy jej szybko znalesc domek, strasznie płakała kiedy odstawiłysmy ją do boksu:-(:-(:-(

Posted

O to ta sunia której chciałam zrobić ogłoszenia i zdjęcie mi się nie chciało otwierać, ja jej jutro zrobię trochę ogłoszeń .;)

Posted

Brysiu jak byś była w schronisku, mogła byś dorobić zdjęć Ernestowi, bo w ogłoszeniach ma tylko jedną fotkę. Jak by miał więcej dodała bym mu.

Posted

dostalam zapytanie o Galé czy bédziecie odpisywac:
[email protected]ień dobry..Czy ten piesek jeszcze jest w schronisku czy znalazł już swój domek?.Nie mam domu tylko mieszkanie,ale mogę się zając tą sunią bo mam czas na spacery.Widzę,że piesek potrzebuje wyczesania itp.Ale czy ona znosi inne psy??-bo ja mam małego pieska już od 5 lat

Posted

kaa napisał(a):
Brysiu jak byś była w schronisku, mogła byś dorobić zdjęć Ernestowi, bo w ogłoszeniach ma tylko jedną fotkę. Jak by miał więcej dodała bym mu.

kaa jasne, w następną sobotę;)

Posted

i wypatrzył, własnie dzwonili do Iwonki ludzie z Zabrza!! zaraz mają przyjechac do schroniska zobaczyc Azę, umowili się z Panią Dorotą;) Mają małe dziecko, więc chcą zobaczyc jak Azunia będzie reagowała;)

czekamy na wiesci;)

Posted

przedstawiam piękną młodziutką sunię owczarka niemieckiego. Jest bardzo grzeczna, ogromnie się cieszy na widok człowieka, za chwilę pieszczot jest bardzo, bardzo wdzięczna. Równiez bardzo plakała, kiedy musiałysmy ją zostawic:(

Sunia nie bedzo zgadza się z innymi psiakami.

Nie mamy dla niej imienia, nie wiem czemu ale mi by psaowała Lady, jakie macie pomysły?