Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='teqquila']biorem przyklad z zMadzi tyz idem sie upic :evil_lol: :evil_lol: do wieczora jak mi sie uda wrocic :evil_lol: :evil_lol:
Wchodzisz na dobrą drogę:multi::diabloti:
[quote name='evaxon']pijaczki:shake::shake::shake::shake::shake:
Milcz siło nieczysta, nie wiesz co dobre:shake::shake:
[quote name='olekg18']jam jest pożadny i nie pije:)Jak można pić ...:)
Medorkowa to kiedy ustawka na..... jak masz 16 to mamusia mi pozwoli:) Tylko ze starymi prukwami jak TEq i Ufa nie moge sie...
Ożesz cholera, ja tylko do kina mogę chodzić:cool1::cool1:
[quote name='olekg18']Ja ja ja ja ja jestm tylko 2 lata młodszy.buuuu
Oluś Ty się nie tłumacz im... po prostu to już ten wiek, kiedy przechodzi się załamanie psychodeliczne i szuka się akceptacji wśród młodych i pięknych, takich jak my:loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:
http://img516.imageshack.us/img516/9027/19oz6.jpg

Posted

lepiej doradzcie Justynie jaki ma sobie plecak kupić? 65 czy 75 litrów?
najpierw doradziłam jej większy, ale później nam wyszło, że nie będzie już wogóle widać Justyny z za tego większego:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już nie wspomnę, że plecak będzie 2 x cięźszy od niej:roflt::roflt::roflt:, chyba mnie rozumiecie, jak ją przeważy to ja będę musiała dwa bagaze taszczyć:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
lepiej doradzcie Justynie jaki ma sobie plecak kupić? 65 czy 75 litrów?
najpierw doradziłam jej większy, ale później nam wyszło, że nie będzie już wogóle widać Justyny z za tego większego:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już nie wspomnę, że plecak będzie 2 x cięźszy od niej:roflt::roflt::roflt:, chyba mnie rozumiecie, jak ją przeważy to ja będę musiała dwa bagaze taszczyć:cool3::evil_lol:

Córa, to będziesz mieć wesoło:roflt::roflt:
teqquila napisał(a):
i mnie tyz bedziesz taszczyla ??
a jak mnie przewazy tom jak zolw na plecach bede wygladala :evil_lol: :evil_lol:

yobraziłam to sobie:roflt:

teqquila napisał(a):
wiem i bede wielka :evil_lol: :evil_lol:

Czy to była jakaś aluzja:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Oluś Ty się nie tłumacz im... po prostu to już ten wiek, kiedy przechodzi się załamanie psychodeliczne i szuka się akceptacji wśród młodych i pięknych, takich jak my:loveu::loveu:

buhahahahahahahahahah

[quote name='Imbir1']lepiej doradzcie Justynie jaki ma sobie plecak kupić? 65 czy 75 litrów?
:roflt::roflt::roflt:

witaj żółwiku:loveu::diabloti::evil_lol:

Posted

o kurna tyz bede musiala Tyska wrzucic do pociagu :evil_lol: :evil_lol: kurcem juz sobie siebie wyobrazam jak nogami majtam :evil_lol: :evil_lol:
Madzia od kiedy ty taka piekna ?? :evil_lol: :evil_lol:
Julia chcociaz bedziesz miala co wspominac :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kupuj większy plecak .....ja kupowałam Kubie ostatnio plecak i okazało się przy pakowaniu ze mógłby być jeszcze większy:diabloti:...masakra ...
już widzę żuczka z majtającymi nożkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A nie potrzebujecie opiekunki dla boxiów....mogę wam pilnować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']tyz mysle ze wiekszy tylko czy ja uporadze :evil_lol: :evil_lol: najwyzej Julianna bedzie taszczyc :evil_lol: :evil_lol:
Alu masz racje dzieks :loveu:;)służe poradą ...książki skarg i zażaleń nie posiadam na stanie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

szkoda !! a po co Ci ksiega skarg?? nie lepiej pochwal :evil_lol: i podziekowan :evil_lol:
ok ide spac bom sie w glowie kreci
ide snic o krolewiczu :evil_lol: :evil_lol: chyba juz nie bede pila :evil_lol: <dzis>:evil_lol:

Posted

pijanica jedna:cool3:, myśli, że ja będę taszczyć ten plecak razem z nią:cool3::evil_lol: boszsz i dotego jeszcze Tysio, który sam z wlasnej nieprzymuszonej woli do pociągu nie wsiądzie:cool3:
Ale mi się wakacje zapowiadają:shock::mdleje: :mdleje:

Posted

teqquila napisał(a):
szkoda !! a po co Ci ksiega skarg?? nie lepiej pochwal :evil_lol: i podziekowan :evil_lol:
ok ide spac bom sie w glowie kreci
ide snic o krolewiczu :evil_lol: :evil_lol: chyba juz nie bede pila :evil_lol: <dzis>:evil_lol:

Achch, nie ma takich kochana... wyrwę Ciem z tego labego snu... jest rzeczywistość:roll::roll::cool1:
Imbir1 napisał(a):
pijanica jedna:cool3:, myśli, że ja będę taszczyć ten plecak razem z nią:cool3::evil_lol: boszsz i dotego jeszcze Tysio, który sam z wlasnej nieprzymuszonej woli do pociągu nie wsiądzie:cool3:
Ale mi się wakacje zapowiadają:shock::mdleje: :mdleje:

:diabloti:

Posted

Madzia a no sa <chyba > jak na razie hm.. znam trzech :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:
alez Julia mnie nie muszisz taszczyc ja pojdem na wlasnych nogach
idem po ciepla czekolade :)

Posted

teqquila napisał(a):
Madzia a no sa <chyba > jak na razie hm.. znam trzech :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Podeślij do mnie jednego, albo najlepeij wszystkich trzech, co bym se mogła poprzebierać:siara::diabloti::diabloti::diabloti: