Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tysiowatkowa, Ty wiesz po co ja przyszłam:cool3::diabloti:

pewnie po to co ja:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imbir1 napisał(a):
czemu wszystkie fotki Tysio ma od doopy strony???:diabloti::p:eviltong:

Podejrzewam, ze to już jakieś zboczenie w głowie Justyny:roll::roll::roll::diabloti:

Posted

nie wiem jak mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: a w sumie teraz podobno jeszcze chudszy jest
a tom nie zboczenie :evil_lol: moja wina ze tak sie ustawia :) nie ma nowszysch fot bom aparat pozyczylam ludziom ze strazy to sa zdjecia z dzialki jeszcze
ale sie rozpisalam

Posted

Aaaaa, no faktycznie, ja zapomniałam że miałyśmy obfocić jajka Imbira i Tyśka, bo Efcia przecież po jajkach ich rozpoznaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no tak tyz zapomnialam dobrze ze soebie przypomnialas :evil_lol: :evil_lol:
ale to juz nad morzem wiesz taki ladny krajobraz
a teraz uciekam mojego pinecka wykompac :evil_lol: :evil_lol: to bedzie ciezszkie zadanie eh...
nie dlugo wroce :cool3:

Posted

chcodzi o odchudzanie?? tom juz odpowiedzialam :) mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: i pilnuje rodzinke by go nie dokarmiala pomiedzy posilkami :evil_lol: :evil_lol:
bonita on kiedys nie chcial wczodzidz do wody

Posted

a no jak byl maly to z pomostu spadl i by sie utopil :evil_lol: :evil_lol: i od tamtej pory nie chcial wczodzic do wody !! tylko lapki moczy ale w zeszle wakacje sie to zmienilo i prawie plywal :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem z niego dumna :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
chcodzi o odchudzanie?? tom juz odpowiedzialam :) mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: i pilnuje rodzinke by go nie dokarmiala pomiedzy posilkami :evil_lol: :evil_lol:
bonita on kiedys nie chcial wczodzidz do wody

A no musiałam nie zauważyć:siara::siara::oops:
teqquila napisał(a):
a no jak byl maly to z pomostu spadl i by sie utopil :evil_lol: :evil_lol: i od tamtej pory nie chcial wczodzic do wody !! tylko lapki moczy ale w zeszle wakacje sie to zmienilo i prawie plywal :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem z niego dumna :evil_lol: :evil_lol:

Oooo, to podobnie jak mój;)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tysiek nie jest grubaskiem, on jest masywny...

Ale nikt nie mówi, że Tysiu jest grubaskiem:crazyeye::crazyeye::loveu: Tylkopytam się, bo wiem, że justyna odchudziła go, a raczej pozbawiła paru kilosków:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Podejrzewam, ze to już jakieś zboczenie w głowie Justyny:roll::roll::roll::diabloti:
amen!:diabloti:

[quote name='teqquila']bom tak sie ustawial a ja nie wchodzialam glebiej do wody oczywiscie :evil_lol: :evil_lol:
chcial by Efa podziwiala jego doopke
Efa podziwia podziwia:loveu: :evil_lol:

[quote name='Imbir1']Aaaaa, no faktycznie, ja zapomniałam że miałyśmy obfocić jajka Imbira i Tyśka, bo Efcia przecież po jajkach ich rozpoznaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti: no włąsnie miałyści :diabloti:

[quote name='teqquila']no tak tyz zapomnialam dobrze ze soebie przypomnialas :evil_lol: :evil_lol:
ale to juz nad morzem wiesz taki ladny krajobraz

:loveu: juz sie doczekac nie moge tych morskich widoków:loveu:

witanko:loveu:

Posted

teqquila napisał(a):
no co zazdroscisz nam Efa co zem mamy piesie z jajami :evil_lol: :evil_lol:

a no pozbylam bydlaka chyba z 5 kg :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: nienei wole swoja suczke:eviltong:

:evil_lol: obetnij mu jajka i pozbedziesz sie kolejnych 5kg:evil_lol: