e.v.a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Tysiowatkowa, Ty wiesz po co ja przyszłam:cool3::diabloti: pewnie po to co ja:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 evaxon napisał(a):pewnie po to co ja:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Też przyszłaś po haracz:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ja wam dam haracz psem poszczuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 fotki no dzis mialy byc i beda ale nie mowilam ze rano :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czemu wszystkie fotki Tysio ma od doopy strony???:diabloti::p:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sareneczka kochana:loveu::loveu: (Haracz i tak płacisz i tak, więc się nie ciesz za szybko:diabloti:) http://img231.imageshack.us/img231/7910/11676046vp5.jpg Jak Ty go tak odchudziałaś:razz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Imbir1 napisał(a):czemu wszystkie fotki Tysio ma od doopy strony???:diabloti::p:eviltong: Podejrzewam, ze to już jakieś zboczenie w głowie Justyny:roll::roll::roll::diabloti: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 bom tak sie ustawial a ja nie wchodzialam glebiej do wody oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: chcial by Efa podziwiala jego doopke Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 nie wiem jak mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: a w sumie teraz podobno jeszcze chudszy jest a tom nie zboczenie :evil_lol: moja wina ze tak sie ustawia :) nie ma nowszysch fot bom aparat pozyczylam ludziom ze strazy to sa zdjecia z dzialki jeszcze ale sie rozpisalam Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tysiu widzę, ze też masz wodną korbę:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Aaaaa, no faktycznie, ja zapomniałam że miałyśmy obfocić jajka Imbira i Tyśka, bo Efcia przecież po jajkach ich rozpoznaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 no tak tyz zapomnialam dobrze ze soebie przypomnialas :evil_lol: :evil_lol: ale to juz nad morzem wiesz taki ladny krajobraz a teraz uciekam mojego pinecka wykompac :evil_lol: :evil_lol: to bedzie ciezszkie zadanie eh... nie dlugo wroce :cool3: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wracaj... Cofnij się stronę wcześniej i odpowiedz na moje pytanie, które zadaje ci już chyba trzeci raz:siara::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 http://img232.imageshack.us/img232/5561/92122913nj6.jpg Bosh, następny boks dotknięty chorobą wodną:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 chcodzi o odchudzanie?? tom juz odpowiedzialam :) mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: i pilnuje rodzinke by go nie dokarmiala pomiedzy posilkami :evil_lol: :evil_lol: bonita on kiedys nie chcial wczodzidz do wody Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To musiało być bardzo dawno:p Teraz to istny wodnobox:loveu: Quote
teqquila Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 a no jak byl maly to z pomostu spadl i by sie utopil :evil_lol: :evil_lol: i od tamtej pory nie chcial wczodzic do wody !! tylko lapki moczy ale w zeszle wakacje sie to zmienilo i prawie plywal :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem z niego dumna :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 teqquila napisał(a):chcodzi o odchudzanie?? tom juz odpowiedzialam :) mniej go karmie i wiecej biega :evil_lol: :evil_lol: i pilnuje rodzinke by go nie dokarmiala pomiedzy posilkami :evil_lol: :evil_lol: bonita on kiedys nie chcial wczodzidz do wody A no musiałam nie zauważyć:siara::siara::oops: teqquila napisał(a):a no jak byl maly to z pomostu spadl i by sie utopil :evil_lol: :evil_lol: i od tamtej pory nie chcial wczodzic do wody !! tylko lapki moczy ale w zeszle wakacje sie to zmienilo i prawie plywal :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem z niego dumna :evil_lol: :evil_lol: Oooo, to podobnie jak mój;) Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tysiek nie jest grubaskiem, on jest masywny... Ale nikt nie mówi, że Tysiu jest grubaskiem:crazyeye::crazyeye::loveu: Tylkopytam się, bo wiem, że justyna odchudziła go, a raczej pozbawiła paru kilosków:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Podejrzewam, ze to już jakieś zboczenie w głowie Justyny:roll::roll::roll::diabloti: amen!:diabloti: [quote name='teqquila']bom tak sie ustawial a ja nie wchodzialam glebiej do wody oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: chcial by Efa podziwiala jego doopke Efa podziwia podziwia:loveu: :evil_lol: [quote name='Imbir1']Aaaaa, no faktycznie, ja zapomniałam że miałyśmy obfocić jajka Imbira i Tyśka, bo Efcia przecież po jajkach ich rozpoznaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: no włąsnie miałyści :diabloti: [quote name='teqquila']no tak tyz zapomnialam dobrze ze soebie przypomnialas :evil_lol: :evil_lol: ale to juz nad morzem wiesz taki ladny krajobraz :loveu: juz sie doczekac nie moge tych morskich widoków:loveu: witanko:loveu: Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 no co zazdroscisz nam Efa co zem mamy piesie z jajami :evil_lol: :evil_lol: a no pozbylam bydlaka chyba z 5 kg :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 teqquila napisał(a):no co zazdroscisz nam Efa co zem mamy piesie z jajami :evil_lol: :evil_lol: a no pozbylam bydlaka chyba z 5 kg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nienei wole swoja suczke:eviltong: :evil_lol: obetnij mu jajka i pozbedziesz sie kolejnych 5kg:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 e tylem to chyab nie waza:evil_lol: ta wolisz swoaja sucke a za jajami sie ogladasz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts