Imbirka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a pamietam jak Justyna leżała na brzuchu na plaży żeby obfocić tak fajnie Tysia:evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No to ja będę pierwsza:lol: Mamy dzisiaj imprezkę:lol: TYSIO KOŃCZY DZIŚ [SIZE=7]5 LATEK Moi kochani życzę Wam jeszcze wielu lat wspólnie razem spędzonych, abyście cieszyli się sobą jak najdłużej STO LAT TYSIACZKU:multi: :multi: :multi: Quote
bellatriks Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 O... Tysiu, no to wszystkiego najlepszego, kochany!:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :tort: :BIG:100Lat 100Lat :BIG: :laola::laola: :cunao::drink1::cunao: Quote
DORRAG Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No to i ja dołącze się do życzeń :p :new-bday: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:new-bday: Quote
Klaudia:-) Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tysiek Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nelson Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Cudne:crazyeye::lol:My też jedziemy nad morze zaraz po klubowej bokserów, na którą serdecznie zapraszamy 10.09 w Nowym Dworze Mazowieckim koło Warszawy Quote
nelson Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 I oczywiście życzymy dostojnemu jubilatowi niejednego jeszcze udanego urlopu nad morzem:BIG::BIG::tort::tort::new-bday::new-bday::cunao::cunao::popcorn::laola: Quote
teqquila Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 a dziekujemy dziekujemy Tysowi wszystkie zyczonka przekaze :) urodzinki wyprawione jutro bedzie zdjecie tortu :P;) wiecie jak to szybko nam zminelo !! ja sie nie obejrzalam a tu juz 5 lat ma :) a co do zdjec pamietam jak lezalam na brzuchu :P !! ale to uslyszlam od pewnego fotografa ze zwierzeta najlepiej fotografowac z ziemi nie zawsze ale przewaznie :) Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Tysiuniu wszystkiego naj, naj, naj... najlepszego !!!! :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :laola: :laola: Quote
teqquila Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Madzia dziekujemy!! a ja mam dla was nastepna porcje zdjec oczywiscie z wakacji powiem tylko ze to nie koniec bedzie wiecej :) Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='teqquila'] haha Tysiek nam sie podtopil :evil_lol: :loveu: Quote
simbik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 To i ode mnie wszystkiego [SIZE="3"]Naj, naj , najlepszego dla Tysona:tort: dużo kosteczek, długich spacerków i smacznych kąsków :lol: . Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 hehe, Tysiek jak się już przekonał do fal to dopiero miał radochę jak się przez niego przewalały:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, Tysiek jak się już przekonał do fal to dopiero miał radochę jak się przez niego przewalały:evil_lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Bodziulka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 To ja takie spóźnione, bo mnie nie było :oops: Wszystkiego najpsiowego Tysiu! A gdzie ja mogę zdobyć wiecej info o tej klubówce 10.09? Quote
teqquila Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 simbik ,bodziulka dzekujemy !! a czego dokladnie chcesz wiedziec o tejklubowce?? na stronie zk jest wiecej info o niej :) a to kolejna porcja zdjec z wakacji Quote
Imbirka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 hehe teraz dopiero dojrzałam jak one stoją:evil_lol: zgrany duecik:loveu: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Dwie prawe ;) Super :) Witam fafluny :) Quote
bellatriks Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Super fotki! A ten ręczniczek wygląda co najmniej znajomo:razz: czyżby to był taki z małymi boksiami? Quote
Klaudia:-) Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Ale super fotki ta jest rewelacyjna,taka dziewczynka z dwoma olbrzymami:P Quote
Bodziulka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 i obydwaj mają białe skarpetki na wystawionych łapkach :lol: :loveu: jeśli chodzi o wystawę, to jakieś takie dokładniejsze godziny i adres bym chciała ;) Quote
Imbirka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Bodziulka, a może do Łodzi wpadniesz na wystawkę?:lol: Quote
Recommended Posts