Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Madzia wlasnie sie tez zastanwaiam nad kupnem tego kaganca ale dla boksia bo ten to na amstaffa:P
Julia tak to chyba on :P leemonca ja go tez wole bez kaganca no ale takie sa czasy ze czasami trzeba zalozyc :P

wiecie co ja sobie wlasnie pomyslalam ze spakuje swoje rzeczy i oczywiscie Tyska i wyprowadze sie z Łodzi do Wiselki :) kupie dom z ogrodem :P oczywiscie w Wiselce pieniadze to chyba w totku bym musiala wygrac :d a wy bedziecie mieli do kogo przyjezdac na wakacje i nie tylko :P <ah jak sie rozmarzylam > :D

Posted

teqquila napisał(a):

wiecie co ja sobie wlasnie pomyslalam ze spakuje swoje rzeczy i oczywiscie Tyska i wyprowadze sie z Łodzi do Wiselki :) kupie dom z ogrodem :P oczywiscie w Wiselce pieniadze to chyba w totku bym musiala wygrac :d a wy bedziecie mieli do kogo przyjezdac na wakacje i nie tylko :P <ah jak sie rozmarzylam > :D

zarabiałabyś na wynajmowaniu nam pokoi :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):

Jestem za :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

no ja wam to za darmo wlasnie wykalkuowalam ze jak bym postawiala jeden dom taki dla nas czyli dla mnie caloroczny a dla was na wakacje a drugi tylko dla gosci ktory by mial 9 pokoji w tym 4 pokoje 4 osobowe 3 p. 3osobowe i 2 p 2 osobowe i 2 lazienki, kuchnie to za wypuszczenie tych pokoji biorac od osoby 30zl za dobe bym sie spokojnie utrzymala przez caly rok w tym oplacila rachunki za te dwa domy i by mi jeszcze zostalo :P zyc nie umierac :) zbieram na budowe 2 domow:P w Wiselce:)a ten moj mial by duzyyyy ogrod by pisnki mogly w nim hasac :)a tutaj jeszcze zdjecia znad morza:)

Posted

widzisz Madzia jak ja na te foty patrze to mi sie plakac chce ze to jesien idzie i zaraz znow zima i ze tak dlugo do wakacji !!a ja to nie wiem jak przezyje ta zime jak bedzie taka jak w tym roku

Posted

teqquila napisał(a):
widzisz Madzia jak ja na te foty patrze to mi sie plakac chce ze to jesien idzie i zaraz znow zima i ze tak dlugo do wakacji !!a ja to nie wiem jak przezyje ta zime jak bedzie taka jak w tym roku

Ee, wszystko ma swoje zalety:eviltong: Dasz radę:eviltong:
Ja np uwielbiam jesienne spcery:lol: A w zimę, yyy, no zima też fajna;)

Posted

zima na sanki mozna isc albo z psem sie w sniegu pobawic w ganianego :P troche potarzac :P no w sumie spacerki to oki sa te jesienne wieczoem nie jest jeszcze tak zimno :) no my dzis z Tyskiem to kolo 2 h chodzilismy wieczorem :)

wlasnie to jest moj 1000 post:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Morskie foteczki miodzio:loveu::loveu::loveu:
ja też chcę nad morze:placz:

a to jest przeurocze :loveu::loveu::loveu:

Wszystkie super, ale to chyba rzeczywiście najfajniejsze :lol: .