Imbirka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jak ja sobie przypomne, jak było fajnie to mi sie chce płakać, bo następne wakacje dopiero za rok:placz: Quote
e.v.a Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :loveu: :loveu: :evil_lol: hehe ale Tysiek minki robi :evil_lol: Quote
teqquila Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 nastepne fotki ta tak zrobiaona przy okazji by sprawdzic ja Tyson bedzie wygladal w takim kagancu bo mu taki chce sparwic :)dodam tylko ze to Opkowy kaganiec:) Quote
Medorowa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A to jest kaganiec fizjologiczny?? Bo też się nad takim zastanawiam, a Tysonkowi w nim bardzo ładnie:cool3: :loveu: Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ale nacykałaś Tyśkowi foteczek:evil_lol: A czy ja tam w oddali dostrzegłam naszego znajomego.... golaska?:evil_lol: Quote
leemonca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ale cudne te wodne foteczki :Cool!:, a w kagańcu mu do twarzy, chociaż wolę Tysonika bez niego :cool3: Quote
teqquila Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Madzia wlasnie sie tez zastanwaiam nad kupnem tego kaganca ale dla boksia bo ten to na amstaffa:P Julia tak to chyba on :P leemonca ja go tez wole bez kaganca no ale takie sa czasy ze czasami trzeba zalozyc :P wiecie co ja sobie wlasnie pomyslalam ze spakuje swoje rzeczy i oczywiscie Tyska i wyprowadze sie z Łodzi do Wiselki :) kupie dom z ogrodem :P oczywiscie w Wiselce pieniadze to chyba w totku bym musiala wygrac :d a wy bedziecie mieli do kogo przyjezdac na wakacje i nie tylko :P <ah jak sie rozmarzylam > :D Quote
Bodziulka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 teqquila napisał(a): wiecie co ja sobie wlasnie pomyslalam ze spakuje swoje rzeczy i oczywiscie Tyska i wyprowadze sie z Łodzi do Wiselki :) kupie dom z ogrodem :P oczywiscie w Wiselce pieniadze to chyba w totku bym musiala wygrac :d a wy bedziecie mieli do kogo przyjezdac na wakacje i nie tylko :P <ah jak sie rozmarzylam > :D zarabiałabyś na wynajmowaniu nam pokoi :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 eeeeeeee, od zwariowanych dogomaniaczek to chyba by nie brała pieniędzy:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 teqquila napisał(a): wiecie co ja sobie wlasnie pomyslalam ze spakuje swoje rzeczy i oczywiscie Tyska i wyprowadze sie z Łodzi do Wiselki :) kupie dom z ogrodem :P oczywiscie w Wiselce pieniadze to chyba w totku bym musiala wygrac :d a wy bedziecie mieli do kogo przyjezdac na wakacje i nie tylko :P <ah jak sie rozmarzylam > :D Jestem za :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
teqquila Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 no ja wam to za darmo wlasnie wykalkuowalam ze jak bym postawiala jeden dom taki dla nas czyli dla mnie caloroczny a dla was na wakacje a drugi tylko dla gosci ktory by mial 9 pokoji w tym 4 pokoje 4 osobowe 3 p. 3osobowe i 2 p 2 osobowe i 2 lazienki, kuchnie to za wypuszczenie tych pokoji biorac od osoby 30zl za dobe bym sie spokojnie utrzymala przez caly rok w tym oplacila rachunki za te dwa domy i by mi jeszcze zostalo :P zyc nie umierac :) zbieram na budowe 2 domow:P w Wiselce:)a ten moj mial by duzyyyy ogrod by pisnki mogly w nim hasac :)a tutaj jeszcze zdjecia znad morza:) Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ,,Sprawdzam dno" :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Klaudia:-) Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Fotki świetne,a Tysiątko w tym morzu wygląda uroczo. Quote
teqquila Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 i nastepne czas juz wszystkie wsatwic znad morza i wstawiac nastepne Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Wszystkie fotki są takrewelacyjne, że nie wiedziałam, którą wybrać :lol: :lol: Quote
teqquila Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 c.d. no to na tyle zdjec znad morza :) Quote
teqquila Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 widzisz Madzia jak ja na te foty patrze to mi sie plakac chce ze to jesien idzie i zaraz znow zima i ze tak dlugo do wakacji !!a ja to nie wiem jak przezyje ta zime jak bedzie taka jak w tym roku Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 teqquila napisał(a):widzisz Madzia jak ja na te foty patrze to mi sie plakac chce ze to jesien idzie i zaraz znow zima i ze tak dlugo do wakacji !!a ja to nie wiem jak przezyje ta zime jak bedzie taka jak w tym roku Ee, wszystko ma swoje zalety:eviltong: Dasz radę:eviltong: Ja np uwielbiam jesienne spcery:lol: A w zimę, yyy, no zima też fajna;) Quote
teqquila Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 zima na sanki mozna isc albo z psem sie w sniegu pobawic w ganianego :P troche potarzac :P no w sumie spacerki to oki sa te jesienne wieczoem nie jest jeszcze tak zimno :) no my dzis z Tyskiem to kolo 2 h chodzilismy wieczorem :) wlasnie to jest moj 1000 post:) Quote
Imbirka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A ja kce nad morze:placz::placz::placz::placz::placz:, kce, żeby było ciepło i żeby były wakacje Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Morskie foteczki miodzio:loveu::loveu::loveu: ja też chcę nad morze:placz: a to jest przeurocze :loveu::loveu::loveu: Quote
simbik Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Morskie foteczki miodzio:loveu::loveu::loveu: ja też chcę nad morze:placz: a to jest przeurocze :loveu::loveu::loveu: Wszystkie super, ale to chyba rzeczywiście najfajniejsze :lol: . Quote
Recommended Posts