Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzieńdoberek, już jesteśmy:multi: taki jeden faflun przesłonił mi świat, jest już bezpieczny, wiec mamy troszkę wiecej czasu.
Jak tam zdróweczko, chorowitki??????, My za niedługo lecimy na działeczkę, będą kiełbaski i pieczone ziemniaczki z ogniska (to przy okazji palenia wyciętych gałęzi:cool3:):evil_lol:

Posted

Bodziulka to kotka :) mam jeszcze jedna :P Simbik mnie garlo tak boli eh katar juz mi przechodzi najgorzej to ten kaszel :P gorzej z Tyska uszami mam nadzieje ze jutro wet powie ze juz dobrze
dziekujemy za zyczenia a teraz specjalnie dla Was zdjecia :)

Posted

Skasowało mi posta:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

My mielismy taką samą obróżkę w ciut cimniejszym kolorze:cool3: :cool3: Ale ja ją zgubiłam:diabloti:
A Tysiek śliczny jak zawsze:multi: :multi:

Posted

Ale fociszy do oglądania, no, no, no:evil_lol:

Tysik widze, że też zaczyna działać psychologicznie w tej obroży na osiedlu:cool3:, chociaż jemu penie ta obroża wiele grozy nie doda:lol: mieliście ją już, czy kupiliście?

Posted

a no sliczna mi sie zawsze bardzo podobala i Tyskowi tez:) a obrozke mamy juz od 2 lat ale jakos tak nie zakladalismy jej :) kupilismy na majowce w 2004 roku:)
jutro znow do weta lecimy tzrymac kciuki by juz dobrze z uszami bylo :) a teraz zegnam wszystkich ide sie kompac i spac
papap dobranoc koorowych snow i ucalujcie psiaki od nas :) na dobranoc

Posted

teqquila napisał(a):
witam wszystkich
no wiec dzis znow u lekarza i znow zastrzyki :( nastepna wizyta w czwartek moze juz obedzie sie bez zastrzykow !! ah ta moja bida zawsze cos

Tysiu, zdrowiej zdrowiej, bo do niedzieli niewiele czasu :lol: . Opa za to ma naderwaną trzecią powiekę... przez naszego diabełka :diabloti: .

Posted

a no uszki juz dzis ladnie wygladaaj nie sa juz spuchniete :) tylko mamy problem z zakraplaniem kropli bo jak mnie widzi to ucieka:) Simbik Teufel naprawde stal sie diabelkiem :) ja sie juz niedzieli doczekac nie moge :)

Posted

teqquila napisał(a):
no w sumie to go przewialo lub lezal w przeciagu znaczy glowa:) ! tak wet powiedzial ze biednego Tyska jesien dopadla:)

a bo trzeba Tyśkowi nauszkinki zakladac:evil_lol: