Bodziulka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nie chorować - nie pozwalamy! :mad: :crazyeye: A co to ma zanczyć, że kot zabiera Tysiowi miejsce w łóżku??!!?? Exmitować kocura! :diabloti: ;) Quote
simbik Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Kurujcie się, kurujcie, bo do zawodów czasu nie wiele :lol: . Ja też ledwie dycham, ale mam wrażenie że jest ciut lepiej. Quote
e.v.a Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 czesc chorowitki:multi: zdrowka zyczymy:multi: :razz: Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dzieńdoberek, już jesteśmy:multi: taki jeden faflun przesłonił mi świat, jest już bezpieczny, wiec mamy troszkę wiecej czasu. Jak tam zdróweczko, chorowitki??????, My za niedługo lecimy na działeczkę, będą kiełbaski i pieczone ziemniaczki z ogniska (to przy okazji palenia wyciętych gałęzi:cool3:):evil_lol: Quote
teqquila Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Bodziulka to kotka :) mam jeszcze jedna :P Simbik mnie garlo tak boli eh katar juz mi przechodzi najgorzej to ten kaszel :P gorzej z Tyska uszami mam nadzieje ze jutro wet powie ze juz dobrze dziekujemy za zyczenia a teraz specjalnie dla Was zdjecia :) Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 hehe Tysio ludzi straszy w tej obrozce:evil_lol: mowie, jeszcze mu tylko zalozyc taki czarny kaganiec z cwiekami i bedzie git:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 nieważne kotek czy kotka - ważne, że nielegalnie zajmuje Tysiowi przestrzeń łóżkową ;) Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Skasowało mi posta:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: My mielismy taką samą obróżkę w ciut cimniejszym kolorze:cool3: :cool3: Ale ja ją zgubiłam:diabloti: A Tysiek śliczny jak zawsze:multi: :multi: Quote
teqquila Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a teraz zdjecia dueciku :) Tyson i Teay<Tija> nie wiem jak sie pisze :P ukochana kolezanka Tysiatka :) Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A jaka ładniutka:crazyeye: :crazyeye: :loveu: Ale szaleństwa:cool3: Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 super fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ale fociszy do oglądania, no, no, no:evil_lol: Tysik widze, że też zaczyna działać psychologicznie w tej obroży na osiedlu:cool3:, chociaż jemu penie ta obroża wiele grozy nie doda:lol: mieliście ją już, czy kupiliście? Quote
teqquila Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a no sliczna mi sie zawsze bardzo podobala i Tyskowi tez:) a obrozke mamy juz od 2 lat ale jakos tak nie zakladalismy jej :) kupilismy na majowce w 2004 roku:) jutro znow do weta lecimy tzrymac kciuki by juz dobrze z uszami bylo :) a teraz zegnam wszystkich ide sie kompac i spac papap dobranoc koorowych snow i ucalujcie psiaki od nas :) na dobranoc Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Za uszka:kciuki: :kciuki: :kciuki: My również mówimy dobranoc:sweetCyb: Quote
Magda-Amir Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 jaki piekny tajsonek :loveu: :loveu: :cool3: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dzień doberek!!! śliczne są te fotki jesienne Tysonika :loveu: Quote
teqquila Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 witam wszystkich no wiec dzis znow u lekarza i znow zastrzyki :( nastepna wizyta w czwartek moze juz obedzie sie bez zastrzykow !! ah ta moja bida zawsze cos Quote
Imbirka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Zdrowiej szybciutko Tysiu:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
simbik Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 teqquila napisał(a):witam wszystkich no wiec dzis znow u lekarza i znow zastrzyki :( nastepna wizyta w czwartek moze juz obedzie sie bez zastrzykow !! ah ta moja bida zawsze cos Tysiu, zdrowiej zdrowiej, bo do niedzieli niewiele czasu :lol: . Opa za to ma naderwaną trzecią powiekę... przez naszego diabełka :diabloti: . Quote
teqquila Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 a no uszki juz dzis ladnie wygladaaj nie sa juz spuchniete :) tylko mamy problem z zakraplaniem kropli bo jak mnie widzi to ucieka:) Simbik Teufel naprawde stal sie diabelkiem :) ja sie juz niedzieli doczekac nie moge :) Quote
e.v.a Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 hejjj chorowitki :multi: ojoj biedny Tysonik :shake: jak to sie stalo ze tak mu uszka zaatakowalo?:razz: Quote
teqquila Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 no w sumie to go przewialo lub lezal w przeciagu znaczy glowa:) ! tak wet powiedzial ze biednego Tyska jesien dopadla:) Quote
e.v.a Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 teqquila napisał(a):no w sumie to go przewialo lub lezal w przeciagu znaczy glowa:) ! tak wet powiedzial ze biednego Tyska jesien dopadla:) a bo trzeba Tyśkowi nauszkinki zakladac:evil_lol: Quote
Recommended Posts