e.v.a Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Imbir1']jeszcze jedno zdjęcie Tysia znalazłam (tylko od tyłu):evil_lol: hipopotam :evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Imbir Czarek i Kaja napewno uciesza sie z 3 mieszkanca ich posłania :) W sumie jezeli zaczołbym karmić psy puffim z biedronki :) To moze i bym chciał 3 psa :) Quote
teqquila Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 oleg a ja chcialam boksera zoltego w prazki ale jakos tak wyszlo ze jest bez :) bo takie mi sie najbardziej podobaly :) Julio dziekujemy za ladniutkie zdjecie w ramce :) a zaowarzyliscie co on wyciaga :P Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wiecie- Dagon to ON:evil_lol: przynajmniej taki pies miał być...:eviltong: Nie pamiętam co on wtedy wciągał, ale pamiętam ze na niego krzyczałas;) Quote
leemonca Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 i mówią, że to mój Hakerek jest ekshibicjonistą!!! Quote
teqquila Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 hehe leemonca hehe boksie tak maja:) hehe Aska on wyciagal chleb jakis taki byle jaki a przypomnialo sie jak Imbir salate wyciagal moze boksie tak maja ?? ja na niego krzyczalam no co Ty:P Quote
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 to był chlebek dla kaczek już dobrze rozmoknięty:evil_lol: Imbir woli jedzenie dla łabędzi - sałatę:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 wkoncu sie zmobilizowalam i wkleje kilka foteczek :) grzecznie sucham panci a tak pancie kochammm tak panci sucham tak do panci biegne a tak odpoczywam :) Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='teqquila']a tak pancie kochammm jak ja kocham swoją pańcię:loveu: , słodkie to zdjęcie:lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ale świetnie :multi: :loveu: :loveu: A mój żadko mnie tak całuje:roll: Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 madzia a moj to jak by mogl to my mnie na smierc zalizal :)Julia nie musialam go dlugo namawiac :D a tak wogole to w reku trzymam najukochansza zabawke Tyska :) ta zabawke dostal jak przyjechal do mnie do domku :) i od tamtej pory ja tak kocha zdarza mu sie czasami ja gdzies zawieruszyc :P ale zawsze ja znajduje :P Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Mój naprawdę bardzo żadko kogoś liże po twarzy:roll: Musi naprawdę kogoś bardzo lubieć, wręcz koffać:eviltong: A zgadnij kogo najczęściej liże:eviltong: :loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No, on cie rzeczywiście koooocha:loveu: fota przecudowna. Świetne jest tez 'tak do pańci biegne'- latający pies:lol: wogóle Tysiek jest sliczny:loveu: i wcale nie krzyczałaś tylko uwage zwracałas ze chleb to nie dla piesków:evil_lol: Madzia..hhhmmm swoje odbicie?;) Dagon natomiast lize w ucho... Ada- o spotkaniach to szoruj na 'spotkanko w łodzi':p Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Adeczka na spacer wcale nie trzeba miec ulozonego psiaka my chodzimy w takie miejsca by psy mogly swobodnie biegac i sie bawic by nikomu nie przeszkadzaly i zawsze z dala od ulic :) sztuczki tez nie sa potrzebne a jak uwazasz ze Twoj piesek sie nie slucha to zawsze na lince moze byc takiej dlugiej :) Asia wiesz ja wole by nie bral tego do mordy on ma tak delikatny zaladek ze sie po prostu boje :P juz tyle razy z nim przchodzilam bole brzuch wymioty itp ze wole ni kuscic losu :P Quote
Imbirka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 troszkę mnie zainspirowaliście:lol: Zdjęcie rodzinne:lol: Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Julia bardzo ladne dziekuje zaraz przesle mamie :) napewno sie ucieszy :)a teraz juz lece z Tyskiem na spacer :) bede wieczorkiem a i jeszcze meczyk musze ogladac :P ale dopiero od drugiej polowy bo teraz z psem :P Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 jestesmy juz wybiegani :) a i kibicujemy :) jak zawsze :) a dzis Tysiek mial spacer ze swoja kochana kotka i nikomu nie dal podejsc bo ludzie sie kotem zachwycali jak by kota nie widzieli :P:) Quote
apple Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To niesamowite ale w moim bloku mieszca taki sam bokser i też nazywa się TYSON. Niesamowite jak są podobni:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To niesamowite, piękne:eviltong: to zdjęcie, Julia brawo:multi: <A widze, że apple dotrzymała słowa:eviltong: :p > Quote
apple Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja zawsze dotrzymuję słowa i zapraszam na moja stronkę. Dopiero zaczynamy ale to cos na smaczek i na początek:cool3: Quote
teqquila Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 no ja juz ja odwiedzilam :) o kurcze ja myslalam ze TYlko moj piessie wabi Tyson :) Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 tequuila, a nie masz przypadkiem jakiś zdjęć.:roll: :eviltong: I jeszcze jedno, wytłumacz mi, o co chodzi z tym spacerem z Tysiem i kotem:roll: mam rozumieć, że ty kota też na spacery zabierasz:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jejj jaki liz wielki :loveu: :evil_lol: a ile sliny na buzi potem :eviltong: Quote
Recommended Posts