teqquila Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 my juz trenujemy ponad rok no z przerwa na zime:) a to kolejne fotki :)Julia witam juz chyba nie dziendoberek ale dobry wieczor i jak wrocilem do domu to padlem Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zabójcze:loveu: :loveu: :loveu: A Tysonik tak spokojnie stał przy tych kozach:crazyeye: :crazyeye: , bo Medzio mój koffany:loveu: , jak ostatnio karmiłam kózki przez ogrodzenie, to co chwilę je przeganiał:roll: Quote
Imbirka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ale fajną Tysio ma żółtą zabaweczkę (ręczniczek):evil_lol:;) i Tysio w łóżku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Madzia a my sie obijamy bo leczymy chory stawik Imbirka. Narazie nie możemy sobie pozwolić na takie intensywne skakanko. Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Imbir1 napisał(a): Madzia a my sie obijamy bo leczymy chory stawik Imbirka. Narazie nie możemy sobie pozwolić na takie intensywne skakanko. Acha, to trzymamy kciuczki za szybciutki powrót Imbirka do zdrowia i, rzecz jasna, treningów:p :p :p :p Quote
teqquila Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 tak Tysik sie wogole nie interesowal tymi kozkami :) a bo my teraz ostro cwiczymy bo na zawody jedzie my 15 :P i troche trzeba sie przygotowac :) a biedny Imbirek ma chora lapenke my tez zyczymy powrotu do zdrowia :) Quote
simbik Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Super fotki (szczególnie skoki w duecie :lol: ) i fajny ten tor. Wybieracie się tam może w tygodniu? Byłabym chętna, dajcie znać jakbyście się wybierały :roll: . Quote
teqquila Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 no w sobote chyba bedzie to seminarium z Hania z cavano wlasnie u Izy:) Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :hmmmm: :hmmmm: jakie seminarium? ja nic nie wiem :niewiem: Quote
Klaudia:-) Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Julia poczytaj na łódzkim forum,będzie seminarium agility z Hanią z warszawskiego klubu Cavano,chcemy trochę się doszkolić przed zawodami Quote
teqquila Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Klaudia nie wiem czy ja bede bo sie wlasnie rozlozylam i nie wiem czy sie do soboty wykuruje:) Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 kuruj, sie kuruj kobieto, ledwo poszła do szkoły i już chora:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, przecież tak to mają tylko dzieci w przedszkolu:evil_lol:;) A z łódzkim forum mam troche problemy, nie wiem co jest grane ale w pracy to mi wogóle nie chce chodzić, a ostatnio w domu też zastrajkowało:shake:, nie wiem czy moje programy antywirusowe nie zaczynają mi blokować wejścia Quote
teqquila Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 hehe biedna Julia !! a co bedzie jak na dogo nie bedziesz mogla wejsc?? mi strasznie wolno chodzi necik ale chodzi :) i sie otwiera wsystko :) a ja sie zarazilam od mamy ktora chorobsko do domu przyniosla :P a ja dzielnie do szkoly chodze :P Quote
leemonca Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 tylko nie kichaj w monitor cobyś nas nie pozarażała :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ale ładny nowy avterek:cool3: :cool3: :lol: A moze jakieś nowe focisze:razz: Quote
Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 kobieta nam na przeziębienie zdych więc nie wiem czy sie da namówić:evil_lol::lol:;) Quote
simbik Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nowy avatarek extra :multi: , a mnie też choróbsko dopadło :razz: . Quote
teqquila Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 nowy avatorek wczoraj w nocy robilam :P:D !!! fajnie ze sie Wam podoba!! wczoraj Tysiek trzepal uszami wiec mu zakroplilam krople , w nocy nie mogl spac bo go bolaly wiec ja rano taka chora sie wybralam z nim do weta !! ma zapalenie uszu ! wet jak mu chial ziasc troche tej wydzieliny to Tysik tak skomlal<bidny dzidzius moj> !1 wet sie wystraszyl powiedzial ze go jeszcze takiego nie widzial!! dostal jakis antybiotyk witaminki i leki przciwbolowe wszytsko w zastrzykach!! ja dostalam krople i jakis plyn do uszu !! jutro musimy jechac znowu !! a i powiedzial ze jak beda go w nocy szy bolaly to mam mu dac pyralgine !!a to wszystko przez to ze musialo go zawiac znaczy musial sie polozyc w przeciagu a ja tego nie wylapalam :(a zdjecia hm.. nie mam zadnych ale moge zrobic Quote
Imbirka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 teqquila napisał(a):... ja dostalam krople i jakis plyn do uszu !! :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Justyna ty też masz coś z uszami?:crazyeye: Myślałam, że się tylko przeziębiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio, buziaki dla Tysia, niech szybciutko wraca do zdrowi:lol: Quote
teqquila Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 no ja dostalam dla psa by mu zakraplac:P juz mu przekazalm :) buziaki jaki teraz zadowolony ze pancia go wycalowala:P Quote
teqquila Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 no tak jak fotek nie ma to nikt do nas nie zaglada:( a my chorzy i nikt nawet sie o nas nie pyta :P Tysik dzis znow dostal zastrzyki nastepna wizyta w poniedzialek na tym widac jakie ma biedne uszolki Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 A co to za skarby są tam schowane, że Tysik tak na nie poluje:cool3: :cool3: A jak się czujecie, wycałuj Tyśka - Ptyśka i wracajcie oboje do zdrówka:multi: :multi: Widzę nową, ładniutką piłeczkę:razz: :razz: Quote
teqquila Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 pileczka jest kupiona dawno ale dopiero teraz wyjeta :Pa w tej skrzynce sa bulecki wiec on sobie tam podbiera :P jak ma na nie ochote :P Tysuniek wycalowany Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 teqquila napisał(a):Pa w tej skrzynce sa bulecki wiec on sobie tam podbiera :P jak ma na nie ochote :P Tysuniek wycalowany Ale spryciarz:lol: :lol: Quote
Recommended Posts