supergoga Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 A ja już widziałam te zdjęcia. Rewelka. Parys jest pięknym psiakiem. I tak sobie biega swobodnie. I przychodzi na zawołanie? Muszę na stronie fundacyjnej wstawić jego fotki. Quote
snuszak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cudeńko się z niego zrobiło :loveu::loveu::loveu: Quote
annazz Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Parys-Niuniek biega luzem albo w zagrodzie psiej na działce lub na terenach za miastem. Biała iż jest wyjątkowo łagodna to do bezpiecznych nie należy - a psiarze wiedzą jak "stado" może zareagować w sytuacji krytycznej. Zaś zabawa w kagańcu- to nie zabawa. Niuniek przychodzi na zawołanie. Szkolenie z nagrodami to najlepsza metoda. Wie gdzie może robić kupki (a nie zawsze tak było). Niestety wciąż pozostało mu (chyba" poschroniskowe") piszczenie do wszystkich napotykanych psów "zaprzyjażnijmy się koniecznie". Białej się to niezbyt podoba i próbuje konkurencję unicestwić - niestety! Nad tym też pracujemy! Tu zabawa z próbą dominacji. Quote
PaulinaT Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ślicznie! Parys nie do poznania - wygląda jak szczeniaczek :lol: Cudna z nich para. Quote
Lilmo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A Parys od dziś będzie miał nową "siostrzyczkę"! :multi: Quote
annazz Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Parys-Niuniek, Biała, Perełka, Kruszynka, Lalunia i Fistaszek życzą dobrych domków i radosnych świąt w tych domkach, oby szczęście zawitało do pokrzywdzonych przez los i złych ludzi zwierzaczków oraz wszelkiej pomyślności dla życzliwych opiekunów w nadchodzącym roku! Quote
supergoga Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Czy to jest nasz Parys. Taki piękny psiak? Tak się ciesze, że ma się dobrze. Widac po nim, jaki zadowolony. I my życzymy Wam wszystkim, niezależnie od ilości kończyn szczęścia, spokoju w Święta oraz powodzenia we wszystkich poczynaniach oraz zdrówka z Nowym Roku. Quote
Lilmo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies! :) Co prawda już po świętach, ale za to życzę Wam wszystkim dużo szczęścia, radości i miłości w Nowym Roku! :) Quote
annazz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oto kilka nowych fotek Parysa-Niuńka z zimowego spaceru Quote
supergoga Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Oj nie, tego mi nie wmówisz. Co zrobiłaś z naszym Parysem. Podmieniłaś psa, wzięłas jakiegos rasowca a nasza łysinke gdzies do drzewa przywiązałaś. Ja chcę Parysa widzieć. Przecież to nie Parys....buuuu. Taki piekny by był? Quote
annazz Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czyżbyś tęskniła za tamtą "wersją"? he,he,he.... Quote
Lilmo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia! :loveu: Jaki on piękny i szczęśliwy! :loveu: Quote
annazz Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wkrótce będzie rok jak Parys-Niuniek zawitał do nas. Stał się przemiłym domownikiem. A oto kilka fotek zostatniego słonecznego weekendu. Quote
supergoga Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jest piękny. Tak się cieszę że do Was trafił. W ma super kumpelę do towarzystwa. Buziaki w wysmukły pyszczek dla niego. Quote
supergoga Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 O rany, ale futrzak. Jednak przyznaj się, co zrobiłas z łysolem. Wymieniłas na pewno. Jaki piekny pies. Niezwykły i usmiechnięty. Tak się ciesze. Bardzo. Quote
annazz Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 To już trzecia jesień Paryska w naszym domu Quote
supergoga Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Jaki on piękny. Bylismy ostatnio zawożąc Age na obóż w lesie w któym spacerowałam z łysym Parysem - w drodze do Ciebie. Wspominałam. Nie mogę uwieżyć że z tego psa takie cudo zrobiłaś. Nie wiem co powiedzieć i cały czas jak dziękować. Collie i sheltie to moja wielka psa pasja - a Parys tyle złego przezył...a teraz kwitnie! Dziękujemy!!! Quote
supergoga Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Nie mogę się nagapić na Paryska. Jest coraz piękniejszy, wygląda jakby młodnial. A jak zdrowie chłoptasia. Buziaki dla Was noworoczne wielkie bardzo. Quote
annazz Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Styczniowa "kontrola" działki wypadła pozytywnie to i pobiegać było można a potem w domku należycie odpocząć. Quote
Recommended Posts