Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja już widziałam te zdjęcia. Rewelka. Parys jest pięknym psiakiem. I tak sobie biega swobodnie. I przychodzi na zawołanie?
Muszę na stronie fundacyjnej wstawić jego fotki.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Parys-Niuniek biega luzem albo w zagrodzie psiej na działce lub na terenach za miastem. Biała iż jest wyjątkowo łagodna to do bezpiecznych nie należy - a psiarze wiedzą jak "stado" może zareagować w sytuacji krytycznej. Zaś zabawa w kagańcu- to nie zabawa. Niuniek przychodzi na zawołanie. Szkolenie z nagrodami to najlepsza metoda. Wie gdzie może robić kupki (a nie zawsze tak było). Niestety wciąż pozostało mu (chyba" poschroniskowe") piszczenie do wszystkich napotykanych psów "zaprzyjażnijmy się koniecznie". Białej się to niezbyt podoba i próbuje konkurencję unicestwić - niestety! Nad tym też pracujemy!

Tu zabawa z próbą dominacji.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Parys-Niuniek, Biała, Perełka, Kruszynka, Lalunia i Fistaszek życzą dobrych domków i radosnych świąt w tych domkach, oby szczęście zawitało do pokrzywdzonych przez los i złych ludzi zwierzaczków oraz wszelkiej pomyślności dla życzliwych opiekunów w nadchodzącym roku!

Posted

Czy to jest nasz Parys. Taki piękny psiak?
Tak się ciesze, że ma się dobrze. Widac po nim, jaki zadowolony.

I my życzymy Wam wszystkim, niezależnie od ilości kończyn szczęścia, spokoju w Święta oraz powodzenia we wszystkich poczynaniach oraz zdrówka z Nowym Roku.

Posted

Aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies! :) Co prawda już po świętach, ale za to życzę Wam wszystkim dużo szczęścia, radości i miłości w Nowym Roku! :)

Posted

Oj nie, tego mi nie wmówisz. Co zrobiłaś z naszym Parysem. Podmieniłaś psa, wzięłas jakiegos rasowca a nasza łysinke gdzies do drzewa przywiązałaś.
Ja chcę Parysa widzieć.
Przecież to nie Parys....buuuu.

Taki piekny by był?

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jaki on piękny. Bylismy ostatnio zawożąc Age na obóż w lesie w któym spacerowałam z łysym Parysem - w drodze do Ciebie. Wspominałam. Nie mogę uwieżyć że z tego psa takie cudo zrobiłaś. Nie wiem co powiedzieć i cały czas jak dziękować. Collie i sheltie to moja wielka psa pasja - a Parys tyle złego przezył...a teraz kwitnie!
Dziękujemy!!!

• 2 months later...
  • 1 month later...