basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dogomanka- zapytaj dudzi ja moge podskoczyc sprawdzić czy jest pies mój wujek może się wykłócić że to był jego pies, bo ma gadane, Hiena pała miłością do wszystkich chciałam ją wziąć na te dwa tygodnie ale nie mam niestety możliwości, nikogo znajomego też nie wymysliłam Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kurde, ale patowa sytuacja :shake: gorzej jak trafi nie wiadomo gdzie... Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='basiapron']dogomanka- zapytaj dudzi ja moge podskoczyc sprawdzić czy jest pies mój wujek może się wykłócić że to był jego pies, bo ma gadane, Hiena pała miłością do wszystkich chciałam ją wziąć na te dwa tygodnie ale nie mam niestety możliwości, nikogo znajomego też nie wymysliłam[/QUOTE] No własnie sie jej zapytam.To do kiedy ten DT dokladnie potrzebny? Quote
maciaszek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wiewiórka wyjechała na 2 tygodnie. Powinna 9 sierpnia wrócić i wtedy przejąć Hienę. 14 lipca Wiewiórka napisała, ze Hiena jest w schronie, czyli dzisiaj kończy się jej kwarantanna (pod warunkiem, że nie trafiła tam wcześniej niż 14.07.). Basiapron będzie próbowała ją wydobyć (póki jest czas), TYLKO CO DALEJ?! Czy w ogóle ją wyciągać? No bo gdzie ją umieścić (jeśłi dt w Kielcach nie wypali)? Skąd wziąć kasę na ew. hotelik? Quote
polciuaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja do Kielc pod koniec tygdnia bede jechac i wracam koło 9-10 i wtedy ktoś musdiałby Hienę odebrać odemnie i przekazać ją Wiewiórce. Tylko nie moge się ciągle z Patrycją skontaktowac.:roll: Quote
basiapron Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 więc tak-właśnie dzwoniłam do schronu, mam przedzwonić za 10 minut, Pan zobaczy czy pies jeszcze jest Wiewiórka napisałą ze super jak ją wydostaniemy tylko nie wie czy da radę ją wziąść mam znajomą Panią prowadzącą hotel dla psów-20 zł za dobę, ale musze sie zorientować czy jest tam miejsce jeśli Hiena dalej jest w schronie to poproszę Pana żeby do jutra ją przetrzymali i będziemy musieli pilnie skombinowac kasę na hotel jesli tymczas wypalil-wyjdzie taniej bo krócej będzie w hotelu zaraz edytuje tego posta-po telefonie do schronu [COLOR=Red][B]bardzo miły pan powiedział że pies został adoptowany wczoraj[/B][/COLOR] Quote
maciaszek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No i wyszło jak wyszło. Bez sensu... Miejmy tylko nadzieję, że Hiena trafiła w odpowiednie i odpowiedzialne ręce. Quote
koosiek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='maciaszek']No i wyszło jak wyszło. Bez sensu... Miejmy tylko nadzieję, że Hiena trafiła w odpowiednie i odpowiedzialne ręce.[/quote] Dokładnie to, co chciałam napisać :roll: Quote
maciaszek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A ja chciałam jeszcze podziękować basiapron za zaangażowanie! Quote
basiapron Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='maciaszek']A ja chciałam jeszcze podziękować basiapron za zaangażowanie![/quote] gdybym jeszcze cos zdzialala:shake: Quote
Jasza Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 I tak dzięki Basiapron... Ja też mam nadzieję, że Hienka trafiła dobrze... Quote
Wiewiórka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Nie ma możliwości dowiedzieć się gdzie jest Hiena? Quote
basiapron Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Wiewiórka']Nie ma możliwości dowiedzieć się gdzie jest Hiena?[/quote] jedyne co to rozglądać się, to był charakterystyczny pies.a jest ochrona danych osobowych więc innej możliwości nie ma Quote
Recommended Posts