Helga72 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Karmelek jest kolejną ofiarą wakacji :placz:Znalazła go moja kochana szefowa ale nie może zatrzymać psinki bo mieszka na 4 pietrze a Karmelek ma po starym złmaniu żle zrośniętą łapkę i niestety nie może chodzić po schodach . Został znaleziony wczoraj jest noszony na rekach kilka razy dziennie na kupke i siusiu.Psiaczek jest kochany milutki przytulaśny nie ma jeszce roczku taka kochana waniliowa kuleczka :loveu:siega do kolan . Błagam o pomoc szefowa płacze cały dzień nie chce go oddać do schroniska :-( Może pomóc finansowo ale nie może go zatrzymać :shake: Błagam pomóżmy może znajdzie się jakiś tymczasik dla Karmelka . Przed nim pewnie operacja na łapke i odjajczanie piesek musi mieć spokój i troskliwą opiekę a ja jestem totalnie zapsiona . Szefowa i jej tz mogą psinkę dowiezc do DT jeśli się taki znajdzie i w miarę możliwości wspomagać Karmelka finansowo. Wiem , że na cioteczki z Dogo zawsze można liczyć czekam na jakieś pomysły plissssssssssssssss..... Quote
Helga72 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 i w górę śliczny maluchu :multi:może cioteczki cos wymyslą :evil_lol: Quote
majqa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Helgo, poproś o jeszcze inne fotki, pisałam Ci w jakim stylu. Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy można prosić o foteczkę tej łapeczki, jak to wygląda. W jakim jest stanie. Czy wet widział. Czy to operacyjne jest. Taki pies w schronisku nie przeżyje. Trzeba mu szukac domu biegusiem. MOże jakieś organizacje niemieckie, oni często mają domy z ogrodami dla takich psiaków i środki na zabiegi wet. Tak tylko głośno myślę na gorąco. Quote
Helga72 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Karmelek ma dom :multi: już dzisiaj jedzie do swojego domku do Tomaszowa Mazowieckie koszty operacji i rehabilitacji a także kastracji pokryje moja szefowa :multi: własciciele bez problemu zgodzili sie na odwiedziny u Karmelka nawet częste ;) Quote
Poker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Helga72 napisał(a):Karmelek ma dom :multi: już dzisiaj jedzie do swojego domku do Tomaszowa Mazowieckie koszty operacji i rehabilitacji a także kastracji pokryje moja szefowa :multi: własciciele bez problemu zgodzili sie na odwiedziny u Karmelka nawet częste ;) ja tez chce taka szefowa miec :loveu::multi: Quote
majqa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gorące podziękowania państwu z Tomaszowa, szefowej Helgi, a zupełnie osobne Tobie, Supergogo za szybką reakcję!!! :loveu: Quote
Helga72 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kochane cioteczki z całego serca dziekuję za okazaną pomoc i wsparcie jak zawsze jesteście niezawodne :loveu: W przyszłym tygodniu startuje z następnym wątkiem tam też bardzo Was proszę o odwiedzanie :oops: Quote
Recommended Posts