Arlene Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witam w nowym roku wszystkie chi i nie-chi oraz psiarzy ;) Jak minął Wam Sylwester? Psiaki bały się fajerwerków? Moja "Boża Krówka" jakieś pół godziny po północy się trzęsła, bo dodatkowo zaczęły pękać z powodu ciepła balony :shake:
cuciola Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Yoghi sie nie bal fajerwerkow..byl nad morzem a my bawilismy sie w Monachium.. pytanko do chihuahuaowiczow :lol: czy szczeniaczkowi moga oklapnac uszka? czy znowu sie podniosa? corka uzytkowniczki labowego forum kupila chihuahua i opadlu mu uszka a juz ponoc ladnie staly..co mozna zrobic?
olcha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='cuciola']Yoghi sie nie bal fajerwerkow..byl nad morzem a my bawilismy sie w Monachium.. pytanko do chihuahuaowiczow :lol: czy szczeniaczkowi moga oklapnac uszka? czy znowu sie podniosa? corka uzytkowniczki labowego forum kupila chihuahua i opadlu mu uszka a juz ponoc ladnie staly..co mozna zrobic?[/quote] Mogą opaść, Tekili też opadły (najczęściej przyczyną jest wymiana zębów). Ale jak najszybciej musi doprowadzić je do prawidłowego stanu! Bo już tak zostaną! Po pierwsze gotować masę chrząstek, dawać więcej wapnia i co najważniejsze podkleić! Najlepiej takim plastrem do zaklejania pępowiny u niemowlaków, nie klei się i jest leciutki (w aptece można dostać za grosze). Tekila nosiła plaster jeden dzień i noc (czy jakoś tak już nie pamiętam) i jej ładnie znów stanęły.
cuciola Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wielkie dzieki olcha za odpowiedz..zaraz przekaze to co napisalas,bo to pierwszy piesek tej pani i pewnie jeszcze wielu rzeczy nie wie..a uszka czytajac z tego co napisalas latwo popsuc..szkoda by bylo
olcha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='cuciola']wielkie dzieki olcha za odpowiedz..zaraz przekaze to co napisalas,bo to pierwszy piesek tej pani i pewnie jeszcze wielu rzeczy nie wie..a uszka czytajac z tego co napisalas latwo popsuc..szkoda by bylo[/quote] Mnie Panie w ZK nakrzyczały za to :oops: I tak mnie nastraszyły....jedna mi opowiedziała, że miała taką sliczna cziłkę i nie wiedziała o tych uszkach,,,a jak się dowiedziała to już było za późno i żałowała, że zmarnowała takie cudeńko :shake: Dobrze, że się w porę dowiedziałam :p
cuciola Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 juz wlascicielka chilki wie,ze uszka mozna podkleic.. :) ddzieki jeszcze raz olcha! aha..pamietacie jak pisalam wam kiedys o wloskim chihuahua ktory uciekl,a znaleziono go w Wigilie? maluch ma sie juz dobrze,ma apetyt,na szczescie wszystkie badania sa ok.Jest tylko jedyny problem..bardzo boi sie teraz wychodzic na dwor. :(
Sabi11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witajcie wpadł nam do głowy z Ritą pomysł zrobinia top listy chi zapraszamy wszystkich dopiszcie się zrobimy najwiąkszą baze cziłek w polsce .
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Sabi11']Witajcie wpadł nam do głowy z Ritą pomysł zrobinia top listy chi zapraszamy wszystkich dopiszcie się zrobimy najwiąkszą baze cziłek w polsce .[/quote] Świetny pomysł! :klacz:
Arlene Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Świetny, świetny! Rozwaliło mnie zdjęcie na tej topce... :lol::lol::lol: PS: Nieśmiało zapraszam do galerii Nuki :)
ksara Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witajcie po długiej przerwie :multi: Kto pamięta Pyzę ??? ;) Dzisiaj Pyza kończy pierwszy roczek :loveu: i oczywiście wygląda już jak czi :lol:
Asiaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No to dawaj zdjęcia tej rocznej już Pyzuni!!! Mniam, mniam, jakie smakowite imię!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr.
olcha Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='ksara']Witajcie po długiej przerwie :multi: Kto pamięta Pyzę ??? ;) Dzisiaj Pyza kończy pierwszy roczek :loveu: i oczywiście wygląda już jak czi :lol:[/quote] Ojjj nie pamiętamy :shake: Fcale nie pamiętam :shake: Z chęcią bym sobie przypomniała na jakimś zdjęciu :evil_lol: DAWAJ TĄ TRUSKAWECZKĘ!!!!
olcha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='ksara']Wieczorkiem wstawię fotki truskaweczki :lol:[/quote] Jest już wieczór?????? ;) Szybko szybko szybko
ksara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A to właśnie Pyza :multi: [IMG]http://www.glogosia.pl/srodek/nowosci/pyza-4a.jpg[/IMG]
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pyzunia!? Jaka tam pyza, toż to szczupaczek...:lol: Pzdr.
olcha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='ksara']A to właśnie Pyza :multi: [IMG]http://www.glogosia.pl/srodek/nowosci/pyza-4a.jpg[/IMG][/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Oddawaj Pyze chuda cziłało! ;) Ale wyyyrooosła :crazyeye: szok totalny! A jak wam idzie na wystawach?
cuciola Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Pyzy z okazji roczku! zdjecie przepiekne ale jedno nam nie wystarczy :D
Sabi11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hej hej hej - co z Wami czemu nie widze waszych bannerków na topce ??????????????? zróbmy nasza cziłkową topkę nie ma tekiej jeszcze a ja tak się staram tak ją reklamuje na innych topkach a Wy nic hm aaaaaaaaaa
ksara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pyza dopiero w tym roku zawita na ringi. Była zgłoszona do Kielc, ale nie mogliśmy jechać, a do Nowej Rudy zapomnieliśmy ją zgłosić :oops: ,musieliśmy też czekać na jej włoski bo coś gładka była :roll: Pyza jest troszkę większa od mamusi,waży 2kg.Przyznam,że jest bardzo pyskata,uwielbia straszyć moje boksery :evil_lol:
olcha Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='ksara']Pyza dopiero w tym roku zawita na ringi. Była zgłoszona do Kielc, ale nie mogliśmy jechać, a do Nowej Rudy zapomnieliśmy ją zgłosić :oops: ,musieliśmy też czekać na jej włoski bo coś gładka była :roll: Pyza jest troszkę większa od mamusi,waży 2kg.Przyznam,że jest bardzo pyskata,uwielbia straszyć moje boksery :evil_lol:[/quote] Hihihihih moja Tekila tez pyskata :eviltong: To powodzenia. 200[SIZE=5][B]7[/B] [/SIZE][SIZE=2]to szczęśliwy rok na wystawy :cool3: [/SIZE] A co u Emilki?
ksara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Olcha :) niestety,Emilka nie mieszka u nas :placz: i to jest moja największa porażka :oops: Emilka wyrosła na maleńką, śliczną kruszynkę :multi: Życie pokazało,że piesek ważący zaledwie 2kg może mieć więcej do powiedzenia niż dziewczyna 18 - letnia (teoretycznie jej i Bell Pańcia).
olcha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='ksara']Olcha :) niestety,Emilka nie mieszka u nas :placz: i to jest moja największa porażka :oops: Emilka wyrosła na maleńką, śliczną kruszynkę :multi: Życie pokazało,że piesek ważący zaledwie 2kg może mieć więcej do powiedzenia niż dziewczyna 18 - letnia (teoretycznie jej i Bell Pańcia).[/quote] Ojej szkoda :-( Ale jak to? Agresywna była? Buuu szkoda :-( Masz jeszcze jakieś zdjęcia Pyzy?
ksara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [IMG]http://www.glogosia.pl/srodek/nowosci/pyza-2a.jpg[/IMG] Ten aniołek Pyza to w życiu istny diabeł:evil_lol:
dorbin Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [U]Olcha :smile: niestety,Emilka nie mieszka u nas :placz: i to jest moja największa porażka :oops: Emilka wyrosła na maleńką, śliczną kruszynkę :multi: Życie pokazało,że piesek ważący zaledwie 2kg może mieć więcej do powiedzenia niż dziewczyna 18 - letnia (teoretycznie jej i Bell Pańcia).[/U] nie bardzo rozumiem możesz powiedziec coś wiecej???????????????????
Recommended Posts