Neva Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oprocz ciulalek mam jeszcze w domu dwa kotki SYBERYJSKIE Neva Masquarada. Bianka i Pusia, kiedys pochwale sie i moimi pieknymi kotkami, ale tak na dzisiaj to wystarczy. Chetnie poznam wasze pieski , ciulalki , no i inne tez chetnie:multi::multi::multi:. Moze macie i kotkie w domu. Szkoda ze , na Dogomani nie ma tematu KOTY,
Neva Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wiesz juz skad mnie znasz:-o:-o:lol::lol::lol::lol:. Ja nie wiem czy ja znam ciebie , ale chetnie poznam
Loona Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja bym chciała sie dowiedzieć o co tu chodzi, co to za tajna komitywa :evil_lol: Nie ma za co dziękować, jak będziesz miała jeszcze jakieś zdjęcia do wysłania to mojego maila znasz ;) A ja się jeszcze zastanawiam co to się dzieje z Bonuskiem naszym rudzielcem, Kayla!! widzisz nas?? Jak tam się chłopczyk chowa, to już duży menszczyzna będzie :evil_lol:
Kenduś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Znamy się, znamy się :lol: - prawda Olcha :eviltong: - z innego forum, którego adres zaczyna się na e- :cool3: Ja uwielbiam oglądać maluchy Gabi, bo mimo, że jest ona długowłosa to jej maluchy mają śliczną krótkowłosą sierść bez żadnych zawijańców :evil_lol: Czy te maluszki z poprzedniego miotu Gabi można oglądać na ringach? Bardzo jestem ciekawa jak wyrosły :razz:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam was, ja nie pamietam was z innego forum, chyba jestesvcie pod innym nikiem Olcha to wogole nie znam, nawet nie znam jej pieskow:cool3::cool3::cool3::cool3: Maluszki Gabi nie sa w polsce. Szczeniaczki z poprzedniego miotu mieszkaja za granica i w Polsce ich nie zobaczymy. Szkoda bo to byly calkiem ladniutkie pieseczki. Z tego miotu w Polsce pozostaly 2 suczki, piesek tez wyjechal za granice.Mam nadzieje ze beda wystawiane moje sunie, zapowiadaly sie bardzo ciekawie, a co z nich wyrosnie to zycie pokaze.:lol::lol::lol: Nic nie piezecie o swioch pieskach , mysle ze sie znacie i nie musicie mowic o nich , ale ja was tak naprawde nie znam, chetnie bym poznala wasze ciuleczki:lol:
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 My sie kompletnie nie znamy, więc ja zaczne ;) Moja chihuahua to męzny facecik o imieniu Figaro z hodowli Betyniątka :) Mamy już młodzieżowego championa i prawie dorosłego (nie chwaląc się :evil_lol:) Ma on też padaczkę, dlatego rozmnażany nie będzie. Nie był z resztą kupiony w tym celu, był to najwspanialszy prezent na urodziny jaki dostałam, marzyłam z resztą od maleńkości o chi ;) Myślę, że jest z nami szczęśliwy, nie skarzył się :evil_lol:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Widze ze Figaro miezszka wsrod olbrzymich pieskow i dobrze sie ma. Przykro mi z powodu jegi=o choroby, ale jak widze radzicie sobie z tym. I cale szczescie!. Gratulacje osiagniec na wystawach , to bardzo cieszy:multi::multi::multi: Ja wczesniej tez mialam duze pieski rotweilery i amstafa , ale to bylo dawno.Kocham pieski i takie duze to prawdziwe wyzwanie. Juz bym chyba nie miala sily na takiego duzego szczeniaka , spacery by mnie wykonczyly:lol::lol::lol:. Lenistwo mnie ogarnia jak juz przyjde do domu. A z moimi maluszkami tez mam wesolo, a i pracy mi nie brakuje:evil_lol: Moja hodowla zaczela sie od charta afganskiego. To bylo bardzo dawno a ja bylam mloda i tez taka chuda jak moja Basquinna. Teraz to bardziej pasuje do buldożków:lol:
RitaGBD Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 NEVA witamy cię bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam Miło mi bardzo. Fajnie ze wstawiłas zdjecie:lol: Dziewczynka urocza i jaka ma piekną różową bluzeczkę..... Moje ciulalki nie maja takich pieknych ubranek, a mysle ze ladnie by im było w ubranku/.:multi:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bylam na nowej Topliscie Jak to zrobic zeby wstawic swoja strone?? Mam banerek i to wszystko , mam rowniez strone .Pomozecie ??????????
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jako, że galerki mi brak wstawiam tu :evil_lol: Zdjęcia z wczorajszego spacerku: Mika i Figaro Widzicie jaki szczęśliwy? :) Tam zwykle chodzimy, ale tym razem nawet Fila nie chciała :evil_lol: gdzieś się zapatrzył Tutaj oba dwa piesy :evil_lol: Już miały dosyć, właśnie wracamy ;) Trawka pyszna o każdej porze roku :evil_lol:
olcha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Neva']Wiesz juz skad mnie znasz:-o:-o:lol::lol::lol::lol:. Ja nie wiem czy ja znam ciebie , ale chetnie poznam Nie znamy się, napisałam tak, bo często przeglądam strony internetowe z polskimi czi ;) Na innym forum tylko czytałam co napisałaś, za dużo się tam nie udzielam. Ja posiadam jedną cziłkę Tequila Lack Złote Iskierki biała w rude plamki krótkowłosa (ur 2004) niestety już nie chodzimi na wystawy gdyż Tekcia przeszła operacje na genetyczne zwichnięcie rzepek kolanowych. Najkochańsza, najszybsza i najmądrzejsza psina jaką znam ;) :lol:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Takie spacerki to ja rozumiem:lol::lol::lol::lol:, samo zdrowie. Nawet snieg macie, U nas wiosna w pelni, forsycja kwitnie na moim ogrodzie..... Milo zobaczyc wasze pociechy. Tequila podobny jest do mojej Balbinki z Dogomani, ona ma dopiero rok.Poniewaz nie potrafie wstawiac zdjec, pokaze wam moje pieski i kotki na mojej stronie , moze skozystacie i odwiedzicie mnie na sytronie, zapraszam:multi: www.psy-koty.dog.pl
RitaGBD Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='olcha']Nie znamy się, napisałam tak, bo często przeglądam strony internetowe z polskimi czi ;) Na innym forum tylko czytałam co napisałaś, za dużo się tam nie udzielam. Ja posiadam jedną cziłkę Tequila Lack Złote Iskierki biała w rude plamki krótkowłosa (ur 2004) niestety już nie chodzimi na wystawy gdyż Tekcia przeszła operacje na genetyczne zwichnięcie rzepek kolanowych. Najkochańsza, najszybsza i najmądrzejsza psina jaką znam ;) :lol: O jaka cudna latająca chi ................
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='RitaGBD']O jaka cudna latająca chi ................ Przekażę :eviltong: [quote name='Loona']Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p Oooo nareszcie :multi:
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 olcha napisał(a):Oooo nareszcie :multi: Nareszcie, że zrobili czy, że zauważyłam? :evil_lol:
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Loona napisał(a):Nareszcie, że zrobili czy, że zauważyłam? :evil_lol: Ja nie zauważyłam, więc cieszę się, żeś spostrzegawcza i że zrobili :grins: Już nie jesteśmy "Pozostałe rasy" :eviltong:
RitaGBD Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :lol: [quote name='Loona']Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p No własnie namieszali nam troszkę.... Przefajne zdjęcia ...Świetne miejsce na spacery. Strasznie wam zazdrościmy!!!!!!!!!! My musimy wsiadać do auta i jechac kawałek zeby zobaczyć kawałek trawki czy drzew.............Koło naszego domu wszędzie asfalt i mury wszystko wybrukowali jak szaleni każdy niewielki trawniczek zamienili w bruk .........:-( :-( Pozdrawiamy..
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 RitaGBD napisał(a)::lol: No własnie namieszali nam troszkę.... Przefajne zdjęcia ...Świetne miejsce na spacery. Strasznie wam zazdrościmy! My musimy wsiadać do auta i jechac kawałek zeby zobaczyć kawałek trawki czy drzew.............Koło naszego domu wszędzie asfalt i mury wszystko wybrukowali jak szaleni każdy niewielki trawniczek zamienili w bruk .........:-( :-( Pozdrawiamy.. Ja to na wsi praktycznie mieszkam, tylko koników i krówek brak :evil_lol: Asfalt też jest, ale tylko go przechodzimy i już mamy pola, dalej las, a to co w tle za filą to stara żwirownia gdzie jet mnóstwo miejsca do biegania pod górę i w dół, jest się gdzie wyszaleć. Tylko w niektóre miesjca chodzić nie wolno bo śmieci są i trochę niebezpiecznie. Tylko latem jest kiepsko, bo ludzi dużo chodzi i musimy właściwie o zmroku chodzić, nio i komary :angryy:
cuciola Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ALE FAJNIE ze wydzielono dzial dla chihuahua :)
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja to nawet na nie niby, ale na prawdziwej wsi mieszkam :eviltong: takiej z krowami, świniami, kurami, kaczkami i gołębiami :eviltong: Na spacery z cziłałką u mnie wyjść...uuu....ludzie patrzą jak na wariata! Jak to? Psa na spacer?? Plus puszczone luzem inne wielkie psy, nikt się nie przejmuje. Ale za to tereny spacerowe dalsze boskie, mnóóóóóstwo przestrzeni i zero ludzi :loveu:
Loona Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 olcha napisał(a):A ja to nawet na nie niby, ale na prawdziwej wsi mieszkam :eviltong: takiej z krowami, świniami, kurami, kaczkami i gołębiami :eviltong: Na spacery z cziłałką u mnie wyjść...uuu....ludzie patrzą jak na wariata! Jak to? Psa na spacer?? Plus puszczone luzem inne wielkie psy, nikt się nie przejmuje. Ale za to tereny spacerowe dalsze boskie, mnóóóóóstwo przestrzeni i zero ludzi :loveu: To u mnie jakaś bardziej cywilizowana wieć, sąsiadka nam pozazdrościła, że na spacerki z psami chadzamy taką sforą i kupiła sobie haszczaka (swoją drogę dziwne podejście, jakby z kundelkiem nie można było chodzić tylko z rasowcami :shake:) Na początku to się śmiali, że tyle pieniędzy na psa wydali (i tak nie znali prawdy :evil_lol:) ale potem się przyzwyczaili. Po filach Figaro nie był żadną nowością a prawie dwa razy drożyszy :evil_lol:
olcha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Loona napisał(a):To u mnie jakaś bardziej cywilizowana wieć, sąsiadka nam pozazdrościła, że na spacerki z psami chadzamy taką sforą i kupiła sobie haszczaka (swoją drogę dziwne podejście, jakby z kundelkiem nie można było chodzić tylko z rasowcami :shake:) Na początku to się śmiali, że tyle pieniędzy na psa wydali (i tak nie znali prawdy :evil_lol:) ale potem się przyzwyczaili. Po filach Figaro nie był żadną nowością a prawie dwa razy drożyszy :evil_lol: Pozazdrościć :cool1: u mnie to taka wiocha zabita dechami :cool1:
cuciola Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a ja niby we Wloszech ale u mnie tez wies.. a na dodatek taka,ze pola sa,ale wszedzie wysokie rowy nawadniajace ze jak pies skoczy do srodka to albo ugrzaznie w bagnie albo od razu polamie sobie lapki..wiec na dlugie spacery i tak tylko na lince...
Recommended Posts