Erazm Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Oprocz Ajulowego szkraba, dostaniesz mojego Yoork, dzieci omija, ale wiele maluchow probuje go dorwac, a wtedy:diabloti: Quote
majqa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Błahaha, akurat oddałabyś komuś jedno ze swoich Kochań. :loveu: :evil_lol: Quote
Erazm Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [B]Na szkolenie tylko[/B], moja droga, na szkolenie...:eviltong: Quote
Ajula Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a tak w ogóle to jak się zwierzaczek czuje? nadal tak często sisia, czy już lepiej? Quote
majqa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Sikuniu spoko, już norma. Jak się czuje? No...wyśmienicie, aż za... :evil_lol: Dynamit. :roll: Walki toczy nawet przez sen, co akurat mnie cieszy, bo...jeszcze jakiś czas temu, płakuniał przez sen :-(, zawodził, popiskiwał, a teraz hero całą śnupką. :cool1: Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='majqa']Sikuniu spoko, już norma. Jak się czuje? No...wyśmienicie, aż za... :evil_lol: Dynamit. :roll: Walki toczy nawet przez sen, co akurat mnie cieszy, bo...jeszcze jakiś czas temu, płakuniał przez sen :-(, zawodził, popiskiwał, a teraz hero całą śnupką. :cool1:[/quote] Bo on już wie, że zostaje majeczko u Ciebie i może spać spokojnie :p Quote
majqa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Dziękuję Larko :loveu: za ciepłe słowa. :oops: :oops: :oops: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='__Lara']Bo on już wie, że zostaje majeczko u Ciebie i może spać spokojnie :p[/quote] On to wiedział od początku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Isadora7']On to wiedział od początku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie no...i musiałaś, nie byłabyś sobą!!! :mad: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='majqa']Nie no...i musiałaś, nie byłabyś sobą!!! :mad: :evil_lol:[/quote] baaaaa no jasne:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='majqa']Dziękuję Larko :loveu: za ciepłe słowa. :oops: :oops: :oops:[/quote] ;) Remik to szczęściarz :loveu: Quote
majqa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 A wiecie, że on jest taki uzurpator, że musi mieć swojego jaśka pod głowę??? :-o Jeśli jest tylko jeden, spycha mnie z niego. Nochal Remkowy ląduje mi w oku, włosy łaskoczą, a głowa zsuwa się w czasie walki o podunię. Nie ma siły żeby zechciał się położyć gdzieś niżej, dalej... :shake: Do walki włącza się Mania, na ogół próbując wcisnąć między nas. Nad ranem przychodzi Jola i daje nura pod kołdrę, a Fira nawiedza nas z doskoku. Nie dziwota, że chodzę notorycznie niewyspana. :-( O nisko przelatującej Frani nie wspomnę, bo co nas zaliczy, robi się rwetes i gonitwa za nią, którą usiłuję zdusić w zarodku... Jedna Elka, z której jestem na noc odciążona, nie ma szans się narzucać. I tak noc w noc!!! :placz: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Majga uważam ze masz super, a na poduszce nie jest zdrowo spać i Remik o to dba jak widać. Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='majqa']A wiecie, że on jest taki uzurpator, że musi mieć swojego jaśka pod głowę??? :-o Jeśli jest tylko jeden, spycha mnie z niego. Nochal Remkowy ląduje mi w oku, włosy łaskoczą, a głowa zsuwa się w czasie walki o podunię. Nie ma siły żeby zechciał się położyć gdzieś niżej, dalej... :shake: Do walki włącza się Mania, na ogół próbując wcisnąć między nas. Nad ranem przychodzi Jola i daje nura pod kołdrę, a Fira nawiedza nas z doskoku. Nie dziwota, że chodzę notorycznie niewyspana. :-( O nisko przelatującej Frani nie wspomnę, bo co nas zaliczy, robi się rwetes i gonitwa za nią, którą usiłuję zdusić w zarodku... Jedna Elka, z której jestem na noc odciążona, nie ma szans się narzucać. I tak noc w noc!!! :placz:[/quote] Co za brygada :-o no to masz chyba majeczko przechlapane :mad: :cool1::diabloti: Quote
irenaka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7']Majga uważam ze masz super, a na poduszce nie jest zdrowo spać i Remik o to dba jak widać.[/quote] Też tak uważam, ale Majqa pewnie wejdzie na wątek i nas palnie:scared: Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='irenaka']Też tak uważam, ale Majqa pewnie wejdzie na wątek i nas palnie:scared:[/quote] E nie palnie:shake:najwyzej przywali:evil_lol:pozdrawiam cała rodzinke:lol: Quote
majqa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Buziaki wszystkim Fankom Remigiusza. :loveu: Majqa nie przywali, nie przywali, już jest przyzwyczajona do używania na niej. :evil_lol: Ahhhjjja...wczoraj stał się mały, mini, mini cud! Liczę, o ja naiwna, na kolejne. Z Maniunią i Remkiem minęliśmy w absolutnej ciszy husky!!! :-o Myślałam, że mi się psiny pochorowały ale wyprowadziły mnie z błędu rozumowania przy następnym spacerowiczu, niemniej...i tak się cieszę... małymi kroczkami do celu. :multi: Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Przeciez wiesz,ze to wszystko z sympatii:calus: Quote
majqa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Oj, wiem, wiem...:lol: Teraz marzę, żeby się pogoda na weekend nie sknociła. Chciałabym stfffory wywlec na długaśny spacer do parku, zgonić je na amen. Quote
Ajula Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 pogoda ma jeszcze być też bym chętnie pojechała ze zwierzątkami na działkę, ale nie mogę, bo przez najbliższe 3 dni pracuję mój TZ jedzie, a ja nie mogę :placz: a tak mi się marzą chociaż takie trzy dni bez wyprowadzania :roll: Quote
majqa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Ajula'](...) a tak mi się marzą chociaż takie trzy dni bez wyprowadzania :roll:[/quote] Oj, jak ja Cię rozumiem. :roll: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Ajula']pogoda ma jeszcze być też bym chętnie pojechała ze zwierzątkami na działkę, ale nie mogę, bo przez najbliższe 3 dni pracuję [B]mój TZ jedzie, a ja nie mogę[/B] :placz: a tak mi się marzą chociaż takie trzy dni bez wyprowadzania :roll:[/quote] Co za TZ, sam jedzie na urlop, a Ty zostajesz :cool1: Mógłby Cię odciążyć chociaż w wychodzeniu z psami... :cool1: Quote
majqa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No i płonne były moje nadzieje... :roll: Mamy za sobą atak, na Bogu ducha winnego, małego psiaka (w kagańcu), który podbiegł do nas się przywitać. Zamiary miał na bank pokojowe, za to w Remka (w Manię zresztą też) wstąpił demon; furia i próba gryzienia, co wyglądało tak: Remik, jak kobra, rozdawał ciosy w powietrze. [SIZE=1]Szlag mnie trafił. Już jakiś czas temu zwróciła moją uwagę właścicielka psa, ona sobie, jej zakagańcowany pupil sobie, a przecież moment nieuwagi i taka bida może wpaść w kły innemu niż Remek psu. Szans będzie miała zero. [/SIZE] Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 :shake::shake::shake: a taka przytulanka na zdjęciach :crazyeye: Quote
majqa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Pokochałam go takim, jakim jest. :lol: Muszę być tylko wciąż zwarta i gotowa, żeby reagować na czas. :evil_lol: Quote
Recommended Posts