majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Isadora7']Karilko trzepaczka do gonienia wytykajacym krągłości [I]made in majqa[/I] u Maniutków i innych (...) [/quote] O to, to!!! To by się zdało, byle trzepaczka była zdrowo dalekosiężna. :evil_lol: Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Karilka']Domku z Bajki! Przybywaj!(...).[/quote] A mój to niby jaki? Nie dość bajkowy? :PROXY5::roflt::obrazic: Quote
Erazm Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Bajkowo kuleczkowo, kulamy sie po trawce:eviltong: kulamy sie miedzy soba i mamy coolaste pychole, nasza Pancia tez jest cool Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Erazm'] (...) nasza Pancia tez jest cool[/quote] Z wrodzonej skłonności do unikania sporów nie zaprzeczę! :sg168: Quote
rita60 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majqa']Z wrodzonej skłonności do unikania sporów nie zaprzeczę! :sg168:[/quote] Ty palisz:crazyeye: Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='rita60']Ty palisz:crazyeye:[/quote] No ba...:eviltong: Quote
Helga72 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nasza Rusałka kopci jak smok :diabloti: i czyni Remusia biernym palaczem :mad: Quote
rita60 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majqa']No ba...:eviltong:[/quote] Ja tez:oops: Quote
Isadora7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No tak teraz wiem co robi w pokoju inny dym niż mój. Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Helga72']Nasza Rusałka kopci jak smok :diabloti: i czyni Remusia biernym palaczem :mad:[/quote] Na ogół palę na balkonie, a tu, gdzie teraz jestem na zewnątrz. Daj Boże Remusiowi tylko takie nieszczęścia przez resztę życia. Quote
Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majqa']Na ogół palę na balkonie, .[/quote] to tak jak ja - tylko na balkonie, a drzwi balkonowe zamknięte :sg168: bigdy nie paliłam w mieszkaniu, moja córka ma astmę Quote
Asior Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wiecie co.. a mnie taka refleksja naszła, ze ja jestem strasznie ciekawe jak Majqa wygląda... Bo w zasadzie to ja nigdy nie widziałam jej zdjęcia, a sssstrasznie jestem ciekawa ;) majkuś czy mogła byś na pw i wysłać swoją fotkę ?? :cool3: Quote
Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asior']wiecie co.. a mnie taka refleksja naszła, ze ja jestem strasznie ciekawe jak Majqa wygląda... [/quote] bezzębna staruszka otoczona kłębami dymu z siniakami pod oczami z powodu niewyspania :evil_lol: Quote
Asior Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 mówisz??? :cool3: bidula bezzębna... ho ho.... :evil_lol: Quote
Karilka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majqa']A mój to niby jaki? Nie dość bajkowy? :PROXY5::roflt::obrazic:[/quote] :mad: [quote name='Asior']wiecie co.. a mnie taka refleksja naszła, ze ja jestem strasznie ciekawe jak Majqa wygląda... Bo w zasadzie to ja nigdy nie widziałam jej zdjęcia, a sssstrasznie jestem ciekawa ;) majkuś czy mogła byś na pw i wysłać swoją fotkę ?? :cool3:[/quote] Hih! [quote name='Ajula']bezzębna staruszka otoczona kłębami dymu z siniakami pod oczami z powodu niewyspania :evil_lol:[/quote] E tam! Toż to pełna energii, piękna, długonoga blondina!:mad: Quote
Isadora7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asior']wiecie co.. a mnie taka refleksja naszła, ze ja jestem strasznie ciekawe jak Majqa wygląda... Bo w zasadzie to ja nigdy nie widziałam jej zdjęcia, a sssstrasznie jestem ciekawa ;) majkuś czy mogła byś na pw i wysłać swoją fotkę ?? :cool3:[/quote] Kompleksów się nabawisz jak zobaczysz. Zapewniam. To jedna z najładniejszych kobiet jakie widziała. Jak byś trochę potrzepała to znalazłabyś zdjęcie na dogo :) Quote
Asior Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 kurde.. zaintrygowałaś mnie.... :cool3: teraz to już będe kopać :evil_lol: Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [B]Oj Wy, Aparatki Moje!!! :lol:[/B] Isadorko, dzięki, zaczynam przeszukiwać zakamarki w poszukiwaniu resztek kasy i ciułać na operację plastyczną. :evil_lol: Ajulo, masz przegwizdane!!! :mad: Karilko, dziękuję za niezwykle naciągany opis wstawienniczy. :loveu: Asiorek - Detektyw? Wow! ;) Quote
Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='majqa']Ajulo, masz przegwizdane!!! :mad: [/quote] Majqa :eek: ja moją własną osobę opisywałam [SIZE=1]tylko, że zapomniałam to zaznaczyć :evil_lol:[/SIZE] Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Ajula']Majqa :eek: ja moją własną osobę opisywałam [SIZE=1]tylko, że zapomniałam to zaznaczyć :evil_lol:[/SIZE][/quote] Dlaczego wietrzę podstęp? :watpliwy: :knuje: :niewiem: Quote
Asior Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 no dobra laski weźcie mi złóżcie domos, gdzie mam szukać fotek naszej Majeczki?? w jej postach????? :cool3: Quote
majqa Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ejże, ejże... :diabloti: Mogę Ci Asiorku :loveu: obiecać, że jak odwiedzę Kraka, a baaardzo się noszę z tym zamiarem, z przyjemnością Ci się objawię, by poznać Cię osobiście i uściskać. :lol: Quote
Asior Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :multi::multi::multi: trzymam Cię za słowo :p Quote
Isadora7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asior']:multi::multi::multi: trzymam Cię za słowo :p[/quote] Ale kop nadal po wątkach... warto Quote
jola od jadzi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ajula']bezzębna staruszka otoczona kłębami dymu z siniakami pod oczami z powodu niewyspania :evil_lol:[/quote] Bezzębna to mało, do tego dochodzą niesamowite krągłości ciała, utykanie na jedną nogę(majqa jak chodzi to zawsze zostawia jedną nogę z tyłu), wytrzeszcz oczu, no i to łysienie związane ze starczym wiekiem. Ogólnie można się przyzwyczaić, po kilku spotkaniach z Izą już tego nie widziałam...:fadein: Quote
Recommended Posts