Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

Posted

Madallena bo cos mi sie tu porobilo i tylko do polowy wchodza...nie wiem czemu... moze zaraz wejda a poza tym wszystkie weszly mi bokiem... chyba nie jestem stworzona do wstawiania zdjec;p

Mi wyswietlily sie juz wszystkie, jakby ktos mogl potwierdzic czy wszystkie zdjecia sa widoczne...?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po dzisiejszych zamianach.
Saturn jest z Soja.
Sara jest z Kuba
Perla jest sama( w boskie pomiedzy Faza a Titem) i super sie z tym czuje. Trzeba ja tylko na spacery zabierac.

Posted

[quote name='taubi']***********************************************************************
imbir

Czy Imbir ma jeszcze jakieś zdjęcia oprócz tych dwóch i tych ze strony azylowej?

Posted

Bonsai wstawisz fotki Arnolda i Fago?

[quote name='ania_sami']Po dzisiejszych zamianach.
Saturn jest z Soja.
Sara jest z Kuba
Perla jest sama( w boskie pomiedzy Faza a Titem) i super sie z tym czuje. Trzeba ja tylko na spacery zabierac.[/QUOTE]

Fajne zmiany. :)

Posted

[quote name='siekowa']Bonsai wstawisz fotki Arnolda i Fago?
[/QUOTE]
Fago już wstawiłam - na jego wątku.

Arnolda wstawię jak wrócę do W-wy, bo teraz jestem w Kaliszu i nie mam dostępu do tamtych zdjęć.

Posted

Tak! To Ofa. :)
Słuchajcie, a kto wstawia zdjęcia na stronę azylową? Widziałam, że zdjęcia były pomniejszone - powiedzcie w jakich rozmiarach/wagi mają być zdjęcia, to będę je już tu wklejać w takim rozmiarze, by od razu pasowały na stronę. ;)

Posted

A wlasnie co do Ofy to mam pytanie... ja ja znam tylko z boksu, tam jest bardzo urocza suczka ale jak ona sie zachowuje poza azylem, jak chodzi na smyczy?

A strona azylowa to chyba Taubi sie zajmuje, tak mi sie wydaje.