Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania_sami napisał(a):
Ale dziewczyny to jest zwykla aukcja :)

No właśnie nie, była to aukcja wyróżniona. Nie wiem dlaczego Ciapek miał wyróżnioną, a inne psiaki azylowe mają zwykłe, ale tak właśnie było.

Wiadomo, że każda wyróżniona aukcja kosztuje i nie da rady wszystkim wyróżnić...ale tym bardziej powinny dostać taką szansę psy starsze, zwykłe kundelki, bo czym się mają bronić takie misiaki...a tak przynajmniej więcej osób do nich zajrzy, a Diego jest młody, mocno w typie rasy - już samo słowo bernardyn w tytule zwiększa mu liczbę odwiedzających.

Piszę to na przyszłość, może komuś da do myślenia, bo tym razem Diego przejął aukcję Ciapka.

Posted

nie no racja. wiadomo, ze zwykle burki maja najmniejsze szanse na dom :(

A Diego? Koszt utrzymania Diego to 500 zl mies. Niech siedzi dalej. Pieniadze same sie na niego uzbieraja...;/ ale to niech nie daje nikomu nic do myslenia.

Posted

To nie jest tak wyroznione allegro maja w tej chwili:
Maya, Diego, Biszkopt, Szarik, Imbir, Figa, Kumpel.
Co 14 dni allegro wyroznione mają 7 psów Azylowych, bo to szcześliwa liczba.
Dziewczyny nie ma co się kłucic. Za 4 dni kończy się Fidze, Szarikowi i , Imbirowi, Biszkoptowi, Kumplowi za 8 dni, a Diego i Maye za 14dni- to zostanie zamienione. Co 2 tygodniew wyroznione allegro jest zmianiane na inne psy (zostaje tylko u tych psów dla których trzeba znalesc dom jak najszybciej)

Posted

masz racje malawaszka. Tamte zdjecia sa do d***. Bajeczka tez w rzeczywistosci jest ladniejsza. Pysio rowniez no i Sparky. (Dafne nie widzialam na zywo)

Niestety, oprocz jednej popapranej baby, ktora meczy smsami i facia, ktory zadzwonil dzisiaj o 7 rano (sic!) zero zainteresowania.

Posted

Słuchajcie tak przeglądam stronę azylowa i w adoptowanych jest Czesio a z tego co wiem on wrócił do azylu i myślę że warto byłoby go znów przenieść do tych psów do adopcji

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Niunia to mała, około 8 letnia suczka. Jest bardzo uroczą, radosną i żywiołową psiną, która pragnie kontaktu z człowiekiem. Niestety jej pan ciężko choruje na serce i nie jest w stanie dalej się nią opiekować. Jeśli jej właściciel pójdzie do szpitala to nie będzie miał się nawet kto nią zająć, dlatego pilnie szuka chociaż domu tymczasowego!

zdjęcia Argo na jego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/147268-Argo-wspaniaA-y-10-letni-owczarek-oddany-do-schroniska-po-A-mieci-ukochanej-pani