Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna miesięcznica :-)!!!
[B]DZIESIĄTA!!![/B]
Jeszcze trochę i Moonek będzie dmuchał świeczkę na torcie :-)!!!
Poprosimy o parę słów, co u niego słychać ;-).
Dużo zdrowia i dobrego humoru, Moonku!

Posted

Moon ma chorą wątrobę i dorwał jakieś "cholerstwo" skórne, w tej chwili jest leczony.

Niestety kolejny taki przypadek jak Moon, trafił do naszego schroniska..... tym razem to kiedyś był syberian husky....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202216-Kiedyś-był-syberianem-husky...-Pies-z-interwencji-KTOZ?p=16302715[/url]

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/7357/p2113858.jpg[/IMG]

Posted

Zmartwilam sie choroba watroby Moonka...te nastepne nieszczescie....

Zajrzyjcie do slepego pudlaska Jokiego, uratowany przed smiercia w ostatniej chwili...sukces, a pies super...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16302763#post16302763[/URL]

Posted

[quote name='Asior']Moon ma chorą wątrobę i dorwał jakieś "cholerstwo" skórne, w tej chwili jest leczony.[/QUOTE]

Biedny Moonek :-(...
A czy ma w związku z tym jakieś bóle, czy wszystko się na skórze skupiło?

• 1 month later...
Posted

Co u Moona słychać,czyżby wszyscy zapomnieli już o nim?Jak on się czuje i w jakim stanie jest jego wątroba?Dopiero dzisiaj trafiłam na jego wątek i czytałam do tej późnej godziny.Proszę dowiedzcie się i napiszcie o piesiu!Nie zapominajmy o nim,proszę!Pozdrawiam serdecznie!

Posted

[quote name='jola_li']Biedny Moonek :-(...
A czy ma w związku z tym jakieś bóle, czy wszystko się na skórze skupiło?[/QUOTE]

Jakie wiesci o chorobie Moonka...martwie sie ten pies tyle przezyl...

Zajrzyjcie do 16 letniego Pepe

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***#post16542424[/URL]

Posted

Dobrze,że się nie pogarsza,kochana Asior gdybyś mogła trochę więcej napisać to będziemy Ci baaaardzo wdzięczni,może za jakiś czas Ci się uda.Pozdrawiam serdecznie!

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='azalia']Dobrze,że się nie pogarsza,kochana Asior gdybyś mogła trochę więcej napisać to będziemy Ci baaaardzo wdzięczni,może za jakiś czas Ci się uda.Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE]

Bylibyśmy bardzo wdzięczni....

Tym bardziej, że dziś mija rok od kiedy Moon trafił do domu.
Oby jak najdłużej się nim cieszył!

Posted

[quote name='jola_li']Bylibyśmy bardzo wdzięczni....

Tym bardziej, że dziś mija rok od kiedy Moon trafił do domu.
Oby jak najdłużej się nim cieszył![/QUOTE]

Przylaczam sie do apelu do Asiorka...pisz jak najwiecej...nie zdawalam sobie sprawy, ze to juz rok...

Posted

dziewczyny, mam trochę utrudnione zadanie, Moona widzą inspektorzy raz na miesiąc kiedy wiozą mu karmę, jak pytam co u niego, to słyszę bez zmian :roll:
co więcej mogę napisać :(

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny, mam trochę utrudnione zadanie, Moona widzą inspektorzy raz na miesiąc kiedy wiozą mu karmę, jak pytam co u niego, to słyszę bez zmian :roll:
co więcej mogę napisać :([/QUOTE]

A czy nie byłoby możliwości, żeby ktoś zainteresowany Moonem po prostu zadzwonił do Pani i uzyskał informacje z pierwszej ręki? Pani chyba zrozumie, że wszyscy, których wstrząsnął jego los i którzy pomogli na miarę swoich możliwości są bardzo zainteresowani.
Ja mogłabym zadzwonić (gdybym miała numer ;-)), ale może lepiej, żeby to był ktoś z Krakowa (KTOZ-u ?). Prośby o informacje nie są zbyt częste, więc nie grozi Pani zbytnie zawracanie głowy ;-).

• 1 month later...
Posted

[quote name='Asior']dziewczyny, mam trochę utrudnione zadanie, Moona widzą inspektorzy raz na miesiąc kiedy wiozą mu karmę, jak pytam co u niego, to słyszę bez zmian :roll:
co więcej mogę napisać :([/QUOTE]

[B]Asior[/B], może mogliby zrobić przy okazji jakieś zdjęcie Moonka ?

Posted

poproszę, jednak aparat mamy zepsuty, i musi najpierw pójść do naprawy.
Jednak teraz mamy utrudniony kontakt z Panią, gdyż dostała pracę i ciężko ją zastać, karmę zostawiamy u sąsiadów. a nasi inspektorzy pracują do 18, więc najpóźniej przed 17 mogą być u Moona, ale wtedy Pani jeszcze nie ma

Posted

[quote name='Asior']poproszę, jednak aparat mamy zepsuty, i musi najpierw pójść do naprawy.
Jednak teraz mamy utrudniony kontakt z Panią, gdyż dostała pracę i ciężko ją zastać, karmę zostawiamy u sąsiadów. a nasi inspektorzy pracują do 18, więc najpóźniej przed 17 mogą być u Moona, ale wtedy Pani jeszcze nie ma[/QUOTE]

A może Pani ma telefon?...

Posted

[quote name='Asior']nieee no to starsza babka, raczej nie ma na co liczyć.
Postaramy się cyknąć fotki, jednak nie mogę obiecać kiedy nam się to uda[/QUOTE]

Ale może ma telefon taki do pogadania, coby można zapytać o Moona...

Posted

dziewczyny, błagam, babka nie jest zapaloną dogomaniaczką co będzie godzinami opowiadać o psie.... Mieszka na wsi, kawał drogi od Krakowa, uwierzcie mi, u Moona nic się nie zmienia, inspektorzy widzą go raz w miesiącu, o czym tu pisać?????

Posted

Oj Asior,pozwolisz że nie zgodzę się z Tobą,napewno jest o czym pisać.A może któreś dogomaniaczki mieszkają niedaleko i mogłyby odwiedzić Moona.

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny, błagam, babka nie jest zapaloną dogomaniaczką co będzie godzinami opowiadać o psie.... Mieszka na wsi, kawał drogi od Krakowa, uwierzcie mi, u Moona nic się nie zmienia, inspektorzy widzą go raz w miesiącu, o czym tu pisać?????[/QUOTE]
Poddaję się.