Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

Godelaine napisał(a):
A ja tak ciut z innej beczki... Mam ogromną nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki i ring owczarków niemieckich będzie bardziej na boku (jeśli takowe na boku jest możliwe :-? ), a nie jak było ostatnio obok min. belgów. Hałas, który towarzyszy tej rasie (i to nawet nie o same psy chodzi, ale raczej o eee nazwijmy to atrakcje stworzone przez właścicieli podczas wystawiania) jest naprawdę cięzki do wytrzymania :-?

Temat "dodatkowych atrakcji" przy ringu ON-ów był poruszony w osobnym topiku. Nie pamiętam tytułu, ale brzmiał on mniej więcej: "Podwójny handling...?". Warto tam zajrzeć i poczytać.
Polecam.
Pzdr.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje wszystkim radzacym w sprawie noclegu w Poznaniu :D
Liste hoteli na stronie ZK Poznan widzialam, ale tam sa glownie te drogie -za drogie jak dla mnie. No ale to napewno ze wzgledu na bardzo bliskie sasiedztwo Targow - jak juz ktos napisal.
Jesli nie uda mi sie zalatwic transportu samochodowego (caly czas AKTUALNE!), to pewnie skorzystam z oferty prywatnych kwater - weszlam na strone, poczytalam, obejrzalam fotki i sprawiaja calkiem mile wrazenie, a kosztuja o niebo mniej :wink:
Jeszcze raz wszystkim dziekuje :angel:

Posted

dorotal napisał(a):
W jakiej czesci Warszawy mieszkasz i co bys brala do Poznania, bo ja po drodze do Poznania przejezdzam przez Warszawe

Mieszkam tak na granicy Mokotowa i Ochoty, niedaleko Pol Mokotowskich, bralabym psa(suczka teriera pszenicznego) i plecak na droge :wink:

Posted

Polecam Hotel "Sport" , nie pamietam dokladnego adresu, ale niedrogo i jak na jedna nocke - bardzo dobre warunki.. znajduje sie on obok COSu ;) Calkiem blisko Targow...

A na wystawie bede i ja :)

Posted

Savannah napisał(a):
Cavalierka napisał(a):
Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink:

to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink:

Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8)

Posted

Cavalierka napisał(a):
Nitor-Nivalis napisał(a):
We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :)

Aha to może pomyliłam widocznie Savanah z inną dziewczyną :oops:

tak, to tym razem nie byłam ja :wink: z tych wiekszych wystaw to byłam w Szczecinie oraz w Opolu :wink:
Pzdr :)

Posted

Savannah napisał(a):
Cavalierka napisał(a):
Nitor-Nivalis napisał(a):
We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :)

Aha to może pomyliłam widocznie Savanah z inną dziewczyną :oops:

tak, to tym razem nie byłam ja :wink: z tych wiekszych wystaw to byłam w Szczecinie oraz w Opolu :wink:
Pzdr :)

Akurat na tych wystawach mnie nie było :wink: