Asiaczek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Godelaine napisał(a):A ja tak ciut z innej beczki... Mam ogromną nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki i ring owczarków niemieckich będzie bardziej na boku (jeśli takowe na boku jest możliwe :-? ), a nie jak było ostatnio obok min. belgów. Hałas, który towarzyszy tej rasie (i to nawet nie o same psy chodzi, ale raczej o eee nazwijmy to atrakcje stworzone przez właścicieli podczas wystawiania) jest naprawdę cięzki do wytrzymania :-? Temat "dodatkowych atrakcji" przy ringu ON-ów był poruszony w osobnym topiku. Nie pamiętam tytułu, ale brzmiał on mniej więcej: "Podwójny handling...?". Warto tam zajrzeć i poczytać. Polecam. Pzdr. Quote
Godelaine Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Asiaczek... Dzięki za cynk. Chętnie poczytam :) Quote
UTAAP Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Bardzo dziekuje wszystkim radzacym w sprawie noclegu w Poznaniu :D Liste hoteli na stronie ZK Poznan widzialam, ale tam sa glownie te drogie -za drogie jak dla mnie. No ale to napewno ze wzgledu na bardzo bliskie sasiedztwo Targow - jak juz ktos napisal. Jesli nie uda mi sie zalatwic transportu samochodowego (caly czas AKTUALNE!), to pewnie skorzystam z oferty prywatnych kwater - weszlam na strone, poczytalam, obejrzalam fotki i sprawiaja calkiem mile wrazenie, a kosztuja o niebo mniej :wink: Jeszcze raz wszystkim dziekuje :angel: Quote
dorotal Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 W jakiej czesci Warszawy mieszkasz i co bys brala do Poznania, bo ja po drodze do Poznania przejezdzam przez Warszawe Quote
niunka91 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Czy ktoś zna niedrogi hotel w Poznaniu, tak żeby był niedaleko wystawy? Albo wogóle, hotele niedaleko wystawy? :D Quote
UTAAP Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dorotal napisał(a):W jakiej czesci Warszawy mieszkasz i co bys brala do Poznania, bo ja po drodze do Poznania przejezdzam przez Warszawe Mieszkam tak na granicy Mokotowa i Ochoty, niedaleko Pol Mokotowskich, bralabym psa(suczka teriera pszenicznego) i plecak na droge :wink: Quote
JoannaP Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 nie wiem czy to było sprawdzane - w temcie NOCLEGI: http://www.hotele-poznan.pl/ znajomi nocowali z psami tutaj - niedrogo: http://www.boduszewo.com/ to poza Poznaniem, ale dojazd dobry Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='JoannaP'] http://www.boduszewo.com/ to poza Poznaniem, ale dojazd dobry ten zajazd jest fajny,a dojazd dobry, co prawda trzeba się przedrzec przez pół miasta, ale... :wink: Quote
Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Polecam Hotel "Sport" , nie pamietam dokladnego adresu, ale niedrogo i jak na jedna nocke - bardzo dobre warunki.. znajduje sie on obok COSu ;) Calkiem blisko Targow... A na wystawie bede i ja :) Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agasia napisał(a): A na wystawie bede i ja :) super :wink: do zobaczenia :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cavalierka napisał(a):Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink: Savannah, a czy my się znamy? Czy to może ty byłaś razem z Huskym we Włocławku na MP? 8) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :) Quote
Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink: Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :) Aha to może pomyliłam widocznie Savanah z inną dziewczyną :oops: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agata dostałaś się na mistrzostwa MP? Ja pewnie nie, bo mam tylko 67 pkt. :roll: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Z tego co sie orientuje jeszcze nie wiadomo kto się dostał na Mistrzostwa a kto nie :) Tak we Włocławku z Husky była Kasia J. z Piękną Eskimoski Domek. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Tak, jescze nie ma wyników kto się sostał, a szkoda :wink: Quote
Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Takie rzeczy to wiadomo dopiero z tydzien przed wystawa Quote
Nitor-Nivalis Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Juz nie długo będzie wiadomo - na razie jeszcze co po niektórzy doysłali indeksy teraz będą liczone punkty i wszytsko sie juz nie dlugo wyjasni. Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cavalierka napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :) Aha to może pomyliłam widocznie Savanah z inną dziewczyną :oops: tak, to tym razem nie byłam ja :wink: z tych wiekszych wystaw to byłam w Szczecinie oraz w Opolu :wink: Pzdr :) Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agasia napisał(a):Nie wiem ;) napewno tak :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):We Włocławku na MP z Husky nie było Savanah :) Aha to może pomyliłam widocznie Savanah z inną dziewczyną :oops: tak, to tym razem nie byłam ja :wink: z tych wiekszych wystaw to byłam w Szczecinie oraz w Opolu :wink: Pzdr :) Akurat na tych wystawach mnie nie było :wink: Quote
Recommended Posts