Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aa przepraszam za zwlekanie ze zmiana z tematu ale bylam na wyjezdzie a potem mialam problemy z internetem. Aniu nawet nie wiesz jak sie ciesze ze dziewczynka trafila wlasnie do Ciebie po tym wszystkim co przeszla. w końcu moge być spokojna o jej los. Tina lepiej trafić nie mogła! bede czekac na dalsze relacje i wiecej zdjeć:)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
ada, możesz też wywalić banerek tinki z podpisu:cool3::evil_lol::evil_lol:
uwierz mi, że ona już nie wróci:loveu:

Nie ma mowy, MOJA córeczka :lol::multi:!
Naprawdę, jest przesłodka, niesamowicie inteligentna, przylepna.... Jeden tylko mały problem mamy- wściekle ujada na facetów, im starszy tym gorzej! Ostatnio to aż myślałam, że chce doskoczyć do gościa.... Dobrze sobie zapamiętała kto ją skrzywdził!!!! Będę rozmawiać na ten temat ze szkoleniowcem, żeby poradził mi jak to opanować.

Posted

Maleństwo jest kochane, coraz lepiej się u nas czuje, dawno nie spotkałam tak pozytywnie nastawionego do świata pieska. Kocha kanapę, spacery (jakikolwiek ruch w przedpokoju wzbudza w niej nadzieję na spacer) i mizianko :evil_lol:. Adze się nie narzuca, na szczęście Aga czuje się coraz mniej spięta przy Tince, już nie potrzebuje dystansu min. półtora metra, wystarczy 60cm :evil_lol:.

• 4 weeks later...
Posted

Aniu opowiadaj jak sie mala czuje i czy sa jakies postepy w zachowaniu w stosunku do mężczyzn? i jak wam sie żyje z naszą kruszynką? :) i serdecznie prosze o zasypywanie forum zdjeciami malej :D

Posted

Ada_ napisał(a):
......... i czy sa jakies postepy w zachowaniu w stosunku do mężczyzn?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja coś wiem, ale nie powiem:eviltong: niech ania pochwali się sama tymi postępami:diabloti::cool3:

Posted

Hm....... postępy.... można to i postępami nazwać :diabloti::mad::evil_lol:!
Tak, Tinka poczuła się już pewnie i facetów postępowo atakuje! Zawsze warczała albo szczekała, ja jej mowię,że nie wolno, że to brzydko, no to przestaje, mnie słucha. Natomiast TZ mniej słucha, dziabnęła mojego teścia, chciała ugryźć faceta na spacerze (absolutnie nie miała powodu, mój teść jej daje smakołyki, głaszcze ją), teraz będę nad tym pracować, jeżeli nie poprawi się to niestety spacerki będą w kagańcu.....:roll:. Wobec młodych facetów jest wszystko ok, natomiast 45+ to już jej nie pasują. Na 29 września jest planowana sterylizacja.
Poza tym wszystko super, jest przesłodka, przekochana, z Agą już na siebie nie warczą (konflikty były najczęściej przy przechodzeniu przez drzwi), szczekają wspólnie na duże psy na spacerach, o miski się nie kłócą, o smakołyki też nie.
Chyba zaden pies nie ma w sobie tyle optymizmu co mój mały małpiszonek :evil_lol:.