Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o DT ciężko... nawet te płatne... Trzeba promować wątek ;) Postaram się "pospamować" na innych :evil_lol: Małej hotelik klub płatne DT by się przydało (o to łatwiej). Nie można pozwolić aby takie biedactwo straciło te resztki nadziei...:shake: Quote
marta23t Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a ja czekam na odpowiedź na moje pytania żeby móc działać;) Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 z innymi psami nie sprawdzone siedzi sama ale jak przechodzily przy zdjeciach to nie zwracala na nie uwagi. stan fizyczny wyglada nastepujaca :zlamana miednica po prawej stronie, ciagle pilotowana przez naszych wetow, nie potrzeba zadnych lekow wszystko mamy. ;) miednica poprostu sama musi sie zrosnac. Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Co za bydlę ostatnie :mad::mad::mad:!!! Jak Tinka dogaduje się z innymi psami? Quote
ania z poznania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 agaga21 napisał(a):strasznie zauroczyła mnie ta maleńka....już nawet zaczęłam truć mężowi żeby ją wziąć na tymczas ale usłyszałam kategoryczne NIE:placz: Ja zacznę urabiać jutro :razz:. Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 strasznie zauroczyła mnie ta maleńka....już nawet zaczęłam truć mężowi żeby ją wziąć na tymczas ale usłyszałam kategoryczne NIE:placz: taka malizna musi znaleźć jakiś miły kącik u kogoś kto się nią zaopiekuje. Quote
Ra_dunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ania z poznania napisał(a):Ja zacznę urabiać jutro :razz:. Urabiaj, urabiaj ;) Koło tego maleństwa nie można przejść obojętnie... Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dziewczyny, a czy mogłybyście sprawdzić jak sunia dogaduje się z innymi psami? Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ania, podejrzewam że sunia na tyle źle się czuje że nie będzie szukać zaczepki...w końcu jest połamana. pytanie tylko jak twoja trójeczka przyjmie ją do stada?:razz: jeśli oczywiście faceta urobisz(powiedz że to tymczas;) ) Quote
marta23t Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja miałabym dla niej tymczas tylko problem jest tego typu, że tym tymczas jest za Zieloną Górą, na wiosce gdzie do weta jest 60 km a osoby, które by mogły ją na tymczas zabrać nie mają auta:shake: i nawet nie maja jak dojechać. poza tym 3 razy w tyg. wychodzą na 8-10 godzin. więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie?:oops::shake: Quote
zuzka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Biedna suńka eh ci (niektórzy) ludzie :angryy::angryy::angryy: Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 marta23t napisał(a):ja miałabym dla niej tymczas tylko problem jest tego typu, że tym tymczas jest za Zieloną Górą, na wiosce gdzie do weta jest 60 km a osoby, które by mogły ją na tymczas zabrać nie mają auta:shake: i nawet nie maja jak dojechać. poza tym 3 razy w tyg. wychodzą na 8-10 godzin. więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie?:oops::shake: chyba nie bardzo...ale może ci ludzie mogli by wziąć jakiegoś innego psiaka, zdrowego, który nie potrzebuje kontroli weta za często?:razz: Quote
marta23t Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 trzymam ich na typowe awarie -awarie / czyli sytuacje bez wyjścia/ ponieważ mieszkają na kompletnym odludziu i na psa mają średnie warunki- ale powiedzieli, że jeśli będzie jakiś mega kryzys to mi psa wezmą. namówiłam ich na dt dla Suzy z Poznania, której groził schron ale trafił się inny domek. jeśli trafi się jakiś psiak, któremu grozi schron lub uśpienie, w miarę ułożony zeby dali sobie z nim radę / nie mają doświadzcenia z psami:oops:/ to będę kombinować;) Quote
Ada_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 dziewczynka musi miec tymczas najlepiej w trojmiescie i u osoby zmotoryzowanej albo w innym miescie ale blisko weta poniewaz musi byc pod obcerwacją. Quote
Ada_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Tina na inne psy nie zwraca uwagi i nie ma problemu w kontaktach z nimi. sunia juz merda ogonekiem na moj widok :) coram bardzej sie otwiera. ale tu nie dojdzie do pelnej formy:( Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ile ona może mieć lat? czy facet poniesie jakieś konsekwencje tego bestialstwa, którego się dopuścił? Quote
Luzia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Co za ludzie.:angryy::angryy: Zabić to za mało :angryy: Quote
1w0na Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Boziu... normalnie jakbym widziała swoją korcię... rozkleiłam się :placz: Jeśli wszystko będzie dobrze z miednicą (mój seter miał zwyczaj wpadania na korcię) i jesli tylko ktoś pomoże z transportem, to będziemy zainteresowani wzięciem jej do siebie na stałe. Wyjeźdzam w ten weekend na 2tygodnie i nie będe miała dostępnu do internetu. Quote
Ada_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 1w0na napisał(a):Boziu... normalnie jakbym widziała swoją korcię... rozkleiłam się :placz: Jeśli wszystko będzie dobrze z miednicą (mój seter miał zwyczaj wpadania na korcię) i jesli tylko ktoś pomoże z transportem, to będziemy zainteresowani wzięciem jej do siebie na stałe. Wyjeźdzam w ten weekend na 2tygodnie i nie będe miała dostępnu do internetu. Iwona masz ode mnie pw Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 iwonko mysle ze jesli sie zdecydujesz to kochane cioteczki ci przechowaja psinke do twojego powrotu. Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Na pewno dziewczyny się dogadają. Bardzo się cieszę, że pojawiła się iskierka nadziei dla tej małej sunieczki :loveu: Quote
Dariette. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 psinka na pewno Ci się odwdzięczy miłością, jestem tego pewna. :) Quote
Recommended Posts