Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o DT ciężko... nawet te płatne...
Trzeba promować wątek ;) Postaram się "pospamować" na innych :evil_lol:
Małej hotelik klub płatne DT by się przydało (o to łatwiej).
Nie można pozwolić aby takie biedactwo straciło te resztki nadziei...:shake:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z innymi psami nie sprawdzone siedzi sama ale jak przechodzily przy zdjeciach to nie zwracala na nie uwagi. stan fizyczny wyglada nastepujaca :zlamana miednica po prawej stronie, ciagle pilotowana przez naszych wetow, nie potrzeba zadnych lekow wszystko mamy. ;) miednica poprostu sama musi sie zrosnac.

Posted

strasznie zauroczyła mnie ta maleńka....już nawet zaczęłam truć mężowi żeby ją wziąć na tymczas ale usłyszałam kategoryczne NIE:placz:
taka malizna musi znaleźć jakiś miły kącik u kogoś kto się nią zaopiekuje.

Posted

ania, podejrzewam że sunia na tyle źle się czuje że nie będzie szukać zaczepki...w końcu jest połamana. pytanie tylko jak twoja trójeczka przyjmie ją do stada?:razz: jeśli oczywiście faceta urobisz(powiedz że to tymczas;) )

Posted

ja miałabym dla niej tymczas tylko problem jest tego typu, że tym tymczas jest za Zieloną Górą, na wiosce gdzie do weta jest 60 km a osoby, które by mogły ją na tymczas zabrać nie mają auta:shake: i nawet nie maja jak dojechać. poza tym 3 razy w tyg. wychodzą na 8-10 godzin. więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie?:oops::shake:

Posted

marta23t napisał(a):
ja miałabym dla niej tymczas tylko problem jest tego typu, że tym tymczas jest za Zieloną Górą, na wiosce gdzie do weta jest 60 km a osoby, które by mogły ją na tymczas zabrać nie mają auta:shake: i nawet nie maja jak dojechać. poza tym 3 razy w tyg. wychodzą na 8-10 godzin. więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie?:oops::shake:

chyba nie bardzo...ale może ci ludzie mogli by wziąć jakiegoś innego psiaka, zdrowego, który nie potrzebuje kontroli weta za często?:razz:

Posted

trzymam ich na typowe awarie -awarie / czyli sytuacje bez wyjścia/ ponieważ mieszkają na kompletnym odludziu i na psa mają średnie warunki- ale powiedzieli, że jeśli będzie jakiś mega kryzys to mi psa wezmą. namówiłam ich na dt dla Suzy z Poznania, której groził schron ale trafił się inny domek. jeśli trafi się jakiś psiak, któremu grozi schron lub uśpienie, w miarę ułożony zeby dali sobie z nim radę / nie mają doświadzcenia z psami:oops:/ to będę kombinować;)

Posted

dziewczynka musi miec tymczas najlepiej w trojmiescie i u osoby zmotoryzowanej albo w innym miescie ale blisko weta poniewaz musi byc pod obcerwacją.

Posted

Tina na inne psy nie zwraca uwagi i nie ma problemu w kontaktach z nimi.
sunia juz merda ogonekiem na moj widok :) coram bardzej sie otwiera. ale tu nie dojdzie do pelnej formy:(

Posted

Boziu... normalnie jakbym widziała swoją korcię... rozkleiłam się :placz:
Jeśli wszystko będzie dobrze z miednicą (mój seter miał zwyczaj wpadania na korcię) i jesli tylko ktoś pomoże z transportem, to będziemy zainteresowani wzięciem jej do siebie na stałe.

Wyjeźdzam w ten weekend na 2tygodnie i nie będe miała dostępnu do internetu.

Posted

1w0na napisał(a):
Boziu... normalnie jakbym widziała swoją korcię... rozkleiłam się :placz:
Jeśli wszystko będzie dobrze z miednicą (mój seter miał zwyczaj wpadania na korcię) i jesli tylko ktoś pomoże z transportem, to będziemy zainteresowani wzięciem jej do siebie na stałe.

Wyjeźdzam w ten weekend na 2tygodnie i nie będe miała dostępnu do internetu.

Iwona masz ode mnie pw