Tengusia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Rudzielcu nie wygłupiaj się tylko przytyj troszkę ;) mój bazarek o dziwo się kręci więc też parę groszy wpadnie na konto Rudego ;) Quote
piechcia15 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) wyniki badań krwi są niestety jednoznaczne...zagłodzenie:( bo nie ma żadnej dysfunkcji narządów wewn.:( doszła wpłata 100zł Amazonka71 ale nie wiem z którego forum, bo jest na dwóch Edited February 22, 2012 by piechcia15 Quote
Tengusia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ale to chyba dobrze bo to znaczy że przy dobrym odżywianiu chłopak szybko wróci do normy prawda :hmmmm: Quote
piechcia15 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami Quote
fioneczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami kapcie mi spadły ... Quote
Ania J Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami[/QUOTE] Osoba, która podpisała ze strony schroniska tę umowę - ma coś do powiedzenia w tej kwestii? Może Rudkowi inne psiaki z boksu zabierały karmę, co oczywiście nie tłumaczy opiekunów... Quote
Alicja Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami[/QUOTE] ..............................zamilknę Quote
Tengusia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 myślę, że nasze komentarze tu są w tej sytuacji zbędne ... dziewczyny powinny tą sytuację wyjaśnić z pracownikami schroniska tym bardziej że mają potwierdzenie weta że pies jest zagłodzony :( a ja ściskam za Rudego co by szybko do formy wrócił i do nowego domu zmykał ;) Quote
piechcia15 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Ania J']Osoba, która podpisała ze strony schroniska tę umowę - ma coś do powiedzenia w tej kwestii? Może Rudkowi inne psiaki z boksu zabierały karmę, co oczywiście nie tłumaczy opiekunów... o jaką umowę ci chodzi? Rudy był zawsze sam w boksie bo nie toleruje innych psów. wpłata: 25zł Błażej O. 22.02 Quote
Ania J Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami[/QUOTE] źle zrozumiałam tę wypowiedź, przepraszam słowo 'podpisana' odczytałam jako odnoszące się do umowy ale też istnieje coś takiego w prawie, jak umowa ustna, więc jeśli kupowałyście karmę, podpisałyście ją, było to na pewno z kimś ze schroniska omówione - dla jakiego psa i od kogo - dlatego ktoś ze strony schroniska nie tylko nie dotrzymał umowy, ale i zagłodził psa Quote
piechcia15 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 CIOTKI ZAPRASZAM NA MÓJ KOLEJNY BAZAREK RATUJĄCY BUDŻET SKARPETY :( link w podpisie Quote
oska1983 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Stworzyłam właśnie bazarek dla Rudolfa i Dosi, zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/223694-Ksi%C4%85%C5%BCeczki-i-ciuszki-rozm.-36-dla-pabianickiej-Dosi-i-Rudolfa-.-Do-06.03.2012 Quote
piechcia15 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Rudy dochodzi do siebie ale baaaardzo potrzebujemy pieniędzy:( musimy mu kupić jakiś dobry suplement wapniowy i na odbudowę wątroby:( Quote
piechcia15 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 kolejne fotki z prośba o pomoc finansową:( Quote
Tengusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 chudzinka biedna :( http://i1216.photobucket.com/albums/dd374/piechcia15/_1017708.jpg ale jaka szczesliwa :grins: http://i1216.photobucket.com/albums/dd374/piechcia15/_1017730.jpg Quote
Tengusia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 jeśli ktoś ma puste miejsce na ścianie które chciałby ozdobić to zapraszam do kolejnego bazarku dla Rudzielca http://www.dogomania.pl/threads/2239...5#post18747975 :Rose: Quote
piechcia15 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 doszła wpłata od teresaz. Dziękujemy:) Wczoraj Rudy pojechał do nowego domku:) W Łodzi, domek sprawdzony, zapowiada się fajnie. Wiedzą o wadach i zaletach Rudzielca:) od razu kupili mu Royala dla szczeniąt aby go jeszcze pod tuczyć. To chyba dobrze o nim świadczy?:) wpłacone deklaracje pójdą na opłacenie 2 tyg hotelu i leczenie, które miał. W 2 tyg w hotelu przytył prawie 8kg!!!!! a to fotki z wizyty u weta z nowym panem (tym młodszym):) Quote
Tengusia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 czyli jeśli dobrze rozumiem całość kosztów za pobyt Rudego została uregulowana? pytam ponieważ mój bazarek się skończył i jeśli pieniądze te nie są potrzebne Rudzielcowi to przeznaczę je na innego psiaka w potrzebie ;) Quote
Recommended Posts