Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

wyniki badań krwi są niestety jednoznaczne...zagłodzenie:( bo nie ma żadnej dysfunkcji narządów wewn.:(

doszła wpłata 100zł Amazonka71 ale nie wiem z którego forum, bo jest na dwóch

Edited by piechcia15
Posted

prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami

Posted

[quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami

kapcie mi spadły ...

Posted

[quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami[/QUOTE]

Osoba, która podpisała ze strony schroniska tę umowę - ma coś do powiedzenia w tej kwestii?

Może Rudkowi inne psiaki z boksu zabierały karmę, co oczywiście nie tłumaczy opiekunów...

Posted

[quote name='piechcia15']prawda prawda ale to znaczy też że w naszym schronisku go nie karmili!! co nie mieści mi sie w głowie, bo karma była kupiona specjalnie dla niego, była podpisana więc nie ma opcji że ktoś zapomniał, mozna raz czy dwa zapomniec psa nakarmić, ale nie tygodniami[/QUOTE]

..............................zamilknę

Posted

myślę, że nasze komentarze tu są w tej sytuacji zbędne ... dziewczyny powinny tą sytuację wyjaśnić z pracownikami schroniska tym bardziej że mają potwierdzenie weta że pies jest zagłodzony :(

a ja ściskam za Rudego co by szybko do formy wrócił i do nowego domu zmykał ;)

Posted

[quote name='Ania J']Osoba, która podpisała ze strony schroniska tę umowę - ma coś do powiedzenia w tej kwestii?

Może Rudkowi inne psiaki z boksu zabierały karmę, co oczywiście nie tłumaczy opiekunów...

o jaką umowę ci chodzi?
Rudy był zawsze sam w boksie bo nie toleruje innych psów.

wpłata:
25zł Błażej O. 22.02

Posted

źle zrozumiałam tę wypowiedź, przepraszam
słowo 'podpisana' odczytałam jako odnoszące się do umowy
ale też istnieje coś takiego w prawie, jak umowa ustna, więc jeśli kupowałyście karmę, podpisałyście ją, było to na pewno z kimś ze schroniska omówione - dla jakiego psa i od kogo - dlatego ktoś ze strony schroniska nie tylko nie dotrzymał umowy, ale i zagłodził psa

Posted

doszła wpłata od teresaz. Dziękujemy:)
Wczoraj Rudy pojechał do nowego domku:) W Łodzi, domek sprawdzony, zapowiada się fajnie. Wiedzą o wadach i zaletach Rudzielca:) od razu kupili mu Royala dla szczeniąt aby go jeszcze pod tuczyć. To chyba dobrze o nim świadczy?:)

wpłacone deklaracje pójdą na opłacenie 2 tyg hotelu i leczenie, które miał.

W 2 tyg w hotelu przytył prawie 8kg!!!!!

a to fotki z wizyty u weta z nowym panem (tym młodszym):)

Posted

czyli jeśli dobrze rozumiem całość kosztów za pobyt Rudego została uregulowana? pytam ponieważ mój bazarek się skończył i jeśli pieniądze te nie są potrzebne Rudzielcowi to przeznaczę je na innego psiaka w potrzebie ;)