Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yunona napisał(a):
A jakieś wiadomości ?

Bez zmian. W schronisku posłuszny,łakomy. Chociaz wg mnie posmutniał od ostatniej adopcji,czesto lezy zakopany w kocyk,a kiedys oszczekiwał psy. Na pewno nic mu nie dolega,trzyma masę.Tylko mam wrażenie,ze on juz się zorientował,ze stąd nie wyjdzie,ze zawsze wróci z powrotem. Ale co zrobić,kiedy gryzie. Zaprzyjaznił sie z nowa opiekunka w schronisku,pytała,dlaczego on tu jest, przecież taki miły i fajny. Była zdziwiona,że Filip jest recydywistą.

• 4 weeks later...
Posted

Kurde nie mogę przeżyć, że taki fajny jamnior marnuje się w schronisku!. Szkoda, że nie da się nic zrobić..... a może macie jakiś pomysł?
Chyba schudł diabełek przez co wyprzystojniał.

• 2 weeks later...
Posted

Śliczny przystojniak z Filipka. Obejrzałam wszystkie filmiki, zdjęcia, wątku drugi raz nie mam czasu przekopywać. Brązowa czy Filip lata z nabiałem czy jest już ciachnięty? Śmieję się, że zamiast gotować obiad , siedzę i wypatruję jajek Filipa, już chyba i mnie dekiel lekko się przekrzywił!:stupid::megagrin::megagrin::megagrin:
Filipek, buziaki i ściskanka w pasie:loveu:

Posted

kurczę...mi sie wydaje,że on odjjaczony po pierwszych ekscesach został. To taka podstawowa "kara" za gryzienie dla każdego kundla w schronie,więc chyba sie załapał juz dawno,dlatego go nie pamiętam,jak latał z kołnierzem.

Posted

Z myśli mi ten diabełek nie schodzi ale w przypadku kiedy już mu męskość zabrano, to szukamy innych możliwości. Namawiam cały czas sąsiada , opowiadałam mu o nim (też miał pięknego jamnika Filipa), ale zrobił się wygodnicki, że jeszcze nie, jak na emeryture - to dopiero za 8 lat - to mu powiedziałam -a ugryź się pan w doopę, jest fajnym sąsiadem , wesołkiem i uwielbia moje gluty, a Harutek to first dog bo uratował jego kartofle:eviltong::evil_lol: (upolował szczura).
Gdybym miała tyle kasy, że nie musiałabym pracować to zaryzykowałabym. Harutek jest fajnie wyciszony, myślę, że dałoby radę, ale jest jak jest. Co nie znaczy, że poddaję się - o nie!.

• 3 months later...
Posted

Jak się czuje nasz rozdarciuch Filip? nie znalazł go jakiś pogromca jamników? Napisz Brązi co tam słychać, bo zima znowu zbliża się... Wiem, że dbacie o niego , ale może się coś zmieniło?

Posted

Kurde. On już ponad dwa lata jak koczuje w schronie :( z małymi przerwami.To okropnie niesprawiedliwe. Filip łobuzie popraw się trochę to własny domek byś miał!

• 4 months later...
Posted

yunona napisał(a):
Zagladam do Filipka, wiem że na FB ktoś go ogłaszał. Brązi napisz coś o robaczku , co się z nim dzieje? Nadal siedzi w schronie?

Siedzi robaczek.Bez zmian ani na gorsze,ani na lepsze,bo ciagle siedzi,ale w kondycji fizycznej dobrej,psychicznie tez trudno powiedziec,zeby był jakis zdepresjonowany. Jest wbrew jego ciężkoadopcyjnej opinii,lubianym w schronisku psem.Nie sprawia klopotów,czysty,posluszny.Słowem bez zmian.

Posted

Dzieki za niusy , co prawda złe nie są , ale dobre też nie, bo bidak cały czas bezchałupny;) . Jak bedziesz miała jakieś zdjątka to wpuść proszę. :) Że też ludziska teraz to na łatwiznę idą. A popracować z psiakiem nie ma komu. Coraz gorzej się dzieje. Szkoda mi drania rudego :)