Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiec moje pieniadze wreszcie doszly. Teraz powiedzcie mi jak to jest z ogloszeniami, bo ja nie mam pojecia. Mam kobiete poprosic, zeby zrobila, bo Anawa Ty juz robilas. Czy sie czeka az sie tamte skoncza itp??

Może niech zadecyduje opiekunka Atosa. Ja napisałam, gdzie zrobiłam ogłoszenia. Poprosiłam Asior o pomoc z Allegro, które obiecałam sfinansować i mam nadzieję, że niedługo się pojawi. O reszcie nie mnie decydować.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Atosik co u Ciebie ?

Funia szkoda, ze nie mozesz go wziac na stale. Jak bys potrzebowala dla niego ogloszen to poki co mam wolne przeloty;);););):multi::multi::multi:

Posted

funia napisał(a):
dziewczyny jeśli mozecie to zróbcie mu te ogłoszenia ,bardzo proszę

Szarotka napisał(a):
Jak bys potrzebowala dla niego ogloszen to poki co mam wolne przeloty;);););):multi::multi::multi:

Szarotka, to czas............ polatać ;) Atos przede wszystkim :) I popros, proszę, ogłoszeniodawcę o linki do ogłoszeń, to będziemy wiedziały, gdzie ewentualnie jeszcze dodawać. Mam nadzieję, że Atos spędzi Gwiazdkę w swoim domku, przy swojej choince :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Anawa ma wrazenie, ze glownie to my tu bywamy:p:p:p, a co sie stalo z reszta wielbicielek Atosa. No i jeszcze jakos niczego sie dowiedziec nie mozna :roll::roll::roll::roll:

Nie, no wszystko już wiemy. Ogłoszenia potrzebne, tekst zaaprobowany, zdjecia są. Czy ja Ci juz przysłałam "gotowca" do Atosowych ogłoszeń, bo nie pamietam?

Posted

Szarotka napisał(a):
Anawa ma wrazenie, ze glownie to my tu bywamy:p:p:p, a co sie stalo z reszta wielbicielek Atosa. No i jeszcze jakos niczego sie dowiedziec nie mozna :roll::roll::roll::roll:

Ja też tu zaglądam.Tylko z czasem ostatnio strasznie krucho :oops:

Posted

anawa napisał(a):
Nie, no wszystko już wiemy. Ogłoszenia potrzebne, tekst zaaprobowany, zdjecia są. Czy ja Ci juz przysłałam "gotowca" do Atosowych ogłoszeń, bo nie pamietam?

Nie nic o Atosie nie dostalam, tylko pw od Funi krotkie z pytaniem czy moge zrobic alegro.
A ja i tak tego nie wstawiam, i pewnie alegro nie wchodzi w bazarek, ale nie wiem.

Posted

dziewczyny to nie jest tak .....Jeśli pomaga sie kilku psom na raz to tak wychodzi ,ze te Na watkach są zaniedbane .Mam ciężkie dni odchodził pies mojej znajomej ,która wyjechała dzisiaj umarł wszystko trzeba było załatwić .

Posted

dziewczyny to nie jest tak.....Po prostu jak sie pomaga kilku psom to tak wychodzi ze zaniedbuje sie psy na dogo .Jeszcze do tego chorują dzieci ,jak nie jedno to dzisiaj drugie.Po pracy pada sie na twarz a trzeba jescze jechać zawieżć albo sprawdzić tymczas albo dom ..No ale co ja wam pisze

Posted

Funia, jak edytować post to ja za cholerę nie wiem........... Podobno trzeba podwójnie kliknąć na edycję postu ale u mnie to nie działa :(
I nie przejmuj się za bardzo - jesteśmy tu po to, żeby pomóc. Wiem, że różnie to w życiu bywa. Wyślę Szarotce gotowca do ogłoszeń a ona to pchnie dalej, do osoby, u której kupiła na bazarku secik ogłoszeń i już. Atos niedługo pójdzie do domku..... Szarotka użyje do tego swojej magii. Nie wiem, jak ona to robi, ale to działa - mój Kojot został adoptowany ;)
Głowa do góry!!!

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak ogloszenia beda :):) siadamy w kolku bierzemy sie za rece i zaczynamy czarowac :):)

Nikt nie czaruje tak dobrze, jak Ty.......... ;)