andzia69 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Beata M napisał(a):Przed sekundą rozmawiałam z panią Zosi :) Także mam dla Was świeże wieści. Pręguska sprawuje się świetnie,bardzo lubi chodzić na spacery. Uwielbia spędzać czas na podwórku na ktorym bawi się z................kotem:roll: Straszny z niej pieszczoch,wszystkich gości wylizuje po twarzy,chrumka,rozmawia z Sylwią i Darkiem. W nocy straaaasznie chrapie,wieczorem śpi na swoim posłaniu a rano i tak budzą się z Zosią na łóżku:evil_lol: Prawdziwy pies morderca:baddevil: tak - morderca jak widać pełną gębą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co do finansów - jeśli mogę...:) Beatko jestem za a nawet przeciw:diabloti::evil_lol::p mam nadzieję, ze inni też nie będą mieć nic przeciwko:) Quote
bullterrierka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='andzia69']tak - morderca jak widać pełną gębą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co do finansów - jeśli mogę...:) Beatko jestem za a nawet przeciw:diabloti::evil_lol::p mam nadzieję, ze inni też nie będą mieć nic przeciwko:) andzia69 :loveu: no normalnie Cię Kocham! Też mam nadzieje,że Czaruś i Negra dziewczyny w sobie zauroczą. Dodaje jeszcze wątek Negrusi: http://www.dogomania.pl/threads/182138-CANE-CORSO-Negra-w-hotelu-potrzebne-wsparcie-finansowe-i-ogloszenia?p=14323769#post14323769 Quote
agaga21 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 andzia, zrób sobie miejsce w skrzynce bo pw się nie da wysłać ;) Quote
andzia69 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 agaga21 napisał(a):andzia, zrób sobie miejsce w skrzynce bo pw się nie da wysłać ;) to już lecę odkurzyć troszkę w skrzynce:) Quote
Monday Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Finanse... Przelałam Beacie 80zł za resztę pobytu Zośki w hotelu i 50zł dla AnnyA za transport. Razem 130zł. Reszta zostaje....dla kogo? Komu przesłać? Komu zostawić? Quote
andzia69 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Monday napisał(a):Finanse... Przelałam Beacie 80zł za resztę pobytu Zośki w hotelu i 50zł dla AnnyA za transport. Razem 130zł. Reszta zostaje....dla kogo? Komu przesłać? Komu zostawić? Nie wiem jaka to kwota co została...ale myslę, ze co zostało dać po równo na Czarusia i Negrusię moze... Quote
Monday Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No to podaję podsumowanie finansowe. Zostało zebrane 3261zł na Zośkę. Wydaliśmy 2930zł. Zostało 331zł. Jeżeli będzie już wiadomo komu przesłać pieniążki, to proszę o numer konta :) Quote
Monday Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Co z pieniędzmi, które zostały po Zośce? Na pewno jakiś pies ich potrzebuje.... Ustalone komu przesłać? Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 z tego co mi gdzieś mignęło częsc miała isć dla Negrusi...a częśc dla Czarusia, które są w hoteliku u Magdy...no ale moze są inne postanowienia? a do mnie napisała dziewczyna, do której kiedys dostałam e-maila od Ady jeje w sprawie adopcji suni bullowatej - pytałam ja o warunki itd...odpisała mi ze 2 dni temu i zgadnijcie kto to?:) Quote
Monday Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kto to taki? To dajcie nr konta...numery kont, na które przesłać pieniądze. Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Monday napisał(a):kto to taki? nowa pancia naszej kochanej Zosi!:):):) napisała mi, ze przeprasza, ze dopiero teraz pisze i adoptowała sunię...Zosie:) a co do nr konta...no chyba to to samo konto, na które były wpłacane pieniazki za hotelik Zosi;) tylko z dopiskiem, ze 1/2 na Czarusia i 1/2 na Negrę;) Quote
bullterrierka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 andzia69 napisał(a):z tego co mi gdzieś mignęło częsc miała isć dla Negrusi...a częśc dla Czarusia, które są w hoteliku u Magdy...no ale moze są inne postanowienia? a do mnie napisała dziewczyna, do której kiedys dostałam e-maila od Ady jeje w sprawie adopcji suni bullowatej - pytałam ja o warunki itd...odpisała mi ze 2 dni temu i zgadnijcie kto to?:) czyżby Sylwia? a ja Wam powiem,że w niedziele jadę Zosie odwiedzić :) Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Beata M napisał(a):czyżby Sylwia? dokładnie:):) nawet zaprosiłam ja na wątek...no ale chyba jeszcze nie dotarła:) Quote
bullterrierka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 andzia69 napisał(a):nowa pancia naszej kochanej Zosi!:):):) napisała mi, ze przeprasza, ze dopiero teraz pisze i adoptowała sunię...Zosie:) a co do nr konta...no chyba to to samo konto, na które były wpłacane pieniazki za hotelik Zosi;) tylko z dopiskiem, ze 1/2 na Czarusia i 1/2 na Negrę;) ZGADŁAM!!!! :) napisałyśmy post w tym samym czasie Quote
bullterrierka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 andzia69 napisał(a):dokładnie:):) nawet zaprosiłam ja na wątek...no ale chyba jeszcze nie dotarła:) napewno dotrze :) zaatakuje ją jutro telefonem coby się szybciej na wątku zjawiła niech nam tu relacje Sylwia zdaje z życia Zosi psa mordercy:baddevil: a w niedziele osobiście Zosinke wyściskam:loveu: Quote
bullterrierka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 oczywiście wyściskam:loveu: i baterie w aparacie już ładuje żeby pręguske szczęśliwą obfocić Quote
Monday Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie mam nr konta Magdy. Przelewałam pieniądze Beacie, która przekazywała je Magdzie. Czy tym razem też tak mam zrobić? Przelać Beacie pieniądze...? Quote
bullterrierka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Monday napisał(a):Nie mam nr konta Magdy. Przelewałam pieniądze Beacie, która przekazywała je Magdzie. Czy tym razem też tak mam zrobić? Przelać Beacie pieniądze...? Nie mnie nie,Ja tylko za Zosinke się rozliczałam. Zostało 331zł. Czyli po 165,50 dla Czarka i 165,5 dla Negry :) Jeśli chodzi o pieniążki dla Czarusia to napisz PW do Doddy bo Czaruś jest pod opieką Fundacji AST ;) Na Negre zbiera Invictus Hilaritas zaraz jej napisze na wątku Negrusi,żeby wysłała Ci PW z numerem konta :) Quote
doddy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jeśli chodzi o Czarusia, to na niego wpłat można dokonywać na konto fundacji, z dopiskiem "CZARUŚ". Dzięki wielkie ciotki raz jeszcze. Beata, wycałuj moją ulubienicę. [FONT=verdana]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych ul. Żwirki i Wigury 1b/37 02-143 Warszawa [/FONT] [FONT=verdana]Nr konta:[/FONT] [FONT=verdana] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 [/FONT][FONT=verdana][/FONT] [FONT=verdana][/FONT] Quote
bullterrierka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tutaj moja tymczasowiczka w monitor zerka i chyba się na ciocie Doddy obrazi za tą ulubienice wszak to ona ostatnio na piedestale stała:eviltong: Quote
doddy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Powiedz jej, że ja tu bęcki za nią dzielnie znoszę jakie dostaję od ... "byłej" właścicielki. :diabloti: Ja to słyszała, że ona w baardzo fajne ręce jedzie, więc się o nią już nie boję, bo czy u Ciebie, czy u p. Julity i Witolda będzie mieć raj na ziemi. :loveu::loveu::loveu: NARESZCIE! Quote
bullterrierka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jakie bęcki:eviltong: przecież to istny:angel: a to,że jedzie to ciiiiiii narazie jej nie mówie bo się jeszcze dziewczyna rozpanoszy,że taka światowa:evil_lol: Quote
doddy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kochana, my to batalie czytamy na adopcje jej i jej kumpla, że jakaś pani im oddała, a potem zabrała, a one tak fajnie miały w piwnicy. :mdleje: Quote
bullterrierka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 doddy napisał(a):Kochana, my to batalie czytamy na adopcje jej i jej kumpla, że jakaś pani im oddała, a potem zabrała, a one tak fajnie miały w piwnicy. :mdleje: a to nie załapałam o co Ci chodzi na temat tej "pani" to nawet nie będę się wypowiadała bo mi sie same niecenzuralne słowa na język cisną:angryy: Quote
Recommended Posts