Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata M napisał(a):
Tutaj moja tymczasowiczka w monitor zerka i chyba się na ciocie Doddy obrazi za tą ulubienice wszak to ona ostatnio na piedestale stała:eviltong:

o czym wy piszecie?:mad: jaka tymczasowiczka:diabloti: siakies tajemnice tu uskuteczniacie!:mad::lol:

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Jeśli chodzi o Czarusia, to na niego wpłat można dokonywać na konto fundacji, z dopiskiem "CZARUŚ".
Dzięki wielkie ciotki raz jeszcze. Beata, wycałuj moją ulubienicę.

[FONT=verdana]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02-143 Warszawa [/FONT]

[FONT=verdana]Nr konta:[/FONT]
[FONT=verdana] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 [/FONT][FONT=verdana][/FONT]
[FONT=verdana][/FONT]

Pieniądze wysłane na Negro i Czarusia :)

Posted

Monday zerknij do pierwszego postu i proszę popraw mnie w rozliczeniu Zosi, bo mi się coś pokićkało:eviltong:.
Pozdrowienia dla Zosi i pozostałych bulków:)

Posted

ewab napisał(a):
Monday zerknij do pierwszego postu i proszę popraw mnie w rozliczeniu Zosi, bo mi się coś pokićkało:eviltong:.
Pozdrowienia dla Zosi i pozostałych bulków:)

Ewa ja zerknęłam ;)
Wyszło Ci,że zostało 271 bo nie doliczyłaś wpłaty 60zł (za kalendarze od Julki) która była przekazana przez lilith27 bezpośrednio do mnie :) czyli powinno być,że zostało 331zł pieniążki zostały podzielone między Czarusia(165,5) i Negre(165,5widziałam na wątku,że już wpłynęło)

Moja wizyta u Zosi z przyczyn losowych(czysto psiowych) przesunięta na przyszły tydzień.
Ale wiem,że Zosinka jest w super rekach i na 100% jest kochana w swoim cudownym domku.:loveu:
Tylko prezencik dla Zosinki czeka.

Posted

ewab, a ja przepraszam, że nie odpisałam - ostatnio mam mniej czasu :( Nie wchodziłam na wątek Zośki....szczęśliwej Zośki:)

Beata, a imię to jakieś nowe ma?

• 1 month later...
Posted

Cicho u Zosieńki...

Bardzo proszę wszystkich o kliknięcie na mój wklejony banerek...Lady...wspaniała amstafowata...mamy trochę pieniążków jednorazowych, chcemy ją wysłać do hotelu. Potrzebujemy deklaracji (choćby najmniejszych kwot):oops:

• 1 month later...
Posted

Zosia z gryzakiem:evil_lol:

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

Zosia miała straszne szczęście trafiła do cudownego domu w którym jest oczkiem w głowie,jest kochana i rozpieszczana,ma obok siebie wspaniałych ludzi.Chciałabym żeby wszystkie psiaki trafiały do takich ciepłych i mądrych domków.Jak rozmawiam z Sylwią przez tel. to zawsze z emocjami opowiada mi o Sofii-jaka jest grzeczna,mądra ,wspaniała :loveu: myślę,że to właśnie dzięki takiemu domkowi prawdziwy z niej :lilangel:

Posted

Dziewczyny sprawa bardzo pilna!!: poszukujemy surowicy przeciw parwowirozie, "na wczoraj", szczeniaki z naszego schronu najprawdopodobniej ją złapały i to dla nich jedyna szansa, jesli ktoś wie gdzie możemy ją zakupić od razu to bardzo proszę o pomoc i kontakt, mój tel: 505-252-365