andzia69 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Beata M napisał(a):Tutaj moja tymczasowiczka w monitor zerka i chyba się na ciocie Doddy obrazi za tą ulubienice wszak to ona ostatnio na piedestale stała:eviltong: o czym wy piszecie?:mad: jaka tymczasowiczka:diabloti: siakies tajemnice tu uskuteczniacie!:mad::lol: Quote
Monday Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='doddy']Jeśli chodzi o Czarusia, to na niego wpłat można dokonywać na konto fundacji, z dopiskiem "CZARUŚ". Dzięki wielkie ciotki raz jeszcze. Beata, wycałuj moją ulubienicę. [FONT=verdana]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych ul. Żwirki i Wigury 1b/37 02-143 Warszawa [/FONT] [FONT=verdana]Nr konta:[/FONT] [FONT=verdana] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 [/FONT][FONT=verdana][/FONT] [FONT=verdana][/FONT] Pieniądze wysłane na Negro i Czarusia :) Quote
ewab Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Monday zerknij do pierwszego postu i proszę popraw mnie w rozliczeniu Zosi, bo mi się coś pokićkało:eviltong:. Pozdrowienia dla Zosi i pozostałych bulków:) Quote
bullterrierka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ewab napisał(a):Monday zerknij do pierwszego postu i proszę popraw mnie w rozliczeniu Zosi, bo mi się coś pokićkało:eviltong:. Pozdrowienia dla Zosi i pozostałych bulków:) Ewa ja zerknęłam ;) Wyszło Ci,że zostało 271 bo nie doliczyłaś wpłaty 60zł (za kalendarze od Julki) która była przekazana przez lilith27 bezpośrednio do mnie :) czyli powinno być,że zostało 331zł pieniążki zostały podzielone między Czarusia(165,5) i Negre(165,5widziałam na wątku,że już wpłynęło) Moja wizyta u Zosi z przyczyn losowych(czysto psiowych) przesunięta na przyszły tydzień. Ale wiem,że Zosinka jest w super rekach i na 100% jest kochana w swoim cudownym domku.:loveu: Tylko prezencik dla Zosinki czeka. Quote
ewab Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Beata dziękuję za pomoc, już poprawiłam:) Quote
Monday Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ewab, a ja przepraszam, że nie odpisałam - ostatnio mam mniej czasu :( Nie wchodziłam na wątek Zośki....szczęśliwej Zośki:) Beata, a imię to jakieś nowe ma? Quote
Monday Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cicho u Zosieńki... Bardzo proszę wszystkich o kliknięcie na mój wklejony banerek...Lady...wspaniała amstafowata...mamy trochę pieniążków jednorazowych, chcemy ją wysłać do hotelu. Potrzebujemy deklaracji (choćby najmniejszych kwot):oops: Quote
bullterrierka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 uwaga zaczynamy :) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
bullterrierka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Zosia z gryzakiem:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Zosia miała straszne szczęście trafiła do cudownego domu w którym jest oczkiem w głowie,jest kochana i rozpieszczana,ma obok siebie wspaniałych ludzi.Chciałabym żeby wszystkie psiaki trafiały do takich ciepłych i mądrych domków.Jak rozmawiam z Sylwią przez tel. to zawsze z emocjami opowiada mi o Sofii-jaka jest grzeczna,mądra ,wspaniała :loveu: myślę,że to właśnie dzięki takiemu domkowi prawdziwy z niej :lilangel: Quote
Monday Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Fajne te zdjęcia :) Mam nadzieję, że Lady też zobaczymy na podobnych zdjęciach... Ale Zośka schudła chyba :) Quote
tula Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Zdjęcia bajeczne i domek bajeczny, wielkie dzięki:) Quote
andzia69 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 cudne zdjęcia:):) A Zosia uśmiechnieta od ucha do ucha!:):):) och...zeby tak inne bullowate trafiały... Quote
ewab Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Bardzo mnie cieszy domek Zosieńki. Te cudne radosne ślipia. No i smuklejsza się zrobiła. Widać, że ma więcej ruchu. Quote
tula Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dziewczyny sprawa bardzo pilna!!: poszukujemy surowicy przeciw parwowirozie, "na wczoraj", szczeniaki z naszego schronu najprawdopodobniej ją złapały i to dla nich jedyna szansa, jesli ktoś wie gdzie możemy ją zakupić od razu to bardzo proszę o pomoc i kontakt, mój tel: 505-252-365 Quote
Recommended Posts